من LG IPS226V پیشنهاد میکنم.
http://www.maadiran.com/ProductDetails.aspx?ProID=785[/QUOTE]
این مانیتور رو که دوست عزیزمون آقای عقیلی فرمودند چند روز پیش تو بازار کامپیوتر ایران دیدم که سری جدیدش (با همین ظاهر) مخصوص کارهای گرافیکیه
من LG IPS226V پیشنهاد میکنم.
http://www.maadiran.com/ProductDetails.aspx?ProID=785[/QUOTE]
این مانیتور رو که دوست عزیزمون آقای عقیلی فرمودند چند روز پیش تو بازار کامپیوتر ایران دیدم که سری جدیدش (با همین ظاهر) مخصوص کارهای گرافیکیه
سها تفرشی
خیالتون رو راحت کنم خانم تفرشی که هیچ کدام از مانیتورهای درست و حسابی ایسوس توی بازار تقریبا پیدا نمیشن(منظورم بیشتر با ips هاست) یکی دو ماه تقریبا تمام ایران رو برای U2311 زیر رو کردم اما پیدا نشد.مانیتوری ارزان اما واقعا نسبت به قیمت عالی.بعد یکدفعه اون غول 27 اینچی رو یکی ازدوستان آدرس دادن که از هیچ جهتی مناسب من نبود.اگر یک جستجویی هم برای ips231 ال جی داشته باشید بد نیست.و به نظر من از همه این گزینه ها بهتر هست.
به این بررسی ها هم یک نگاهی بندازید ضرر نداره
Dell U2312HM Review
LG IPS231P Review
Asus ML239H Review
Asus MS246H Review
پ.ن:این رو هم بگم که کلا طرفدار برند ال جی نیستم ولی وقتی محصولی خوبه خوبه دیگه! چرا پیشنهادش نداد؟!...
ویرایش توسط lamagra : Wednesday 22 February 2012 در ساعت 11:46 دلیل: تایپی
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آقاي احمدي لطفا نظرتون رو در مورد ال سي دي ips 266 p هم بفرماييد ممنون
یوسف جان حقیقتش اینه که این مدل رو نمیشناسم.اگر پنل ips باشه و در بازار ایران هم پیدا بشه با توجه به 26 اینچ بودنش فکر نمیکنم زیر 800 -900 هزار تومان باشه.
از میون ال جی هایی که میشناسم و از نزدیک دیدم به نظرم اون دو مدلی که گفتم ارزش پرداخت مبلغ رو داره.
ولی مانیتور dell u2311 رو هم خیلی خوب میدونم که با توجه به قیمت مناسب دلاری(300 دلار یا کمتر) اگر داخل ایران گیر بیاد در خریدش شک نکنید.
عقیل احمدی
ممنونم آقاي احمدي والا من با مانيتور لب تابم خيلي مشكل داشتم براي همين تو فكر خريد يه مانيتور خوب بودم كه به ال جي ips 266p رسيدم و ٣١٠ خريدمش و توي كاتالوگش زده بود كه از تكنولوژي ال سي دي هاي اپل تو ساختش استفاده شده سايزش هم ٢٢ اينچه
عجیبه! معمولا دو رقم اول سایز مانیتور هست!
اگر پنل آی پی اس هست که قیمت خوبی داره.مانیتورهای لپ تاپ هم معمولا نا امید کننده اند!
البته مدتی پیش یک لپ تاپ لنوو دیدم که مانیتور خیلی خوبی داشت!...
عقیل احمدی
من هم مدل ASUS ML239H رو چند ماه پیش خریدم و راضی هستم (380000 تومان)
راست اش را بخواهید مدت ها قبل من در مورد سری ML ایسوس نظرم را گفته بودم ( حدود یک سال پیش که ML را خریدم در فروم هم عرض کردم ) به هیچ وجه ( به نظر بنده ) مناسب کار عکاسی نیست.برعکس چیزی که دوستان به آن رسیده اند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson