از نظر بنده که هیچ اشکالی نداره که عکسهام رو دوستان به سلیقه خودشون ادیت کنن... خوشحال هم میشم اتفاقا.... ولی شاید بهتر باشه در تاپیک ادیت پیشنهادی شما قرار بدید.. وگرنه هم که همینجا آپ کنید
Printable View
حالا من اینجا آپ میکنم فک میکنم مقایسه با عکساهای قبلی راحتتر باشه .
یه ادیت خیلی جزئی و اطراف سوژه هم باید با دقت بیشتری ماسک میکردم ولی هدف فقط نور بود :;) نمیدونم تغییر در مانیتور شما مشهود هست یا نه ؟
من خودم همیشه این مشکل رو دارم که عکس در نمایشگرهای مختلف فرق میکنه البته مشکل من بیشتر در مورد رنگ ها پیش میاد
سلام. خوشحالم که تونستم در جمع اساتیدی چون شما قرار بگیرم تا از تجربیاتتون استفاده کنم
این جز اولین عکسهایی هست که تازگیا بعد از خرید دوربینم گرفتم
با نور طبیعی و یه چراغ قوه سمت راست (هنوز نتونستم فلاش اکسترنال بگیرم ولی قصدشو دارم)
البته پاها رو نمیخواستم از کادر خارج بشه ولی حواسم ازشون پرت شد
Nikon D5500 18-140
iso: 400 F: 4.5 Focal: 34mm Exposure Time: 0.6 sec
فایل پیوست 81334
عکس خوبیه همینجور که گفتین کراپ پاها ایراد عکس هست و به نظرم فضای عکس بسیار زیباست و به مدل میشد ژست بهتری داد و اینکه بهتره که به جای فلاش اکسترنال فلاش jinbei HD600 v رو تهیه کنین که قدرت نور بهتری داره و هم کلوین خوب و هم باطریش دیرتر تمام میشه و میشه شات بیشتری رو باهاش زد من دارم و کاملا راضی هستم
ممنونم لطف دارید. فعلا چون آتلیه ندارم نمیخوام اینقدر خرج نور کنم
برای عکس فضای باز فعلا یه فلاش کارمو راه میندازه احتمالا. نورش هم نهایتا میتونم توی ادیت کم و زیاد کنم
متاسفانه تجهیزات عکاسی بودجه زیادی میخواد ولی کم کم درستش میکنم انشالله
فایل پیوست 81391
Nikon D5500 18-140
iso : 100 F : 5.6 ss : 1/200 Focal : 90mm
نور طبیعی
فایل پیوست 81414
Nikon D5500 18-140mm
بک گراند رو جدا گرفتم:
iso:2000 F:3.5 ss:25sec focal:18mm wb:tungsten
مدل:
iso:1000 F:3.5 ss:1sec Focal:22mm
اینجا به خاطر ریسایز یه کم زیادی شارپ شده
منبع نور هم گوشی
از نظر من
با سرعت خیلی پایین برای پرتره عکاسی میکنین یک ثانیه خیلی کمه و عکس شارپ نیست و کاملا کارتون اشتباست. باید حتما فلاش تهیه کنین.ولی از نظر من خلاقیتتون با چراق قوه قابل تحسین هست و اینکه نمیترسین و با ایزو بالا عکاسی میکنین و خودتون رو در عکاسی به چالش میکشونین به امید موفقیت بیشتر شما
ممنونم. توی ریسایز یه کم نا مشخصه ولی کیفیت اصلیش حالا نمیگم به اندازه عکس روز شارپه ولی خب تار هم نشده چون با سه پایه گرفتم.
فلاش رو واقعا لازم دارم ولی چون حدود یکی دوماهه دوربین گرفتم هنوز نتونستم تجهیزاتشو کامل کنم و فعلا مجبورم با چراغ قوه یا فلاش پر کننده عکس بگیرم
لنزمم کیت هست و معمولا موقع زوم با دیافراگم 5 میگیرم که اگه یه لنز با دیافراگم باز مثلا 1.8 بگیرم میتونه کمک خیلی خوبی باشه
ممنون همچنین شما
خوب سعی کنین حداقل تجهیزات رو داشته باشین تا با اصول و قوانین عکاسی پرتره پیش برین تا زودتر پیشرفت کنین شما که با سه پایه عکاسی میکنین باز سوژه یخورده ای حرکت میکنه در کل راهتان از نظر من صحیح نیست.البته عکس های پرتره دیدم که با نوردهی طولانی در دوشات گرفته شدن و زیبا شده.یک شات بگراند با نوردهی طولانی و یک شات هم با سوژه
فایل پیوست 81470
ستایش، کلاهی که بر سر دارد صنایع دستی ساخت خانواده اش بود
فایل پیوست 81588
canon 5d III
Tamron 70-200 f 2,8
FL:200
AV:5
TV:1/400
ISO :400
نمیدونم باید بگم یا نگم!
