چند ماهی بود که تصمیم داشتم یک میررلس تهیه کنم و گذاشتم که تصمیم نهایی رو در نمایشگاه سالانهٔ استوکهلم بگیرم چون امکان تست و مقایسه عملی میان ۳ دوربین مورد نظرم فراهم بود . اولویت اول فوجی X-PRO1 و سپس الیمپوس OM-D سری و NEX6 از سونی . فوجی گسترهٔ کمی از لنزها و وسایل جانبی داشت و کمی صبر میخواد که کامل بشن و قیمت تقریبا ۲ برابر . سونی هم که محصول جالبی بود و NEX6 محصول تکامل یافتهای هست . اما هنگامی که الیمپیوس رو تست کردم واقعا غافلگیر کننده بود . و لذت عکاسی رو بیشتر از بقیه مدلها منتقل میکرد .
گسترهٔ زیادی از لنزهای با ارزش و لوازم جانبی کامل همراه با رفتار نویزی و داینامیک رینج خوب . و همچنین بدنهٔ با کیفیت و زیبا به خصوص رنگ نقرهای بیشتر بازدید کنندها رو به خرید فوری تشویق میکرد .
دیروز با ۲ عکاس با تجربه اروپایی یک قرار کاری داشتم و هنگامی که بحث عکاسی پیش آمد هر ۲ متفق القول این سیستم رو پیشنهاد کردند و لب به تعریف و تمجید از این سیستم گشودند . میگفتند که این مدل وارث بر حق نیاکان خودش هست .
من هم تصمیم به تهیه این بدنه با ۳لنز(75mm f1.8 - 45mm f1.8 - Leica 25mm f1.4) گرفتم که نیاز به پسانداز و ریاضت اقتصادی چند ماهه هست .