بارزترین تفاوت، تکنولوژی مانیتور اپل نسبت به سایر برندهاست.
- تطابق سخت افزار با سیستم عامل
- زمان استفاده با باتری در مکهای جدید 9 ساعته
-تاچ پد مک قابل مقایسه با برندهای دیگر نیست
و.......
در کل، در صورتی که محدودیت مالی ندارید، برای کار ادیت عکس و فیلم، اکیدا توصیه میکنم مک بخرید و به برند دیگری فکر نکنید..
اگر در منزل یا آتلیه کار میکنید توصیه بنده Imac و اگر میخواهید سیستم پرتابل داشته باشید Macbook pro 15 یا 13 اینچ
دو مورد که گفتید درسته! البته در ایران!!!
اون هم مانیتور و سیستم عامل و انطباق سیستم عامل و سخت افزار که البته در ایران اکثرا روی مک ها ویندوز نصب می کنند. که مهمترین دلیل گران قیمت شدن لبتاب
اما در خصوص باطری، قطعا مقایسه دقیقی انجام ندادید! نگاهی به T440، X250، X240 بندازید؟! بنظرم رقیبی برای این مدلهای لنوو وجود نداره!
15 تا 26 ساعت کم مدتی برای کار با باطری نیست!!
تازه مبحث باطری از قدیم هم در اختیار شرکت های دیگری بده! مثلا سری U ایسوس مثل U41 یا U43 دقیقا مثل مک های هم دوره خودشون توان تحمل باطری بین 6 تا 10 ساعت را داشتند.
در خصوص تاچ هم این نظر شخصی شماست! تاچ و قابلیت های ماوس لنوو پتنت خود شرکت ذکر شده است.
اگر واقعا می خواهید ببینید یک لب تاب کامل برای کارهای گرافیکی چی هست نگاهی به سری Work Station های لنوو مثل w540 بندازید؟!
این سری حتی سنسور کالیبره مانیتور را هم دارند.
فکر نميکنم کسی با تاچ پد کار اديت کنه
باتری هم برای کسی مفيده که خارج از خونه يا دفتر اديت کنه که اونم زياد مهم نيست
اپل فقط مانيتور های خوبی داره که توی برند های ديگه هم پيدا ميشه
اپل حدود 40% از مدل های مشابه گرون تره و به شدت سيستم رو محدود ميکنه که کاربر نتونه چيزی رو ارتقا بده و برای يک رم يا اس اس دی مجبور بشه مدل بالاتر رو سفارش بده که 3 برابر پول اون قطعه رو ميگيره
من نزديک 5 سال کارم فروش لپ تاپ بود و مثل بنگاهی های ماشين هميشه بهترين مدل ها زير دست خودم بود اما هيچ وقت اپل برای خودم برنداشتم چون الکی گرونه و پول اسمش رو ميگيره (پول يک سيستم اي 7 گيم رو ميدی يک اي5 مناسب آفيس ميگيری)
اپل سيستم تبليغاتی خوبی داره و توی اکثر فيلم های هاليوودی غير مستقيم تبليغ ميکنه و به بيننده القاء ميکنه که حرفه اي ها فقط از اپل استفاده ميکنن
اما به نظر من فقط حالت لوکس داره و يک کاربر حرفه اي ترجيح ميده دستش توی سخت افزار باز باشه
اديت فيلم با اپل؟؟ با کدوم کارت گرافيک؟
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دو مورد اول رو باهاتون موافقم.اما موارد بعدی رو نه
اپل فقط مانیتور های خوبی نداره!اپل چیزهای خوبه دیگه ای هم داره!، احتمالا چون اون موارد در زمینه کاری شما نبوده از وجودشون مطلع نیستید به همین دلیل به نظرم بهتر باشه اینقدر سریع حکم کلی ندیم. به عنوان کسی که بخاطر کارم بیشتر از سیزده سال کاربر مک و همینطور ویندوز بودم با این بخش از حرف هاتون مخالفم.