کلا توی تاپیکهای عکس فوروم بیش از لذت بردن از عکسهای دوستان همه نقد های سنگین دارند که بسیاری از آنها از نظر بنده کمترین سلیقه ای است و جای بحث زیاد دارد
قطعا نقد عکس به بهبود کار دوستان کمک میکند ولی امیدوارم به جایی نرسد که کسی جرات آپلود عکس نداشته باشد
جسارت بنده را ببخشید
شب عکاسان و نقادان هر دو به خیر خوشی
در تکمیل فرمایش شما دوست عزیز بگم که البته تقریبا نقطه قوت این فروم همین نقدهای تند و خشن که باعث میشه یه عکاس واقعی به بهبود کاراش بیشتر و جدی تر توجه کنه و در زمان کمی پیشرفت خوبی داشته باشه نقطه مقابل اینجا شبکه های اجتماعی هستش که اصلا نقد اونجا معنی نداره فقط تعریف و تمجید میخونیم ! نقد بحث تخصصی هستش و بحث سلیقه رو باید از نقد جدا کنیم ! اگر قرار نقدی داشته باشیم باید با دلیل بیان کنیم و مهمتر از اون راه حل رو هم ارائه بدیم . من خودم بیشتر وقت ها وقتی میخوام عکس آپلود کنم با ترس و دلهره آپلود میکنم lol ولی از طرفی خیالم راحت اگر نقد درستی بیان بشه (هرچند تند و به قول شما سنگین) قطعا کارای بعدیم در اون زمینه موفق تر خواهد بود:::love2:::
یکی از دلایل اصلی من برای عضویت در این سایت بخاطر این هستش که عکسهام نقد بشن.مهم نیست اون شخص عکاس حرفه ای باشه یا آماتور. مهم نظرات اونهاست که متفاوت هست و در صورت درست بودن نظراتشون استفاده میبرم.به نظرم طبیعی هستش که هر عکاسی در عکسش وقتی نقد بشه ایرادی باشه کمی ناراحت بشه چون واسه ی گرفتن یک عکس خوب زحمت میکشه و دوست داره نتیجه زحماتش ثمر بخش و موفق باشه و احساس کنه داره پیشرفت میکنه.ولی به این هم توجه کنین که در گذشته چقدر عکساتون ایراد داشته و الان خیلی کمتر شده این یعنی پیشرفت.هیچ کسی وقتی برای اولین بار دوربین دستش گرفته عکاس نشده.
درود بر سهیل عزیز
سهیل جان نسبت به کارهای ماکروی شما بسیار ضعیف میباشد.شاید نقطه فوکوس درست انتخاب نشده یا عمق میدان کم است.چشم ها ٬ بخصوص چشم راست که بیشتر در کانون توجه بیننده قرار دارد خارج از فوکوس است.نواحی روشن روی پوست دست و صورت هم از کیفیت کار کم کرده.گل های سفید کنار سر سوژه بیشتر در فوکوس قرار دارند تا چشمان سوژه.
ولی همچنان طرفدار پروپا قرص کارهای ماکروی شما هستم :-)
درود و احترام
فایل پیوست 81603
درود
فایل پیوست 81610
لینک عکس با کیفیت مناسب تر : http://uupload.ir/files/w068_idin_givili.jpg
به نظرم یکی از پرتره های خیلی خوبه این تاپیک هستش . آیدین جان عکس جدید هستش یا ریپُست کردین ؟
به نظر منم یکم هایلایت روی بینی اگر کمتر بشه عالیه البته همینجوری هم عکس بسیار زیبایی هستش
دوست عزیز راستش منم در مورد سیاست های اداره فروم اطلاعی ندارم تنها چیزی که میدونم اینه که ویرایش کردن عکس منوط به اجازه از صاحب اثر هستش مگر در صورتی که عکاس خودش عنوان کرده باشه ویراش عکسهایم آزاد است .
ممنون احمد جان ، والا این عکس برای چندین ماه پیش هستش ، که جند شات دیگه از همین سوژه در همین تاپیک به اشتراک گذاشتم .نقل قول:
به نظرم یکی از پرتره های خیلی خوبه این تاپیک هستش . آیدین جان عکس جدید هستش یا ریپُست کردین ؟
به نظر منم یکم هایلایت روی بینی اگر کمتر بشه عالیه البته همینجوری هم عکس بسیار زیبایی هستش
احتمالا مانیتور بنده کالیبراسون دقیقی نداره که هایلات ها کمی بیش از اندازه به نظر میان ، که حتما تصحیحش خواهم کرد .
