صفحه 37 از 104 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 87 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 361 تا 370 , از مجموع 1034
Like Tree1045تشکر

موضوع: مانیتور - راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ

كاربر همراه xman_a آواتار ها
    تشکر کرده
    1417

پیش فرض پاسخ: مانیتور - راهنمای خرید ، پرسش و پاسخ

نقل قول نوشته اصلی توسط aphrodite نمایش پست ها
    چشم حتما ، اما زیاد مدل هاشو در بازار ندیدم.( یکی دو مغازه یک مدل داشتند.)
    پایتخت ، پاساژ ایران و رضا ر رفتم بیشتر سامسونگ و ال چی هستند.
    در کل جای دیگری را مشناسید که سر بزنم؟؟
    برای اینکه تبلیغ نشه در پیام خصوصی با شما اعلام می کنم

كاربر ويژه farsad آواتار ها
    تشکر کرده
    7124

نقل قول نوشته اصلی توسط aphrodite نمایش پست ها
    سلام

من که از خودم حرف نزدم کاتالوگش رو به من دادند. و از این مدل ها تعریف کردند و گفتند که هفته دیگه میاد. حالا اگر فقط صفر بهشون اضافه شده به من ارتباطی نداره. من که نخواستم دوستان رو گول بزنم.

منم منتظرم ببینم این هفته w2261v lg به بازار میاد و ارزونتر میشه یا نه؟؟اگر نیومد به همان قیمت گران تر اون رو خریداری میکنم.
    سلام خانم تهرانی
    من اصلا منظورم این نبود که شما قصد گول زدن دوستان رو دارید. منظورم این بود که احتمالا اشتباه شده. اگر سوء تفاهمی پیش اومده لطفا ببخشید.
    پس احتمالا مدل‌های تولید ایران رو با این نام منتشر خواهند کرد.
    فرساد غفاریان
    farsad.me
    فوتوبلاگ: TrappedLight.net

كاربر همراه aphrodite آواتار ها
    تشکر کرده
    522

نقل قول نوشته اصلی توسط farsad نمایش پست ها
    سلام خانم تهرانی
    من اصلا منظورم این نبود که شما قصد گول زدن دوستان رو دارید. منظورم این بود که احتمالا اشتباه شده. اگر سوء تفاهمی پیش اومده لطفا ببخشید.
    پس احتمالا مدل‌های تولید ایران رو با این نام منتشر خواهند کرد.
    بله ، این دو تا عکس از بروشوری که به من دادند و گفتند جدیدترین بروشوره.
    این عکس هارو با موبایل گرفتم اگر کیفیتش بده ربطی به موبایل نداره چون موبایل 5 مگاپیکسلی بوده و به خاطر کم کردن حجم جهت آپلود بوده:biggrin:

عکس مربوط به مدل های 22 و 23 اینچ هست.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (113.2 کیلو بایت, 41 بازدید)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (132.8 کیلو بایت, 38 بازدید)
    farsad تشکر می‌کند.
    عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
    www.monatehrani.co.cc
    www.monatehrani.propicnet.com

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام
    می خواستم از دوستان در باره مانیتورهای LED و کیفیت کارشون برای استفاده در ویرایش دیجیتال و کیفیت آنها سوال کنم آیا کسی تجربه ای در این باره داره و مطلب بعدی مانیتور AOC V22 که یک مانیتور ال ای دی که در ایران نیز موجود است آیا برای کار ویرایش مناسب است یا خیر؟

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

سلام

به توصیه فرساد تصمیم گرفته بودم که من هم یک LG 2261 بگیرم, ولی بلافاصله این مانیتور در بازار نایاب شد و اغلب نمایندگی ها اظهار میکنند این مدل دیگر قدیمی شده و تولید نمی شود (یعنی منتظر توزیع آن در بازار نباشید) و مدل 2284 با کنتراست بیشتر جایگزین آن شده, قیمت هم حدود 275 فکر کنم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط mohrez نمایش پست ها
    سلام
    می خواستم از دوستان در باره مانیتورهای LED و کیفیت کارشون برای استفاده در ویرایش دیجیتال و کیفیت آنها سوال کنم آیا کسی تجربه ای در این باره داره و مطلب بعدی مانیتور AOC V22 که یک مانیتور ال ای دی که در ایران نیز موجود است آیا برای کار ویرایش مناسب است یا خیر؟
    یک نفر هم به من توصیه کرد قبل از خرید مانیتور, حتما ً LED های AOC را از نزدیک ببینم و کیفیت و وضوح بسیار متفاوتی با LCD دارند و .... با همین حدود قیمت 275

:confused:
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر فعال MehdiM آواتار ها
    تشکر کرده
    2211

البته در مورد مانيتورهاي ال اي دي سه نكته منفي وجود دارد كه اولي نفوذ نورسفيد از مناطق روشن به مناطق تاريك كه در بعضي از موارد موجب نارضايتي كاربر مي شود و دومي وجود هاله آبي رنگ در مناطقي كه بايد كاملا سياه باشد و سومين مورد مشكل زاويه ديد است كه در مانيتورهاي ال سي دي تا حدودي حل شده بود.مانيتورهاي ال اي دي در واقع همان مانيتورهاي ال سي دي هستند كه در آنها به جاي لامپ فلورسنت از ال اي دي ها براي نوردهي به پيكسلها استفاده مي شود كه مزيت آن خاموشي پيكسلها به طور جداگانه و توليد رنگ سياه واقعي است هرچند مشكلاتي كه ذكر كردم همچنان وجود دارد.
    نسل بعدي كه در تعداد محدود توسط سوني و ال جي و يك شركت ديگر كه الان خاطرم نيست OLED هست كه مجموعاي از ال اي دي ها به عنوان پيبكسل به كار ميروند و خبري از نور سفيد در پشت پيكسلها نيست.
    ویرایش توسط MehdiM : Saturday 12 September 2009 در ساعت 20:45 دلیل: غلط املايي
    A_Maddah، yasin-m و Mashhadi Vahid تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه farsad آواتار ها
    تشکر کرده
    7124