درسته که کامپیوتر های اپل نسبتا گرون قیمت هستند ولی مطمئن باشید هیچ گرونی بی دلیل نیست کمااینکه لپتاپ قبلی من که یه Sony سری AW بود زمانی که میخواستم بخرمش در حدود 400 هزار تومان از بالاترین مدل مکبوک پرو اون زمان گرون تر بود (با دلار 1200 تومان و لپتاپ سونی 2600000 تومانی این اختلاف قیمت کم نبود) با اینکه خیلی سال از خریدش میگذره هنوز داره کار میکنه و به هیچ مشکلی تا امروز برنخورده و همچنان ازش استفاده میکنم.این رو گفتم که بدونید لپتاپ های های اند همشون گرونند و تفاوتشون الزاما توی کانفیگ ظاهریشون مثل مقدار رم یا هارد و عدد سی پی یو نیست توی کیفیت ساختشون هم هست. پس اینکه خیلی راحت بگیم یه محصولی الکی گرونه یا داره پول اسمش رو میگیره صرفا یه نظر بدون پشتوانه علمیه و من کاملا با این حرف مخالفم. مطمئن باشید توی دنیای امروز هرچقدر هم ادم ها (در معنای عام) سطحی نگر باشند و بقول شما تحت تاثیر تبلیغات هالیودی باشند شرکت های رقیبٍ هم، بر عکس این موضوع عمل میکنند و بدقت محصولات رقباشون رو بررسی میکنند و در صورت وجود ضعف در محصولات رقیبشون براحتی از کنارش نمیگذرند و اون ضعف هارو برای از بین بردن اعتبار اونها به نمایش میگذارند.چیزی که این روزا به وفور میبینیم. پس اگه برندی داره با قیمت بالاتری محصولش رو میفروشه صرفا به معنی این نیست که برای مشتری ها و ادم های عادی کیسه دوخته! میتونه از کیفیت بالاترش هم باشه (که خود همین کیفیت بالارو فاکتور های زیادی تعیین میکنند که بحث طولانی تری رو میطلبه)
یکی از این موارد گرون بودن لپتاپ های اپل بخاطر بعضی از قطعات بکار رفته در اونها هم هست.برای مثال تفاوت سرعت SSD های بکار رفته توی مکبوکهای اپل و SSD های رایج در بازار رو مقایسه کنید. یا به قول دوستمون کیفیت مانیتورش یا کیفیت ساخت بالاش. همه اینها مواردی هست که باعث افزایش ارزش یک دیوایس میشه حالا میخواد برای اپل باشه یا برند های دیگه.
در ضمن اتفاقا یکی از زمینه هایی که اپل همیشه حرف برای گفتن داشته همین ادیت فیلم هست. اگه بدنبال کارت گرافیک قوی هستید توی مدل 15 اینچش دنبالش بگردید.
در مجموع هدف ام از ارسال این پست صرفا موافقت و یا مخالفت با نظر شما یا سایر دوستان نبود. به نظرم قبل از اینکه بخواییم راجب موضوعی نظر بدیم باید ببینیم در مرحله اول نیازمون چیه و به نسبت اون نیاز دنبال گزینه مناسب باشیم وگرنه باعث مقایسه و تحلیل های غلط میشیم.
طاها عظیمیThe Devil is in the Details
سلام
جسارتاً، نظرات دوستان در خصوص سيستم مك، بيشتر تعريف كلي و فاقد جزئيات است و ابهامات بنده را برطرف نكرد. مثلاً سخت افزار مك براي پردازش تصاوير و همچنين محاسبات رياضي مورد استفاده در فتوشاپ چه ويژگي هاي اختصاصي دارد كه مثلاً مدل هاي بالاي Asus ندارند؟ يا مونيتور مك دقيقاً چه ويژگي اي براي نمايش عكس دارد كه مونيتورهاي Lenovo يا Asus ندارند؟
به هر حال صحبت پرداخت چند ميليون تومان بيشتر است و بايد دانست كه در ازاي آن دقيقاً چه چيز به دست مي آيد.
ارادتمند
واسه منم دقیقا این سوال ها شکل گرفته در مورد سیستم های مک .
