درسته اما بايد مانيتوری بگيرم که نيتيو رزولوشن با مکسيمم ساپورت من برابر باشه
لپ تاپ من hdmi 1.4 b داره
توی تئوری که تا 4k ساپورت ميکنه
HDMI - Wikipedia, the free encyclopedia
درسته اما بايد مانيتوری بگيرم که نيتيو رزولوشن با مکسيمم ساپورت من برابر باشه
لپ تاپ من hdmi 1.4 b داره
توی تئوری که تا 4k ساپورت ميکنه
HDMI - Wikipedia, the free encyclopedia
بله عرض شما صحیحه ولی شما کابل hdmi 1.4 رو آلان موجود دارین ؟چون تو باکس مانیتورهای حرفه ای کابل display port موجود هست و تو بازار هم بعیده 1.4 hdmi اورجینال راحت گیر بیاد؟
میدونی کارت گرافیک لپ تاپ شما میتونه رزولیشن 4k ساپورت کنه؟؟ این که پورت 1.4 رو داره دلیل بر ساپورت نیست چون گرافیک های جدید که دارن به بازار میان با حجم 2 گیگ و بالاتر و پردازش 256 بیتی به سختی 4k ساپورت میکنن
من میخوام یه مانیتور بگیرم. یه مدل NEC دیدم که کاورج sRGB اون ۱۰۰٪ و Adobe RGB رو گفته ۹۹.۳٪. اپشن دیگه ای که دارم مانیتور apple هست که ظاهرا کاورج sRGB خوبی داره اما Adobe RGB رو به خوبی NEC پوشش نمی ده. من هرچی گشتم محدوده کاورج apple رو پیدا نکردم. آیا منبعی برای اون سراغ دارید؟ و آیا دوستان تجربه ای با این دو داشتن تا به حال؟
ویرایش توسط qorashi : Wednesday 4 February 2015 در ساعت 21:16
سلام
واسه خرید مانیتور نیاز ب راهنمایی دارم
مطالب تاپیک رو تا حدودی خوندم و متوجه شدم ک برند ال.جی با تکنولوژی ips از لحاظ قیمت و کیفیت مناسبترینه.نمیدونم برداشتم از پستهایی ک خوندم تا چ حد درست بوده..
بهرحال من این مورد رو دیدم.نظرتون چیه؟
بررسی زومیت: مانیتور IPS226V الجی، مناسب گرافیست، طراح و عکاسان - زومیت
بیشترین کار من طراحی 3D هستش با مکس و رویت و ....
احتمالا ادیت عکس-البته ن ب صورت حرفه ای- هم اضافه میشه
قیمت هم نهایتا 500 تومان
پیشاپیش سپاس
آیا مونیتوری با رزلوشن 1920 در 1200 و قیمت زیر یک میلیون تومن در بازار ایران پیدا می شود؟
در غیر اینصورت بهترین انتخاب در رنج 500-700 در بین پنلهای IPS چیست؟
LG IPS 226V
البته شاید سخت گیر بیاد.از این بهتر با قیمت 1 تومن:
LG IPS Monitor 23EA63
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
من یک لپتاپ 4530 دارم می خوام یک مانیتور جدا براش بگیرم برای کارهای ادیت عکس های Raw , Lightroom , photoshop :
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 6490M 1GB
پیشنهادتون چیه برای مانیتور ؟
بودجه هم تا 1 تومان (حالا 100 تومان بالا پایین هم میشه :D )
در ضمن الان یه مانیتور LG 20EN32 دارم که رنگ و کیفیتش اصلا جالب نیست برای کارهای گرافیکی
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون ...