دوستان من یه اچ پی 4530s دارم سی پی یو corI5 هست رمش 4 بود یه رم 4 دیگه با شخصات متفاوت براش انداختم تغییرات مناسب و محسوسی احساس نکردم هاردش رو عوض کردم یه ssd 256انداختم تغییرات واقعا محسوس و خوب بوده
ولی الان گاهی که تغییرات زیادی روی عکس اعمال می کنم سیستم خیلی کند میشه مخصوصا وقتی تولایت روم از ابزار spot استفاده می کنم سیستم کند تر میشه
(البته هاردم هم تا خرخره پر بود و به وضعیت قرمز رسید امروز خالیش کردم تا ببینم تغییری در سرعت اعمال میشه یا نه)
سوالی که داشتم چه تغییری به ذهنتون می رسه که تغییر سرعت محسوس داشته باشم
مثلا اگه 8 گیگ رم معمولی و متفاوت رو بردارم و یه 8گیگ یا 16 گیگ (نمی دونم 16 گیگ ساپورت می کنه یا نه) رم خوب و پرسرعت بزارم چقدر تغییرات مثبت شاهد خواهم بود (اگه پیشنهاد تغییر رم می دید لطفا مارک و قیمت هم بدید عزیزان
.................
اما سوال مهمتر
خیلی دلم می خواد لپ تاپم رو عوض کنم دارم لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید در مورد محدودیت ها و خواسته هام
لپ تاپ برای کارم که عکاسی نیست استفاده می شه پس سایزش حداقل 15
وزن مهم نیست
قیمت لطفا تو چند تا رنج پیشنهاد بدید (از 3، 4 میلیون تا 7 ،8 میلیون )
در مورد مک بوک هم راهنماییم کنید چون راستش از خرید لپ تاپ غیر ویندوزی می ترسم البته استفاده من غیر از نرم افزارهای adobe نرم افزار های عمومی و آفیس و ....است
یه دل هم دیده بودم مدل xps 2015 سایز 15 اینچ تا رفتیم بنجمبیم صاحبش لپ تاپ رو رد کرد این مدل پیدا میشه آیا ؟