بخصوص که الان مدل های زیادی از لپ تاپ های ASUS هم با پنل های IPS مات ارایه میشن که حداقل من نمونه های که تست کردم برای ادیت عکس بسیار بسیار جذاب و درست بودن البته تو رنج قیمت های بالاتر لپ تاپ های سری ورک استیشن شرکت های مثل HP و یا MSI واقعا کیفیت های خیره کننده ای دارن بخصوص تو کار ادیت فیلم تویه دفتر ما که کارهای حرفه ای افتر افکت روی HP کار میشه تا به امروز تویه این دو سال یه بارم مشکل درست نکردن و رندرهای سنگینی که باهاشون میگیریم رو براحتی انجام میدن تویه کوتاه ترین زمان ممکن.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
دوست عزیز
در خصوص تاچ پد: بنده هم میدونم که کسی فوتوشاپ رو با تاچ پد انجام نمیده، اما دوستمون پرسیدند که مزایای مک چیست و بنده تاچ پد رو هم اعلام کردم. ( شما اگر یک بار با تاچ پد اپل کار کرده بودید هیچ وقت با سیستم دیگری مقایسش نمیکردید)
باتری: اینکه باتری زمان زیادی را نگه دارد بسیار خوب است( اما ممکن است لب تاپهای دیگری هم باشند که باتری قویتری دارند)
مانیتور: کافیست که نور و رنگ 2 تصویر رو در لب تاپهای اپل و مثلا ایسوس مقایسه فرمایید یا مثلا Imac 5k رو با هر بندی که صلاح میدانید مقایسه کنید.
ارتقا: رمها و هاردهای مک قابل ارتقا هستند.( هم ssd ها هم هاردها)
بنده از اینکه دوستمون چه مک بگیره و یا لب تاپهای دیگر نه سودی میبرم ونه ضرر میکنم، اما چون دیدم ایشون شناختی نسبت به مک ندارند، خواستم با اطلاعات ناچیز خودم به ایشون کمکی کرده باشم.
با تشکر
بحث در مورد لپ تاپ مناسب عکاسی بود واسه همين گفتم اين موارد مهم نيست برای استفاده روزانه قضيه فرق ميکنه وزن ، باتری ، سايز .... اهميتش بيشتر ميشه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام جناب چگینی
از این جهت نظرات کلی و فاقد جزئیات هست که در هر دو طرف این مقایسه دقیقا عنوان نشده که چه سیستمی با چه مشخصاتی رو قراره با چه سیستم دیگه ای مقایسه کنیم. به نظرم اگه موردی بخواهیم مقایسه کنیم دقیقا همونطور که توی پست قبلیم گفتم بر اساس نیازمون، خیلی بهتر میشه به نتیجه رسید. و البته بازم میگم اگه پست قبلیم رو بخونید متوجه میشید من نگفتم الزاما مک بهتر از پی سی هست.نیازه که این انتخاب رو مشخص میکنه.برای مثال دوستمون سری ورک استیشن لنوو رو مثال زدن که واقعا هم سری خوبی هست و در بعضی موارد واقعا از سایر سیستم ها حالا چه مک چه دیگران سرتر هست ولی واقعیت اینه که این سری بخاطر داشتن کارت گرافیک های گرون سری کوادرو بیشتر مناسب رندر گرفتن های برنامه های 3D هست تا کار عکاسی.
مورد بعدی اینکه توی برند هایی مثل Asus و Lenovo هم مدل هایی وجود داره که مثل مکبوک ها قیمت بالایی دارند برای مثال Lenovo X1 Carbon و یا Zenbook NX500 که قیمت هاشون مثل مکبوک هاست
در هر حال اگه مایل باشید می تونم مقایسه ای بین مدل های های اند این چند برند به صورت موردی انجام بدم که بهتر متوجه اختلاف هاشون بشید. و البته این رو هم در نظر باید گرفت برای مقایسه صحیح و اصولی نیاز به کار با همه این مدل ها حداقل به یک مدت زمان کافی ست تا بشه نظر صحیح تری داد که متاسفانه چون این امکان همیشه برای ما وجود نداره ممکنه نکاتی در این مقایسه ها فراموش بشه و یا در نظر گرفته نشه.
طاها عظیمیThe Devil is in the Details