محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
با سلام
مطمئن نیستم که جای درستی سوالتونو مطرح کرده باشین دوست عزیز.. کامپیوتر مناسب برای عکاسی کجا و مشکلات سخت افزاری شما کجا؟
با این حال اگر از کسی در اینجا راهنمایی نگرفتین پیشنهاد میدم سری به این سایت بزنین:
http://www.sakhtafzarmag.com/
اگر باز هم به نتیجه ای نرسیدین پیام خصوصی بدین تا عرض کنم.
موفق باشید.
درسته ربطی ندارد ! هرچند که این سیستم را جهت پروسس عکسهایم تهیه کرده ام ! و تشکر از دوستانی که پاسخ دادند ... مشکل به مراجعه
به بخش Disk Managment در ویندوز حل شد و هارد های معمولی را تونستم فرمت کنم .
اما متوجه نشدم که مفهوم درگاه 6gb ، با توضیح for data drives only.atapi devide is not supported
یعنی چی ؟!
به هر حال بابت اف تاپیک بنده را ببخشید .
با تشکر .
سلام دوستان.
اخیرا اقدام به جمع آوری یه سیستم مناسب برای پردازش عکس و کارهای گرافیکی کردم.
از یکی از دوستان مادربرد asus p8p67 و پردازنده i7 2600k به دستم رسیده.
در مورد کارت گرافیک، می خواستم بدونم که چقدر در پرفورمنس سیستم موثر است ؟
مثلا 5450 با 7770 (با توجه به اختلاف قیمت 4-5 برابری) چقدر متفاوت است؟
با تشکر.
کسی نظری نداره؟
کلا برای خرید سیستم، نوع کارت گرافیک برای کارهای طراحی و پردازش عکس تاثیری داره؟
سلام.
اون قدر که مادربرد و cpu و ram در نرمافزارهایی مثل فوتوشاپ تأثیر گذار هستند، کارت گرافیک اثرگذار نیست.
در این مورد میتونید در مورد benchmark سیپییوهای مختلف در نرم افزار فوتوشاپ در گوگل سرچ کنید.
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
سلام بر شما
یکی از دوستان بنده قصد خرید کامپیوتر (کامل) برای کار عکاسی و طراحی پوستر دارد. بودجه اش 3 میلیون تومان است که احتمالا تا 3/5 میلیون تومان برساند. ابتدا قصد داشت imac بگیرد که با این بودجه منتفی است. آیا All-in-one های asus و acer برای اینکار مناسب هستند؟ اگر بله، دقیقا چه مدلی و چه کانفیگی؟ اگر خیر لطفا مشخصات بهینه ترین کامپیوتر مناسب (همراه مانیتور مناسب) با جزئیات قیمت و مشخصات قطعات، را ذکر کنید تا بنده به دوستم پیشنهاد بدهم.
با تشکر پیشاپیش از دوستان و اساتید گرامی