ممنون از لطف و دقت نظر دوستان عزیزم
به نظرم بهتره تدبیری اندیشیده بشه برای عکس هایی که سطح کیفی از نرمال پائینتر دارند.
در فضایی که صدها (و بیشتر) گروه و کانال و پیج در حال انتشار عکس هستند، انتظار میره اینجا عکس های خوب ببینیم.
پیشنهاد:
مثلا هنگام ارسال عکس به یوزر پیامی نشون داده بشه که اگر عکس شما واجد حداقل استاندارد در این ژانر نباشد بدون اطلاع قبلی توسط مدیریت حذف خواهد گردید.
منتظر کارهای بهتر از شما هستیم!
سپاس
فایل پیوست 81669
Canon 5d + tamron 90
اول در مورد عکسی که دوستش داشتم بگم 7323
ترکیب بندی خوب و ادیت متناسب با فضا، ارتفاع پائینتر دوربین (شاید برای حذف خیابان، کوچه یا... شاید!) و سوژه ی خوش پوز منجر به عکس دلنشینی شده.
-
و اما عکس 7322
به نظرم بوکه ای که قرار بوده نقطه قوت عکس باشه فدای ترکیب بندی و ادیت نامناسب شده...
می تونست بهتر باشه، نه؟
سوال:
چرا هنگام ارسال عکس، گیر میده به سایز عکس و میگه باید 1200 در 750 باشه؟؟!
در حالیکه عکس های بقیه در سایزهای کوچکتر هستن!!
قضیه چیه؟
فایل پیوست 81703
درود
وقت بخیر!
لطفا نقد بفرمایید!
از نظر من عکس خوبیه نگاه سوژه و خوده سوژه جذاب هستند و اما در کادربندی میشد دقت بیشتری کرد من هم یک مدتی ازین نوع کادربندی استفاده میکردم ولی بعدها متوجه شدم که هر چند یکبار که به عکس نگاه میکنم انگار از جذابیت عکسم کم میشه البته برداشت من این بود و نظر یکی از عکاسان حرفه ای هم همین بود.دوم اینکه روی پیشانی اثرات استمپ هست و اینکه مقداری هایلات شدید روی بینی دیده میشه
درود بر شما
بله فرمایش شما و دوست عزیزمان ahmad_sh کاملا صحیح است. کادر بندی باید با دقت بیشتری صورت می گرفت و از پایین، فضای بیشتری در کادر می گذاشتم(متاسفانه این عکس به دلایلی بسیار عجله ای و در کمتر از 30 ثانیه شات زده شد و وقت کم دقت من را هم کم کرد)
-دقت که می کنم می بینم بالای پیشانی حالت های موثر از استمپ نمایان است، اما در آن قسمت پیشانی استمپ استفاده نکردم، گمان کنم اثر نور هست! :?
-به نظر دوستمان ahmad_sh شارپنس هم کمی زیاد هست و کاملا موافقم!
- البته فرمت RAW در دسترس نبود و از JPG برای ادیت استفاده کردم که زیاد جالب نیست!
-نور هم یک شاخه فلاش Godox QS-300 با سافت باکس 70x100 استفاده کردم که فکر کنم باید کمی فاصله را بیشتر می کردم تا اثر سفیدی روی بینی و گونه راست کمتر می شد.
بسیار از نقدهای سازنده ی شما و دوست عزیزمان ahmad_sh سپاسگزارم. :oops:
سعی میکنم مجدد از این مدل عکاسی کنم و تصویری با رعایت نکاتی که فرمودید ارسال کنم!
فایل پیوست 81710عکاسان عزیز عکس های من رو هم لطفا نقد کنید چون چندباری که عکس آپلود کردم دوستان نظری ندادند
[ATTACH] دوستان لطفا نقد کنن 81716[/ATTACH]
فایل پیوست 81758
بدون رتوش!
درود
وقت بخیر
همراهان عزیز لطفا نقد بفرمایید!
سپاس
سلام
پرتره کار نیستم و هیچی هم در موردش نمیدونم ولی تو نگاه اول کاملا مشخصه که تراز سفیدی درست نیست
فایل پیوست 81760
درود بر شما
درسته، سپاس از شما!
متاسفانه مانیتور مناسب و کالیبره جهت تشخیص صحیح در کامپیوتر در اختیار ندارم. مطمئناً وایت بالانس ایراد داد!