درود فراوان
Printable View
فایل پیوست 82491 سلام خدمت دوستان و عکاسان عزیز لطفا در مورد این عکس نظر بدین.ممنون nikon D7200 nikorr 85mm f/1.8G
فایل پیوست 82506
nikon D7200 nikorr 85mm f/1.8G
سلام خدمت دوستان و عکاسان عزیز لطفا در مورد این عکس نظر بدین ممنون
اولین تجربه آنالوگ
دوربین: Canon EOS 300X
لنز: Canon EF 50mm f/1.8 STM
فیلم: Agfa Vista Plus 400
سلام
فایل پیوست 82511
فیلم: AgfaPhoto Vista Plus 400
درود، بنده متخصص نیستم و چیزی که میگم فقط سلیقه شخصی هست و ممکنه اشتباه باشه اما:
از نظر بنده اولین مورد مکان سوژه عکس هست که نه وسط در وسطه و نه در نسبت طلایی، اگه یکم بیشتر سوژه سمت راست میشد و نسبت طلایی بود، و همچنین اون دیوار بک گراند نقطه طلاقیش با افق بالا در گوش راست قرار میگرفت، گمونم خطش بیشتر به چشم نوازی عکس کمک میکرد. ( با کراپ و ترمیم سمت چپ همین الان هم میشه این موردی که گفتمو رعایت کرد )
و مورد دوم که آیا از نور جانبی برای روشن تر کردن سوژه استفاده کردید؟ حس میکنم اندکی غیر طبیعی هست و با بک گراند کمی همخونی نداره ... شاید به خاطر ادیت باشه
ترمیم سی ثانیه ای صرفا جهت پیش نمایش
فایل پیوست 82541
درمورد عکس ارسالی قبلیم فقط یه مورد که اینکه فوکس روی دست بود، باور کنید به خاطر فرانت فوکس بوده
یعنی فوکس رو بنده روی چشم گذاشتم، و حدود 50 شات گرفتم، اکثر شات ها به درستی فوکس شدن
اما این شات که به نظر بنده بهترین شات ازون جلسه عکاسی بود، باید فرانت فوکس شده باشه! کلا شانسم همیشه اینجوریه :D
بهرحال با یه تلاش کوچیک سعی در جبران فرانت فوکس کردم و نتیجه شد این :
آیا راه حل بهتری کسی میتونه برای این قضیه پیشنهاد بده؟
فایل پیوست 82543
ممنون از اینکه در مورد عکسم نظر دادین اما با نظرتون موافق نیستم چون در کادر بندی اصلا لزومی نداره که عکس ها همه در نقطه طلایی باشه یا حتما طبق قوانین کادربندی باشن چون گاهی میشه قوانین کادر بندی رو شکست.از نظر همخونی نور روی سوژه که از فلاش استفاده کردم با نور محیط همخونی داره چون این عکس قبلا توسط یکی از مدیران سابق تایید شده.اگه اشکالی داشت حتما به من توصیه میکردن به هر حال ممنون از نظراتتون که در اختیارم قرار دادین.
فایل پیوست 82554
nikon D7200 nikorr 85mm f/1.8G
فایل پیوست 82555
با سلام.
6D + 50 1.8 Yongnuo
پرتره خوب گرفتن از سوژه مذکر کار راحتی نيست و پيدا کردن مدل مناسب کار سختيه
اين مدل شما انگار نيم ساعت پيش از خواب پا شده يه دستم به موهاش نکشيده
تا وقتی سوژه آماده نباشه و کادر بندی هدفی نداشته باشه عکس خوبی به دست نمياد حالا با اف 10 عکس بگيری يا ف 1.0 ، اگر ميخواهيد عکسی بگيريد که ارزشی از نظر عکاسی داشته باشه بايد براش وقت بزاريد
سوژه های مردی که من تو اين تاپيک ديدم 1 دونشون يک لباس مناسب نپوشيده بودن
با زير شلواری و پيژامه که نميشه عکس گرفت
ممنون از راهنمایی شما.
