بعید میدونم با این قیمت . کاملا مطمئنید؟ چون با این اوضاع اگه بخرید و بیاید ایران بفروشید حد اقل 2-3 تومن سود می کنید
الان قیمت نو x5650 تقریبا 1100-1200 دلار و fx4000 هم 850-900 دلار هست . حالا رم ها و مادر بورد و هارد دیسک هم بماند . یعنی بنده خدا تقریبا داره 1-4 قیمت نو میده!!!!!!
برای بنچ مارک هم یکی از معتبر ترین نرم افزار ها 3d مارک هست هم نسخه vantage هم performanc . که تست میگیره و نتیجه تست ها هم به صورت آنلاین با بقیه تست ها مقایسه میکنه .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
بنظر من قبل از خرید عملکرد سیستم را چک کنید چون بالا بودن قیمت قطعات همیشه به معنی بالا بودن عملکرد (performance) نیست. مثلا این پردازنده 1000 دلاری با هسته های زیاد کاربرد خودش را دارد شاید برای یک سرور بسیار خوب عمل کند اما برای الگوریتمهای برنامه های امروز که هنوز در پردازش موازی از تمام توان پردازنده استفاده نمیکنند ممکن است سرعت بالاتری از یک پردازنده 250 دلاری نداشته باشد. نگاهی به این سایت بیاندازید بد نیست.
و یک سوال، شما مشکلتان با لپ تاپ دقیقا چیست؟ مگر چقدر ویرایش انجام میدهید و از چه نرم افزارهایی استفاده میکنید که دنبال سیستم قویتری هستید؟ من با یک دو هسته ای با رم 3 گیگا بایت کار میکنم و با وجود کندی و محدودیت باز کردن همزمان چند فایل مشکل خاصی با فتوتوشاپ ندارم! اگر هم بخواهم احیانا در این وادی هزینه کنم احتمالا لنز بهتر خواهم گرفت.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
مشکلم این هست که وقتی کار میکنم عموما با تعداد عکسهای زیادی سر و کار دارم مثلا بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ عکس که از این تعداد حدودا ۱۰۰ عکس در نهایت ادیت میشه
برای اجرای action ها و یا موقع باز بودن تعداد زیادی عکس همزمان در فتوشاپ به مشکل میخورم
گاهی حتی پیش اومده که خاموش شده و فکر میکنم به علت گرمای بیش از حد cpu باشه
سرعت هم شدیدا افت میکنه
البته مشکل دیگه هم اینه که اصولا لبتاپ به درد کار نمیخوره
من مجبورم ساعت زیادی رو کار کنم و لبتاپ از اونجایی که فاصله بین مانیتور و کیبوردش کم هست باعث درد مچ دست یا درد گردن میشه
میتونم مانیتور بزارم براش اما کیبورد لبتاپ هم مناسب کار نیست
فرض کنین مجبورم هستم حدود ۸ ساعت در طول روز کار کنم
100% موافقم.
پیشنهاد بنده :
1. اگر هنوز از نسخه CC فوتوشاپ استفاده نکردید ، یک تستی بکنید ببینید مشکل سرعتتان حل میشود.
2. یک SSD با ظرفیت 60 گیگ که حدود 100 دلار قیمت دارد بخرید و از سرعت بالای همین سیستمی که در حال حاضر دارید، لذت ببرید.
3. خرید خنک کننده برای لپتاپ.
از مانیتور و Keyboard و mouse رو میزی استفاده کنید.
( خروجی پروجکتور لپتاپ را به یک مانیتور رو میزی متصل کنید و keyboard و mouse را به درگاه USB متصل کنید )
نسخه cc رو خریدم و با این که خیلی بهتر شده اما باز هم مشکل رو دارم
احتمال زیاد مشکل از داغ شدن بیش از حد cpu هست
هزینه تعویض فن و ... برای من خیلی زیاده و بهتر هست سیستم جدید بگیرم
اگر ایران بودم حتما همین کار رو میکردم
حالا اگر این سیستم رو بگیرم میتونم cpu رو عوض کنم اگر مناسب نباشه
با این main board چه cpu میتونم بگیرم که بهتر باشه ؟ main board Intel X58 هست
با فروش لبتاپم میتونم برای این سیستم هارد ssd و یک مانیتور خوب بگیرم
با اینکه احساس میکنم تصمیم خودتون رو برای خردید سیستم گرفتید ولی یک نکته دیگه رو هم اضافه میکنم.
خرید حافظه SSD از اونجایی که قطعه متحرک ندارد، میتواند در کاهش دمای لپتاپ کمک زیادی بکند.
هرچند در سیستم های امروزی CPU اولویت آخر برای افزایش سرعت در حین کار کردن با نرم افزارها را دارد..
موفق باشید
سلام
میخواستم بدونم در حال حاضر بهترین سیستمی که میشه تا 2 میلیون برای کار با فتوشاپ جمع کرد چه سیستمی هست .البته بجز مانیتور.
مهدی
نه هنوز تصمیمی جدی ندارم اما بحث هزینه و اورده هست
من اگر بخوام fan , RAM رو عوض کنم هزینه ای حدود نصف قیمت این سیستم رو خواهم داشت که خب این سیستم هم cpu بهتری داره و هم کارت گرافیک خیلی خوبی داره
در حال حاضر مشخصات لبتاپم ایناست
cpu core i7 q820m
RAM 4
graphic geforce 310M
و مشخصات سیستمی که مد نظرم هست
cpu XEON Hexacore Core X5650
RAM 12gb DDR3
graphic Nvidia QUADRA Fx4000 2 gB