باعرض سلام به اساتید من دنبال مانیتور 24 اینچی با صفحه نمایش براق می گردم شبیه به مانیتورهای اپل
از دوستان مدلی سراغ دارند ؟
باعرض سلام به اساتید من دنبال مانیتور 24 اینچی با صفحه نمایش براق می گردم شبیه به مانیتورهای اپل
از دوستان مدلی سراغ دارند ؟
سلام به همه دوستان
یه منبعی پیدا کردم یک سری مانیتور 2475 HP وارد کرده داره میفروشه.
یه سرچی تو نت زدم دیدم مانیتور خوبیه و مشخصات خوبی داره فقط یکم مصرفش بالاست.
قیمت استوک اون ور آب هم حدود 150 دلاره این طرف هم داره 400 قیمت میده به نظرتون ارزش خرید داره؟
پنل ها سالم و مانیتور اوکی کار میکنه ولی بدنه خط و خش داره.
خونه یه 2709 دل دارم که خیلی راضی هستم ازش این رو برای محل کار میخوام بگیرم تقریبا هم قیمت مانیتور های نوی 20 اینچی معمولیه
در خوب بودن سری ZR که شکی نیست اما مانیتور یاد شده پنل s-ips بوده و همینطور 100 فضای رنگی sRGB و Adobe RGB رو پوشش میده با صفحه مات و شدت روشنایی 350 و همینطور قابلیت چرخش به حالت عمودی و کلی پورت ورودی و خروجی به نظر بنده که برای کسانی که علاقه مند به عکاسی هستند ( نه اشخاصی که حرفه ی عکاسی دارند) نه تنها کافی است بلکه ایده آل هم می باشد.
سلام دوستان مدتی پیش یه مانیتور Lg ea83-d دیدم به نظر مشخصات و قیمتش برای کار ادیت عکاسی مناسب بود مضاف بر اینکه ساپورت 99 درصدی Adobe RGB را هم داره و 27 اینچه. دوستان اگه تجربه ای از کار با این مانیتور دارن ممنون میشم به اشتراک بگذارند.
در تهران این مانیتور رو دیدید؟
اگر جواب مثبت هست بی زحمت قیمت رو میفرمایید؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بله در تهران دیدم یه فروشگاه لوازم کامپیوتر چند تاییش را حدود 1 ماه پیش آورده بود قیمتش را دقیقا یادم نیست ولی حدود 2 م میگفت.