دوست خوبمان آقای niceevil توضیحاتی نوشتن و قسمت دوم را هم خودتان پاسخ دادید در بعضی از لپ تاپ ها پورتی که برای DVD Writer است SATA 2 است و در برخی هردو SATA 3 هستن که بیشتر دستگاههای جدید هر دو پورت آنها SATA 3 است اما از روی تجربه من همچنان پیشنهاد میکنم SSD بجای هارد اصلی قرار بگیرد
قاب هایی که هارد لپتاپی را تبدیل به هارد اکسترنال میکنند به وفور در بازار یافت میشود و با قیمت ارزان قابل تهیه هستن البته فراموش نکنید که جابجایی یک هارد اکسترنال هم دردسرهای خودش را دارد و با توجه به نوع کاربری باید بین جابجای هارد و مصرف بیشتر باتری و از دست دادن DVD Writer کاربر انتخاب نهایی را انجام دهد.
لبتابهای ورک استیشن در اکثر مدلها قابلیت نصب دو تا چهار هارد همزمان رو دارند.(البته یکیشونو ام ساتا حساب کردند).
به نظر من دوستانی که قصد خرید یا تعویض لبتاب دارند ، نگاهی هم به این سری از لبتابهای قدرتمند داشته باشند .
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
دوستان من به توصیه شما یه هارد ssd evo 840 سامسونگ با ظرفیت 250 خریدم و به جای هارد لپ تاپم نصبش کردم .هارد لپ تاپ رو هم گذاشتمش توقاب و مثل هارد اکسترنال ازش استفاده می کنم
به طرز چشمگیری سرعت لپ تاپ اضافه شده . قبلا یه فایل ورد 2013 رو با 20 ،30 ثانیه تاخیر باز می کرد ولی الان زیر 5 ثانیه به راحتی باز می کنه
سرعت کپی عکس از طریق لایت روم و باز کردن عکس ها در لایت روم هم افزایش چشمگیری داشته. البته بخشی از سرعت هم برای نصب سیستم عامل تازه نفس هست ولی بازم سرعتش فوق العاده است
خیلی خیلی از خریدم راضی هستم
یه مدل ازشون معرفی می کنید ؟
سلام
من یک لپ تاپ Hp 4530 دارم با این مشخصات :
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 2430M 2.4GHz 3.0 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 640 گیگابایت - مشخصات: 5400 RPM
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 6490M 1GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
کاری که می خوام روش انجام بدم : کارهای فتوشاپی + Lightroom + ادیت فایل های Raw
برای بهینه کردن این لپتاپ :
1 - کدام قطغه از این لپتاپ رو عوض کنم ؟
2 - اگر بخوام یک مانیتور به این لپتاپ وصل کنم با توجه به خروجی HDMI ای که این لپتاپ داره آیا خرید یک مانیتور IPS (مثلا Asus با قیمت 1 تومان ) فکر خوبیه ؟
الان یه مانیتور LG20 اینچ معمولی بهش وصل کردم ولی کیفیتش زیاد جالب نیست به نظرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید...
1: یکی از کار هایی که میتونید انجام بدید افزایش رم هست! یه 2 یا 4 گیگ اضافه کنید!(افزایش کارایی تقریبا زیاد خواهد بود)
*با توجه به این که به احتمال زیاد رم شما یک ماژول 4 گیگ هست و به همین دلیل احتمالا دوال چنل فعال نیست)
**فکر کنم لپتاپتون تا 16 گیگرو پشتیبانی میکنه!
2:تعویض هارد با SSD که این تاثیر چندانی در قدرت پردازش نخواهد داشت، ولی سرعت باز کردن و دخیره کردن فایل ها رو چند برابر افزایش میده.
مثلا فتوشاپ CS6 روی لپتاپ من حدودا 2~3 ثانیه طول میکشه تا بالا بیاد!(پردازنده i3-2350m با 6 گیگ رم)
کلا ویندوز و نرم افزار ها خیلی خیلی سریعتر لود میشن!
3:در مورد مانیتور هم باید بگم که مانیتور های ایسوس خیلی با کیفیت هستند مخصوصا IPS ها!
ولی موضوع اینه که با چنین شرایطی (استفاده از لپتاپ + مانیتور جداگانه) راحت خواهید بود یا نه!!!(من که چند باری امتحان کردن و راحت نبودم)
ممنون از شما بابت پاسختون
رم رو دارم چک می کنم ببینم تا چه مقداری ساپورت میکنه که تو این هفته افزایش بدم...
در خصوص IPS ها آیا با این کارت گرافیکی که بر روی لپ تاپ من هست کیفیت خوبی برای کار فتوشاپ به من می دهد ؟ یعنی در واقع می خوام بدون از مانیتور خود لپ تاپ خیلی بالاتر هست و ارزش 1 ملیون رو داره در استفاده با این کارت گرافیک ؟