سلام
حرف شما کاملا صحیح هست.
اما از طرفی بنظرم اوضاع نسبت به قبل کمی فرق کرده
الان توی نرم افزارهایی که همراه بورد های حرفه ای هست، امکانات واقعا عالی و کار آمدی ارائه میشه که بسیار هم کاربرد ساده ای دارند. (حتی بایوس هم کاملا گرافیکی شده و خیلی راحت تر از قبل میشه باهاش کار کرد)
با توجه به اینکه این بورد طبق اطلاعات خود Asus، کلاک رم رو تا 3000 مگاهرتز هم ساپورت میکنه و بهینه سازی شده براش، فکر میکنم بیشتر کاربران بتونن براحتی این تنظیمات رو انجام بدن و بیشترین کارایی رو از سیستمی که خریداری میکنند، دریافت کنند.
اما بهرحال اینها فقط پیشنهاد بنده بود و ایشون در نهایت میتونن با جمع بندی و تحقیق بیشتر، بهترین انتخاب رو برای خودشون داشته باشند.
موفق باشید
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
سلام دوستان
میخواستم بدونم با داشتن بودجه کم (1م تومن) میشه سیستمی رو بست برای عکاسی ؟
( منظور از عکاسی ، صرفا عکاسی پرسنلی هست )
اگر جواب مثبت هست ، با چه مشخصاتی و چه قطعاتی ؟
{ من این سیستم رو جدا از سیستمی که در خونه دارم ، برای کار در محیط خارج از خونه و در یک مکان ثابت میخوام )
ممنون
سلام
کانفیگ های مختلفی رو میشه بست با این هزینه.
پردازنده های خانواده FM1 و یا FM2 از AMD که دارای چیپست گرافیک هم هستند ، با توجه به قدرت پردازشی خوب و قیمت پایین ، امکان تهیه یه سیستم خوب و نرمال رو فراهم می کنند.
کانفیگ زیر یک ماه پیش برای بودجه 1.2 و بدون احتساب مانیتور و ... تهیه شده :
motherboard : GIGABYTE F2A88XM-HD3 FM2+/FM2 MB / 295
cpu : AMD A4-5300 Trinity 3.4GHz FM2 / 190
odd : 50
hdd : WD Caviar Green 1 TB SATA HDD / 190
ram : Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR3 x 2 / 125 x 2
power : Power Green GP480A-SP / 160
case : 80
با سلام خدمت دوستان
به نظرتون سیستم زیر برای عکاسی خوبه
cpu:intel core i5 3gh/z-4430
mainboard:asus h87-plus
vga card:gigatron-nvidia geforce 2gb
ram:kingston 4gb -1600-hyperx
hard:western digital-sata3-1terabyte 64mb buffer
بقیه تجهیزاتم دارم دارم.راستی برای عکاسی اینتل بهتره یا amd?
خواهش میکنم پاسخ بدید خیلی زحمت کشیدم تایپ کردم
قیمت تقریبی 1/400
با تشکر
انتخاب خودتان را کرده اید. سیستم به نسبت سیستم متوسطی هست. اگر بودجه تان می رسد Core i7 بگیرید بهتر هست. رم هم به نظر من کم می باشد. اگر بازی نمیکنید یا کار پردازش سه بعدی انجام نمی دهید. کارت گرافیکی را می توانید نخرید، به جایش سی پی یو بهتر یا رم بیشتر بر اساس نیازتان بخرید.
در هر صورت شما بهتر از همه نیاز خودتان را می شناسید.
دوستانی که سیستم میخوان اینجا رو با دقت بیشتری بخونن
برای من خیلی مفید بود
رم ۲۴۰۰ کورسیر هم می تونید بگیرید
سلام
همانطور که دوستان هم اشاره کردند، اگر بازی انجام نمیدید، نیازی به کارت گرافیک ندارید (همانطور که در پست شماره 545 همین تاپیک توضیح دادم، پردازنده گرافیکی Intel HD4600 که روی CPU های هاسول هست، کاملا جوابگوی تمام امور به جز بازی های گرافیکی سنگین خواهد بود)
پردازنده ی انتخاب شده هم برای این بودجه مناسب هست بنظرم
اما مادربورد اگر از سری Z87 بتونید بگیرید، مسلما بهتر خواهد بود
همینطور درباره رم و برند های معتبر آن در همان پست توضیح دادم که اگر از اونها بتونید تهیه کنید بهتر خواهد بود (هرچند همین کینگستون هم خوب هست ...)
ولی با توجه به نرم افزارها و سیستم عاملهای فعلی، 4 گیگابایت رو میشه گفت یک حداقل هست
و 8 گیگابایت (با توجه به 2 کاناله بودن درگاه حافظه پردازنده) ایده آل تر هست
انتخاب هارد دیسک Western Digital Caviar Black 1Tb هم انتخاب خوبی هست
موفق باشید
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900