حقیقتا دانشی از عکاسی پرتره ندارم و البته علاقه ای هم ندارم و فکر میکنم این اولین یا دومین عکسی هست که در این تاپیک پست کردم.
برای عکاسی معماری رفته بودیم که این عکس رو در خلال کار گرفتم و قرار هم نبود کسی از کسی عکس بگیره که بخوایم آمادگی داشته باشیم.
ممنون از راهنماییتون.
فیلم (نگاتیو): Tudorcolor XLX 200
دابل اکسپوژر
فیلم (نگاتیو): Tudorcolor XLX 200 (تاریخ انقضا: 06.2014)
سلام دوستان
وقت بخیر
چند سوال فنی دارم که چندماهی حدودا بی جواب موندم . البته به جواب های مختلفی رسیدم اما هرگز قانع نشدم و درواقع جواب ها راهگشای من نبوده .
عکس های حرفه ای رو میبینم در پرتره و یا حتی اوت دور پرتره ، همگی در یک چیز مشترک هستن و اون شارپ بودن شگفت انگیز چشم ها . این کار به چندین عامل بستگی داره .
حالا سوال من اینه به جز استفاده از لنز L در دوربین کانن و یا استفاده از فلش (ها) ، سافت باکسها و ... امکان ایجاد این شارپنس با ادیت امکان پذیر هست ؟
چون من عکسهایی دیدم که مطمئن هستم دست خالی در طبیعت بودند و همچین عکسی ثبت شده . در عکسهای اینستاگرامی بعضی ها با حداقل دانش فنی هم همچین عکسهای مشاهده میشه .
سوال بعدی من ، چطور میشه عکاس با سه پایه یا بی سه پایه عکس بگیره چه در استودیو چه در طبیعت ولی چشم به وضوح ثبت بشه بدون اینکه ابزار نورپردازی و دوربین و ... در عکس معلوم نباشه بدون ادیت در رگه های چشم رگه رگه های چشم معلوم باشه به صورت طبیعی بدون دستکاری . ( البته کچ لایت منظورم نیست کچ لایت که به زنده بودن تصویر کمک میکنه )
خلاصه عکسهای حرفه ای که دیدم موارد فوق هرگز مشاهده نشده و چشم با شارپنس بالا و بدون هیچ چیز اضافه با رگه رگه های جالبی ثبت شده اند که حتی بدون ادیت هم چشمها جلوه خاصی دارند ( تاکید کنم بجز کج لایتی که به عمد در چشم ها قرار میدهند با روش های نوردهی و ... )
ممنون میشم کمک بفرمایید .
البته از چند نفر پرسیدم جواب ها به این شرح بود :
*حتما باید فلش استفاده بشه بدون فلش و نور فلش امکان شارپ شدن چشم وجود نداره
*حتما باید لانه زنبوری استفاده بشه
*حتما باید لنز L باشه !
*لنزها در کراپ صد درصد شارپ نیستن و بسته به نوع لنز باید سایز عکس رو کوچکتر کرد تا شارپتر دیده بشه
*بدون ادیت تقریبا رگه رگه های چشم دیده نمیشه و هرگز عکسی با رگه رگه های چشم بدون ادیت و ایجاد دستی اون رگه های سفید ممکن نیست
و...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . پیشاپیش منون . الان هفته هاست که در گیر این موضوع هستم .
سپاس
فیلم (نگاتیو): AgfaPhoto Vista plus 400 (تاریخ انقضا: 05.2019)
سلام. چند بار دیدم که صحبت از این شده که وقتی یک عکس پرتره رو تحسین می کنیم، این تحسین شامل تکنیک هست یا تحت تاثیر زیبایی سوژه هم قرار می گیره؟؟؟ حالا، وقتی یک متن ادبی و احساسی هم به عکس اضافه بشه چطور؟
این سوال ها قرار نیست اهمیت تکنیک رو زیر سوال ببره. نمی دونم چرا ولی مدتهاست که حاشیه های موضوع عکاسی، احساساتی که با دیدن عکس ها می بینیم یا برداشت ها و نتیجه گیری های متفاوت برام مهمتر شده از تکنیک عکاسی.
