اگه بخوام فقط یکی از این تغییرات رو انجام بدم کدوم اولویت دارتره؟
در مورد رم آیا یه رم 4 دیگه بگیرم و در کنار رم خودش استفاده کنم و یا کلا رم خودش رو بر دارم و 8 گیگ رم بهتر بندازم .لطفا در مورد مارک و مدل معقول هم توضیح بدید
در مورد ssd سوای ظرفیت چه مارک و مدلی پیشنهاد می کنید ؟
اگر رم دستگاه شما 6 گیگ بود با خیال راحت میگفتم SSD را در اولویت قرار دهید اما الان کمی سخت است که بصورت قطعی یکی از دو مورد را پیشنهاد دهم
در رابطه با افزایش رم باید دستگاه شما بررسی شود که آیا دو رم 2 گیگ دارد یا یک رم 4 گیگ ، اگر دو رم 2 گیگ داشته باشد خرج شما بیشتر میشود و مجبور میشوید دو رم 4 گیگ تهیه کنید اما اگر یک رم 4 گیگ داشته باشد با خرید یک رم 4 گیگ دیگر مشکل حل میشود.
برند های مختلفی برای رم وجود دارد که معمولا من با adata کار میکنم و راضی هستم
و اما بحث شیرین SSD ، جایگزین کردن هارد با SSD عملکرد دستگاه را تا چند برابر سریعتر میکند و این موضوع کاملا ، کاملا محسوس خواهد بود
اگر در حال حاضر مشکل کمبود رم ندارید و احساس میکنید 4 گیگ رم برای کار شما کافی است قطعا SSD اضافه کنید
پیشنهاد میکنم از طریق Task manager چند روز عملکرد سیستم را بررسی کنید بخصوص در کارهای سنگین در این صورت متوجه میشوید که رم دستگاه شما برای کارهای شما کافی است یا خیر
برند SSD که امسال خیلی با آن کار کردم Samsung EVO 840 است و این مدل را به شما پیشنهاد میدهم.
شما چه دوربينی داريد؟
اگر کراپ استفاده ميکنيد با فايل های نه چندان حجيم اس اس دی بگيريد و virtual memory رو روی اون ديسک تنظيم کنيد
اگر حجم عکس هاتون زياده اول رم رو ارتقا بديد
(رم کار کرده نبايد زياد گرون باشه)
برنامه CPU-Z را از لینک زیر دانلود کنید و بعد از نصب و اجرای برنامه وارد منوی SPD شوید و تعداد اسلات را چک کنید.
1.JPG
لینک دانلود
اين دستور رو هم ميتونيد توی کامند بزنيدwmic MEMORYCHIP
مهم نيست رم شما يک مدل باشه يا سايزش يکی باشه
اما اگر باس رم ها با هم يکی نباشه سيستم با کمترين سرعت باس کار ميکنه
دوستان سلام . توی لپ تاپ های موجود بازار که برای کار ادیت عکس و گرافیک مناسب باشه اگر موردی رو سراغ دارید که پورت خروجی ویدیو display port و dvi یا یکی از این دو رو داشته باشه لطفا معرفی کنید . تشکر
شما ميتونی لپ تاپی بگيريد که به داک وصل ميشه ، مثل مدل های بيزينس دل و اچ پی و اي بی ام
يا از اين وسيله استفاده کنيد
Kensington - Products - Ranges - SD3000 Series - Universal Docks - USB 3.0 Docking Station with Dual DVI/HDMI/VGA Video (sd3500v)