f=5/ 10s/ ISO=1250/ manual flash
f=5/ 10s/ ISO=1250/ manual flash
سلام جناب بوذرجمهری عزیز
از نظر عکاسی سر صحنه و رعایت موارد تکنیکال ، عکس شما در اصطلاح عکس موفقی است ، در مرحله ویرایش نیز نویزگیری به خوبی انجام شده است. فقط اگر مواردی را که در ادامه ذکر خواهم کرد را اعمال نمایید ، عکس به مراتب زیباتر خواهد شد.
1- تراز سفیدی را به سمت رنگ آبی تغییر دهید.
2- با استفاده از لایه تنظیمی Level به قسمت آسمان عکس ، کنتراست بیشتری دهید تا جزئیات و کهکشان نمایان تر گردد.
3- با استفاده از فیلتر Smart Sharpen آسمان را درخشان تر نمایید.
4 - کمی Exposure را هم افزایش دهید.
نتیجه این عملیات مختصر : (البته اگر فایل اصلی ویرایش می شد ، نتیجه بهتری به دست می آمد.)
با استفاده از پلاگین Nik Color Efex Pro نیز می توان جزئیات بیشتری را از درون عکس استخراج نمود.
قربان شما
------------------------------------------------------------------------------------------------------
در پاسخ به سئوال پست 633 نیز خواندن پست زیر توصیه می گردد.سلام
من اطلاعاتی درباره عکاسی در شب ندارم . این عکس یک تک شات 30 دقیقه ایست ؟ سنسور داغ نمی شود و آسیب نمی بیند ؟
پست 546
ویرایش توسط Miri : Monday 7 April 2014 در ساعت 17:31
تو بعضی از عکس ها می بینم که تو هوای گرگ و میش ، وقتی که بارقه های تور خورشید تازه داره خودشو نشون می ده عکس گرفته شده . خوب سوالی که برام مطرح شده اینه که تو این مدت نور دهی بالا ، اون قسمت باید اوور اکسپوز باشه اما در نهایت می بینم که یه تم لایت از نور تو عکس ثبت شده . توضیح می دید که چه صورت این مهم انجام می شه ؟
اینکه در چند شات میخواهید بگیرید بستگی به این دارد که اختلاف منابع نوری مختلف موجود در تصویر چند استاپ هست و شما در چند عکس میتوانید به یک اکسپوز خوب برای کل تصویر برسید.این کار هم فرمول خاصی ندارد.
برای این موردی هم که گفتید باید تنظیمات نورسنجیتان درست انجام داده باشید.
میتوانید با نورسنجی نقطه ای نقاط مختلف تصویر را نورسنجی کنید و ببینید اختلاف نقاط مختلف چند استاپ می باشد.
مثلا روی مد TV ایزو و دیافراگمی که مورد نظرتان است را تنطیم میکنید و چک میکنید سرعت شاتر در نقاط مختلف چند استاپ تفاوت دارد.
سعيد يادگاري
آقای مبین ، فک می کنم من نتونستم سوالم رو خوب بپرسم یا حواب رو متوجه نشدم .
طبق نوشته های سایت ، وقتی باید از راه شیری عکاسی کرد که ماه توی آسمون نباشه .
خب ، الان من توی سایت وان ایکس عکسی رو داشتم می دیدم ( که ضمیمه این پست هم کردم ) که یه منبع نور توی عکس هست . سوال من اینه ، با هر نوع تورسنجی نسبت به هرجای این تصویر ، اون منبع نور چطور باعت اوور اکسپوز شدن عکس نمی شه ؟
( عکاس عکس : Victor Liu )