سلام
کسی مانیتور سامسونگ 2243 رو داشته ؟ یکی از گزینه های خرید من هست . من یک مانیتور می خوام مسلما برای عکس و ادیت فیلم فکر میکنید این مانیتور مناسبه؟؟ این مونیتور فول اچ دی هست و مشخصاتش : کنتراست 1:15000 و رزولوشن 1920 در 1080 و رسپانس تایم 5 ms و input rgb هست فکر میکنید این مانیتور خوبه؟؟
کنتراست به لحاظ عددی تا چه اندازه حس میشه ؟ عدد و رقم های متنوعی وجود داره اما بیش تر جهت تبلیغ هست .
اگر فول اج دی بودن خیلی مهم نیست می تونم 19 هم بگیرم.
راهنمایی کنید و مدل هایی رو پیشنهاد بدید ممنون میشم.
ضمنا من شنیده ام که مانیتور های سامسونگ خوب هستند و به دنبال ال جی و برند های دیگه نرفتم تا 250 هم میتونم هزینه کنم. ممنون.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
سلام
از نظر من هنوز از لحاظ کیفیت تصویر در مانیتورهای موجود در بازار LG 2261 V بهترین گزینه و در سامسونگ T220P در رده بعدی در این رنج قیمت است. البته مثل اینکه این مانیتورها باز کمیاب شدهاند. دوستان اگه کسی جایی سراغ داره قیمت دقیق بده لطفا. در ضمن این مانیتورها فول اچ دی هستند.
من دیروز تو سایت سامسونگ آمریکا یک مانیتور پیدا کردم که بسیار فکر من رو به خودش مشغول کرده.
samsung F2380 (LS23NVTABW/ZA)
23" 16:9 widescreen, cPVA panel, 100% sRGB color space, high contrast ratio, 178º viewing angles
با قیمت حدود ۳۳۰ دلار! البته مدل ۲۰ اینچ هم داره F2080 که قیمتی حدود ۲۶۰ دلار داره.
مثل اینکه این مانیتور در اروپا هم یافت میشود. من از سام الکترونیک تهران تلفنی سئوال کردم نداشتند. تو سایت سامسونگ دبی هم نگاه کردم نبود. البته به یکی از فامیل ها گفتم که در دبی تحقیق کنند و ببینند که پیدا میشود یا نه.کد:http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=professional&model_cd=LS23NVTABW/ZA
آیا کسی این مانیتور رو تو ایران سراغ داره؟! اگه هست قیمتش چقدره؟
سلام فرساد جان
نطرت در مورد این HP L2208w چیه ؟ آیا قابل رقابت با این دو مدل سامسونگ و ال جی هست ؟
کد HTML:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/382087-382087-64283-72270-3884469-3648458.html
سيد علي باقرزاده
هر چی گشتم هیچ سایتی رو پیدا نکردم که این مانیتور رو از لحاظ رنگ و کیفیت تصویر بررسی کرده باشه. و از اونجایی که در رده مانیتورهای معمولی و بازی قرار داره اصولا نباید کیفیت رنگی بالایی داشته باشه. در ضمن این مانیتور فول اچ دی نیست و ورودی دیجیتال نداره. کنتراستش رو هم که نگاه کردم خیلی پایین بود.
در کل فکر نمیکنم ارزش خریدن داشته باشه.
درود بر همه
دوستان من هم تصمیم گرفتم که w2261v lg رو بگیرم اگر باز هم پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم بگید البته تا امروز وقت دارم ( عجیب ولی واقعی!)
اما این مانیتور رو انتخاب کردم چون هم آقا فرساد گفتند خوبه و هم آقای مداح چند صفحه پیش دیدم که خریدند و راضی اند.
البته به لحاظ ظاهر مانیتور های سامسونگ رو ترجیح میدم اما فکر نمیکنم این مانیتور هم ظاهر بدی داشته باشه.فقط یه کم قرمزه و منم آبیته هستم!
www.monatehrani.co.cc
سلام خانم تهرانی
من که پیشنهاد دیگه ای ندارم. انشاا.. بخرید و راضی باشید.
این مانیتور ال جی رو قیمت دقیقش رو دارید؟
www.monatehrani.co.cc