لب تاب پلتفورم بالا قویتر از اینا من تاحالا ندیدم
http://www.dell.com/us/p/alienware-18/pd
Alienware Gaming Laptops
لب تاب پلتفورم بالا قویتر از اینا من تاحالا ندیدم
http://www.dell.com/us/p/alienware-18/pd
Alienware Gaming Laptops
ویرایش توسط msh2200 : Saturday 6 December 2014 در ساعت 09:57
درود
پس حتما به این مدل ها نگاهی بکنید!
هم از نظر کیفیت مانیتور و هم کارایی در رده بسیار خوبی قرار دارند.
ASUS ZenBook UX32NL
ASUS ZenBook UXUX302LG
حدود 2 هفته اي هست که دنبال لپ تاپ مناسب عکاسی ميگردم
برای خودم (سايز 15-17) به اينا رسيدم
lenovo y50 y510p
zenbook
لپ تاپ خوب و سبکيه و نمايشگر خوبی هم داره (اپشن های زيادی داره اما چند مدل ال سی دی های خوبی دارند)
Notebookcheck's Top 10 Multimedia Notebooks - NotebookCheck.net Reviews
The Best Notebook Displays As Reviewed By Notebookcheck - NotebookCheck.net Reviews
تو اين سايت که لينک دادم ميتونيد لپ تاپ مورد نظر خودتون رو سرچ کنيد و اگر ريوو موجود باشه ال سی دی رو هم تست کردند و ميزان پوشش رنگ ها رو عملی تست کردند
تو سايت های ديگه چنين چيزی نديدم
(اگر انگليسی نبود معمولاً توی زبان المانی اکثر لپ تاپ ها هست)
سامسونگ هم يک مدل از سری 9 داره که 13 اينچه و ال سی دی خوبی داره
فقط روی اين لپ تاپ های الترابوک دقت کنيد که خيلی هاشون قابليت ارتقا رم يا حتی هارد رو ندارند (يکی از مدل های زنبوک رو واسه همين نخريدم)
سلام.
من هم برای خرید نوت بوک خیلی تحقیق کردم. البته نه لزوماً جهت عکاسی.
و اگر شما هم Y50 یکی از گزینه هاتونه و بودجه تون در اون حدوده، من شدیداً سری J از ASUS رو پیشنهاد میدم.
از جهت سخت افزاری و مخصوصآ صفحه نمایش به نظرم خیلی از Lenovo بهتره. من خودم چون بازی هم مد نظرم بود، N56JR رو گرفتم که هم گرافیکش از سری GTX هست و هم این که به نظرم اپتیموم قیمت هست.
الیته وزنش حدود 500 گرم بیشتره از Y50
خب امروز فرصت شد برم و همه این گزینه ها رو از نزدیک ببینم
ASUS zenbook UX32LN صفحه مات داره که برای ادیت عکس عالیه اما متاسفانه میزان روشنایی مانیتور کم هست که این باعث میشه برای ادیت عکس اصلا خوب نباشه
macbook pro retina 13 mgx72 با توجه به همه جوانب گزینه بهتری هست برای من . هم سبکه و هم کارایی خوبی داره و از اونجایی که من همه فایل هام رو در درایو اکسترنال نگه میدارم هارد 128 برای من کافیه
فقط نمیدونم ارزش داره حدود 1 میلیون اضافه بدم و رم رو از 8 به 16 ارتقا بدم یا نه
بقیه لبتاب ها هم که سنگین هستن و به درد من نمیخورن
ممنون از نظرات همه
ویرایش توسط iman kh : Sunday 7 December 2014 در ساعت 18:23