شاید به خاطر این که خودم به دلیل عدم توانایی تکنیکال ، هیچ حرفی برای نظر دادن در این مورد ندارم!!!!
ولی این پرتره به لحاظ تکنیکی هم خیلی جا برای تحسین داره.
من به شخصه به این نتیجه رسیدم که مدل زیبا نقش خیلی مهمی داره حتی بیشتر از تکنیک عکاسی ! اگر شما از مدل خانم یا آقا که چهره خیلی زیبایی نداره پرتره بگیرید حتی اگر همه اصول عکاسی رو رعایت کنین باز هم به اندازه یه پرتره از مدل زیبا موفق نخواهد بود حتی اگر نواقصی هم داشته باشه ! مگر اینکه مخاطب های شما فقط عکاسهایی با تخصص پرتره باشند ! اینطور به نظر میرسه که استفاده از جذابیت های فیزیکی مدل نواقص عکاسی رو تا حد زیادی میپوشونه و مردم دیگه توجه نمیکنن ! در مورد درست یا اشتباه بودن این کار نمیتونم با قاطعیت نظر بدم اما اگر هدف خلق یک اثر هنری نشون دادن زیبایی باشه پس به نظر میاد فقط انتخاب کردن مدل های زیبا کار درستی باشه !
به قول معروف : تا نظر دوستان چه باشد !؟ :-)
اینطوری که میفرمایید نیست.
بسیار عکسهایی در فضای مجازی وجود دارد از مدلهای زیبا که هیچ زیباییشناسانه هنری ندارند و حتی باعث تخریب چهرهی مدل شدهاند. کاملن فرقاست بین کسی که یک عکاس حرفهای یا مطرح پرترهاست با کسی که دانش و هنر و تجربهای ندارد.
متاسفانه سادهکردن موضوع به زیبایی چهرهی مدل، به نظرم یک جور سطحیکردن کل موضوعاست. من عکسهای بسیار بسیار بد پرتره از مدلهای زیبا یا جذاب ( زن و مرد ) دیدهام که هیچ ارزش زیباییشناسانه ندارند. از اتفاق همه گویا اینطوری فکر میکردهاند که صرف عکاسی از مدل زیبا لابد باعث موفقیتشان میشود.
صد در صد اگر کسی تجربه و تخصصی در پرتره نداشته باشه با مدل خیلی زیبا هم نمیتونه کار خوبی ارائه بده ! البته من منظورم این نیست که همه موفقیت یک کار رو مدیون زیبایی مدل باشیم . مثلا من پرتره هایی رو دیدم که به نظرم نورپردازی مدل اشکال جدی داشته اما هیچ کس توجه نکرده اکثرا به مدل لباس و رنگ بندی و زیبایی و جذابیت مدل اشاره کردن ! این مطالب رو بیشتر در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام میبینیم . در مورد عکاسی مثل آقای شان آرچر هم به نظر من این موضوع درسته ! من فکر میکنم ایشون تاکید زیادی روی مدل زیبا دارند و بخشی از شهرتشون هم شاید بخاطر همین باشه ! اما در طرف دیگه آقای دنی دایموند مدل های ساده تری انتخاب میکنن و به عقیده من کارهای خیلی زیباتر و بهتری ارائه میدن اما به اندازه آقای آرچر شهرت ندارن !
آنچه شما میفرمایید ربطی به عکاس نداره. ربط به مخاطبان داره که بسیاری از آنها نگاه موشکافانه و پرداختهی یک بینندهی حرفهای را ندارند. پس فقط به زیبایی مدل نگاه میکنند. مثل بسیاری از مخاطبان شبکههای مجازی. در فضای مجازی این روزها، عکسی که یک HDR فیک است و با یک پلاگین ساده و از یک تکعکس استخراج شده و به شکل تخریبی رنگ و جزییاتش برجسته شده و پر از ایرادات تصویریست شاید صدها و هزاران بار بیشتر لایک بگیرد تا یک عکس هنرمندانه از همان منظره که جلوهی واقعیتر و طبیعیتر و به مراتب زیباتری دارد.
