دوستان منم می خوام برای لپ تاپم ssd بگیرم با ظرفیت ۲۵۶
منتها می خوام بزارمش جای دی وی دی رام
چی بگیرم به نظر شما؟؟؟
دوستان منم می خوام برای لپ تاپم ssd بگیرم با ظرفیت ۲۵۶
منتها می خوام بزارمش جای دی وی دی رام
چی بگیرم به نظر شما؟؟؟
جناب شهبازی این هارد قابلیت تریم را دارد؟
پرترهها کار مشترک هستند
جناب شهبازی منم سوال آقای عربی رو دارم
در کنارش یه سوال دیگه
یه سری ssdهست که پورت یو اس بی داره مثل هارد اکسترنال هست
نظرتون چیه یه دونه از اونا بگیریم بعد با یو اس بی تری وصلش کنیم به لپ تاپ بعد ویندوز رو روش نصب کنیم ؟؟؟
جناب شهبازی لطفا دلیلش رو می فرمایید ؟
چون عموما پورت دی وی درایو در همه لپتاپهای جدید همان sata 3 هست و هارد اصلی هم sata 3 و قاعدتا تفاوتی در سرعت نخواهد بود و یک نکته دیگه اینکه هارد مغناطیسی گرمای قابل توجهی تولید میکنه و شاید نگهداری اون در محلی که خود کمپانی تولید کننده در نظر گرفته بهتر باشه ، و ssd رو با caddy در محل دی وی دی درایو بگذاریم چون ssd گرمای خیلی کمی تولید میکنه . البته متوجه هستم که خود caddy هم با توجه به اینکه جنسش آلومینیوم هست تا حدودی گرما رو دفع می کنه .
البته در بعضی از لپتاپ های قدیمی که پورت دی وی درایو sata نیست ، همان طور که فرمودید باید عمل کرد.
با تشکر
شاهین بوذرجمهری
پیرو فرمایش دوستان
به نظر بنده شما نیاز به استفاده از hdd Caddy ندارید چرا که هم هزینه زیادی باید بابتش بپردازید 90هزار تومان و هم لپتابتون سنگین میشه ، گرمای بیشتری تولید می کنه و هم با دوتا هارد باطریش زودتر تمام میشه توصیه من اینه که این هارد رو جای هارد اصلی قرار بدید و برای هارد قبلیتون یه قاب هارد اکسترنال usb3 بگیرید که با برند اصلی مثلا توشیبا حدودا 40 هزار تومان هست و هارد شمارو به یه هارد اکسترنال usb3تبدیل می کنه شاد و موفق باشید