با سلام...
با توجه به اینکه به مدت 3,4 ماه مانیتور T220P داشتم و همچنین توانستم T220p را با BW2253 بطور همزمان و در کنار هم مشاهده کنم لازم دیدم چند تا نکته را در مورد T220p بگم شاید برای دوستانی که می خواهند این مانیتور را بخرند مفید باشد..
1.response time این مانیتور ضعیف است و سرعت پاسخگویی کندی دارد ( کاری به ان اعداد و ارقامی که توسط سامسونگ اعلام شده ندارم بلکه نتیجه ی مشاهدات خودم را عنوان میکنم )
2.این مانیتور مشکل gamma & brightness دارد و در نمایش رنگ سفید مشکل دارد بطوریکه رنگ سفید کدر است و بیشتر به کرم و شیری متمایل است...و البته این مشکل قاعدتا در همه ی تصاویر تاثیر میگذاردوکلا باعث کدر شدن رنگها میشود البته مسلما تا زمانی که این مانیتور را در کنار مانیتور دیگری قرار ندهید متوجه این مساله نخواهید شد....
3.contrast 50000 ( البته به قیمت از دست رفتن Dynamic range ) تاثیرگذار است اما نه انقدر که تفاوت فاحشی در کیفیت ایجاد کند..
4.t220p , t220,t220HD هیچکدام هیچ ربطی بهم ندارند و هر کدام کیفیت متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند...پس در نتیجه اگر review ایی در مورد مدل مثلا t220 خواندید بدانید که ان review در مورد t220p صدق نمی کند...(این نکته را از این جهت عرض کردم که بعضی از دوستان به اشتباه فکر میکنند که این مدلها از لحاظ کیفیت هیچ تفاوتی با هم ندارند)...این نکته را هم عرض کنم که تا بحال review یی درست و حسابی و معتبر ( به غیر از یکی دو مورد ) در باره ی t220p پیدا نکردم اگر دوستان تا بحال چیزی پیدا کرده اند ما را هم در جریان بگذارند...
5.در کل تنها مزیت این مدل میتواند رزولوشن بالا باشد( مخصوصا برای تماشای فیلم Full HD ) که البته برای ادیت عکس نیز مناسب است( البته مشکل نمایش رنگها را هم در نظر بگیرید) ... بهر حال رزولوشن بالا معجزه نمیکند و تاثیری در کیفیت ندارد و فقط فضای کار بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهد...
اینهم یک رویو از سایت Xbitlabs که به طور دقیق و موشکافانه ای همه ی مدلهای سری T سامسونگ ( بجز T190P ) را مورد بررسی قرار داده است.. :http://www.xbitlabs.com/articles/mon...ung-topaz.html