آقای هراتی این چند پست آخر شما بسیار پخته تر از ارسال های قبلیتون به نظر میاد، فکر می کنم به دلیل استفاده از لنز های با عمق میدان پایین است، تمرکز روی سوژه هاتون افزایش یافته است.
خسته نباشید ...
ممنون آقای عبدل پناه
راستش از روزی که با لنز های 50 و 30 کار میکنم خودم هم بسیار لذت میبرم و به زودی لنز 85 رو هم اگر خدا بخواهد تجربه خواهم کرد
آف:باور کنید از روزی که افتادم توی خیابونا تمام کسانی که منو میشناسند بهم خیابونی میگن حتی خانومم البته بعضی ها که بیشتر لطف دارند بیابونی هم میگن.خوب این ها از فایده های خیابان گردی و در کل ولگردیه دیگه
و البته جدای آف تاپیک ما پرورش یافته این فورم هستیم و روز به روز به کمک دوستان و نظرات مفیدشان و به امید خدا بهتر خواهیم شد
ممنون مجیدجان
راستش من که خدا رو شکر میکنم و واقعا راضی هستم
در مورد لنز از 80% کارام با 30 است و چند روز پیش 50 رو فروختم و اگه خدا بخواهد 85 1.8رو با 50 1.8 خواهم خرید والبته یک مرور لیس
در مورد چراش باید بگم 30 میلیمتر زاویه دید بازتری داره و دستم بیشتر بازه و همچنین کوچکتره و شارپتر در دیاف 1.4 برای من بسیار شارپ است و هیچ کمی احساس نمیکنم
50 برای پرتره خوب بود ولی کمی کوتاه بود و 85 خیلی بهتره (البته نتیجه قطعی رو بعد از استفاده خواهم گفت)اما باز هم یک 50 خواهم خرید البته این دفعه 1.8
دختر معصوم افغان