وحید جان این مانیتور که گفتی فول اچی دی نیست. اکثر مانیتورهای ال سی دی ۲۲ اینچ بازار 1680x1050 هستند ولی اون مانیتور 2261 ال جی و t220p سامسوگ فول اچ دی بودن که نایاب شدن. الان مانیتور فول اچ دی چند مدل دیگه تو بازار هست ولی هیچکدوم ورودی dvi نداره و تنها مدلی که ورودی dvi داشته باشه 2250 سامسونگ هست. البته این مانیتور 2261 ال جی یک امکان دیگه داشت اون هم ورودی hdmi بود که تا جایی که من میدونم تو هیچ مدلی از مانیتورهای بازار وجود نداره.
    nmroshan، A_Maddah، Mashhadi Vahid و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرساد غفاریان
    farsad.me
    فوتوبلاگ: TrappedLight.net

كاربر جديد .: Parham :. آواتار ها
    تشکر کرده
    26

نقل قول نوشته اصلی توسط MehdiM نمایش پست ها
    مانيتورهاي ال اي دي در واقع همان مانيتورهاي ال سي دي هستند كه در آنها به جاي لامپ فلورسنت از ال اي دي ها براي نوردهي به پيكسلها استفاده مي شود كه مزيت آن خاموشي پيكسلها به طور جداگانه و توليد رنگ سياه واقعي است هرچند مشكلاتي كه ذكر كردم همچنان وجود دارد.
    من جسارتا این بخش از گفته دوستمون رو تصحیح کنم:

LED بکلایت مزایای مختلفی داره که یکی از اونها خروجی رنگی بهتر مانیتور هست (طیف رنگی گسترده‌تر). به خصوص در بکلایتهایی که از LED های RGB استفاده میکنند (یعنی در حقیقت ترکیب ۳ LED برای تولید نور سفید). در این سیستم به این دلیل که طیف رنگ خروجی ترکیب RGB کاملا قابل کنترل هست، این طیف بسیار نزدیک به فیلترهای رنگی پیکسلهای LCD تنظیم میشه و در نتیجه خروجی رنگی نهایی بسیار مطلوب تر خواهد بود.

نکته بعدی که کاملا به اون بخش قرمز شده مرتبطه: خاموشی پیکسلها به صورت جداگانه ارتباطی به بکلایت LED نداره. شما به ازای هر پیکسل یک LED برای بکلایت ندارید(تعدادشون بسیار کمتره) که به صورت جداگانه برای هر پیکسل کنترل بشه. ولی سیستمهایی که دارای کنترل داینامیک بکلایت هستند میتونند به صورت منطقه‌ای نسبت به تصویری که نمایش داده میشه، نور بک رو هم تنظیم کنند و مثلا در منطقه‌ای که سیاه هست، کلا بکلایت اون منطقه هم خاموش میشه و باعث ایجاد رنگ کاملا سیاه میشه (در سیستمهای دیگه بخشهای سیاه هم کمی روشن هستند). من نمیدونم که آیا تمام نمایشگرهای دارای بکلایت LED از این سیستم داینامیک استفاده میکنند یا خیر.

و در نهایت یکی از مزایای دیگر LED بکلایتها مصرف پایین اونهاست که به خصوص در لپتاپها بسیار مهم هست.

و البته این بدان معنی نیست که کلا هر مانیتور LED بکلایتی از CCFL ها بهتر است! CCFL ها هم از نظر وسعت طیف رنگی بسیار بهینه شدن و بسیاری از LCD های دارای پانل IPS یا PVA نیز که گستره رنگی بالایی دارند از CCFL بهره میگیرند.

موفق باشید. :)
    ویرایش توسط .: Parham :. : Sunday 13 September 2009 در ساعت 00:32 دلیل: افزودن نکته نهایی!
    nmroshan، Persian، A_Maddah و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا shamim19 آواتار ها
    تشکر کرده
    519

با درود
    یه سوالی که مدتی هست برام پیش اومده اینه که یک مانیتور باید دارای چه خصوصیاتی باشه که به عنوان مانیتور حرفه ای به حساب بیاد ؟ یا در عکاسی چه مانیتوری را با چه مشخصاتی حرفه ای به شمار می آورند ؟
    بطور مثال مانیتور من و مشخصاتش به شرح زیر هست :biggrin: ، آیا می شه مانیتور حرفه ای به حسابش آورد ؟ :
    Samsung Wide BW1953
    Dynamic Contrast : 8000:1
    Resolution : 1440 x 900
    شمیم !

كاربر جديد
    تشکر کرده
    3

نقل قول نوشته اصلی توسط shamim19 نمایش پست ها
    با درود
    یه سوالی که مدتی هست برام پیش اومده اینه که یک مانیتور باید دارای چه خصوصیاتی باشه که به عنوان مانیتور حرفه ای به حساب بیاد ؟ یا در عکاسی چه مانیتوری را با چه مشخصاتی حرفه ای به شمار می آورند ؟
    بطور مثال مانیتور من و مشخصاتش به شرح زیر هست :biggrin: ، آیا می شه مانیتور حرفه ای به حسابش آورد ؟ :
    Samsung Wide BW1953
    Dynamic Contrast : 8000:1
    Resolution : 1440 x 900
    http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=268
    shamim19 تشکر می‌کند.

صفحه 37 از 104 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 39 40 41 47 87 ... آخرینآخرین