در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
Nikkor 16-35 | Nikon F5
با سلام خدمت جناب جهانگیر
شما شات های خوبی ارائه میکنید . اما فکر میکنم مربوط به تاپیک عکاسی شهری باشد نه خیابانی . (البته با توجه به تعریف عکاسی خیابانی که هدف نشان دادن زندگی روز مره مردم سختی ها و .... زندگی آنها می باشد) . البته این یک نظر شخصی بود تا ببینیم دوستان دیگه چه نظری دارند .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
Nikkor 16-35 | Nikon F5
درود .
امیدوارم که مجال این را داشته باشم که ۲ نفر بگویند ایراد کارت اینجاست و بعد از آن عکس حذف شود . اساس اشتراک گذاری در فروم هم شاید این باشد . باور کنید که منِ عکاس بی هنر بیشتر مطالب را از ایراداتی که دوستان به عکسهای ضعیف گرفتند یاد میگیرم تا نقدِ عکسهای قوی .
بیشتر بستگی به نگاه عکاس داره .
ممکنه در عکسی المانهای شهری بسیار برجسته تر باشند اما اینکه عکاس چرا این همه قاب خود رو به فضای شهری تخصیص داده و یه بخش کوچکی رو به انسان ، میتونه همون نکته ای باشه که عکاس میخواسته ثبتش کنه و نمایشش بده .
این تاپیک عکسهای شهری هم برای خودش ماجرایی است . ما که بلاخره نفهمیدم چه عکسهایی دقیقاً شاملش میشه؟! اما در مورد عکسهای اخیر جهانگیر،بنظرم جاشون درسته .
آقای جهانگیر
پروسس سیاه و سفید سازی عکسهایتان خوب نیست و عکسها را بی رمق کرده است. همان چیزهایی که مورد تاکید شماست را بیاثر نموده است.
عکسها بدون پروسس هستن جناب روشن اسکن نگاتیو سیاهو سفید هست نخواستم با کنتراست نرم افزاری چیزی رو تشدید کنم اول به این دلیل که کنتراست پایین و نرم رو خودم میپسندم (سلیقه ی شخصی است) و دوم اینکه به نظرم اگر واقعا عکسها حامل پیام و یا نکته ای باشد بدون تشدید کنتراست هم باید قابل رویت باشد مگر اینکه از پایه عکسم ضعف داشته باشد
باز هم ممنون از نظرتون
Nikkor 16-35 | Nikon F5
با عرض سلام خدمت دوستان!!!!! جهت اطلاع دوستان : بنده هیچ مایل نیستم که با کسی بحث بی مورد بکنم و به تمام دوستان در این فورم احترام دارم!!! به نظر من بهترین راه فرمورده مجید جان است: ارسال عکسهایی بهتر. اینکه من یا مهدی جهانگیر بگوییم عکس من بهتر است یا عکس تو خراب است بی معنی و خود خواهانه است!!!! تمام کسانی که به این فورم سر بزنند خواهند فهمید کدام عکس خوب و کدام بد است!!!! مدتی بود که در این تاپیک عکس کم میگذاشتم !!!! ولی امروز به جرات به تمام دوستان میگویم هر کس میتواند از عکس های من عکسی بهتر بگذارد بسم الله !! عکس ها رو هم میتوانیم در تاپیک عکس های رد شده نقد کنیم البته با کمال احترام وگرنه اگر بی احترامی و یا ادبیات زننده ای داشته باشد من نیستم!!!!!!!!!!