مسالهی سلیقه، مانند مسالهی دانش و تجربه و فن هنری، قابل پرورش است. من سالهای دور دوستی داشتم که ساعتها با واکمن موسیقی عباس قادری را گوش میکرد. اما وقتی برایش یکبار باخ و حتی جیپسی کینگ گذاشتم، تمام اجزای صورتش از نفرت به هم پیچیدهشدهبود!
( کاری به خوب و بد بودن این یا آن ندارم ، چون برای بحث سلیقه به صورت جداگانه میشود ساعتها به صورت جداگانه گفتگو کرد. )
اما وقتی عکاسانه به عکسی نگاه کنیم، وقتی با نگاه زیباییشناسانه به عکسی نگاهکنیم خواهیمفهمید چه کسی فقط دنبال مدل زیبا میگردد و میخواهد از قبل آن عکسش بهتر شود و چه کسی فن و هنر عکاسی را بلد است و عکسش یک اثر هنریست. وگرنه نمیشود به خودی خود به صورت کلی گفت استفاده از مدل زشت یا زیبا یا معمولی، خوب است یا بد. چون این سادهکردن بیحد موضوعاست.
شاید من و هزاران نفر دیگر هم از همان منظرهای که آنسل آدامز عکس بگیرد، عکس بگیریم، ولی این کجا و آن کجا.
در تمامی ژانرها از این زاویه می شود نظر داد ، از قبیل زیبایی طبیعت پیش روی عکاس در ژانر طبیعت و منظره ، چه بسا برای هر کسی این توهم پیش آید که اگر من هم در آن مکان عکاس بودم ، با همین کیفیت یا بهتر عکس می گرفتم و یا اینکه عکاس هنر خاصی نداشته ، منظره به خودی خود جذابیت داشته .
سوژه عکاسی ، بخش مهمی از عکس را در بر می گیرد و این برای همه ژانرها صدق می کند .
قرار گرفتن در زمان و مکان خاص ، خودش هنر است همانطور که جلب اعتماد و همکاری با مدلهای زیبا خودش هنر است .
فایل پیوست 82985
-208 Canon EOS 60D- Iso 100- f 5/6- ss 1/200- fl
سلام دوست عزیز
عکس در حالت ضد نور گرفته شده و نوردهی نامناسب داشته که منجر به تیرگی بیش از حد صورت مدل شده. در واقع یا باید از فلاش استفاده می کردید یا با وسیله ای مثل رفلکتور نور رو به شی می تاباندید. حالت سوم هم این بود که از جبران نوردخی EV Shift استفاده می کردید و نوردهی رو کمی به سمت + یعنی روشن شدن می بردید که البته این نور زیبای غروب رو از دست می دادید. با سپاس
فایل پیوست 83056
6D canon
70-200 f2.8
دابل اکسپوژر
فیلم (نگاتیو): Ilford HP5 Plus 400 (تاریخ انقضا: 10.2020)
فایل پیوست 83077
Canon 5d mark iv
Tamron 85mm 1.8
فایل پیوست 83078
6D
70-200 f2.8 ii
[ATTACH]
فایل پیوست 83135
6D canon
50mm 1:1.2
photo's focal f1:4
تاپیک عکس یادگاریه؟
مسجد وکیل
فیلم (نگاتیو): Ilford HP5 Plus 400 (تاریخ انقضا: 10.2020)
سلام و عرض ادب
بعضی دوستان اینجا رو با سایت 1ایکس اشتباه می گیرن و بعضی ها هم با آلبوم خانوادگی
نه از این طرف بام بیفتیم و نه از آن طرف
این تاپیک محلی است برای به اشتراک گذاری عکس های پرتره، عکس اخیر بنده هم با اجازه پرتره است ، اگر ضعف و نکته ای هست به گوش جان پذیرا هستم...
سلام
اینم اولین عکس ارسالی من
فایل پیوست 83210
دابل اکسپوژر
فیلم (نگاتیو): Konica Minolta VX 100 Super (تاریخ انقضا: 08.2007)
فایل پیوست 83339
من ۵-۶ سالی هست عکسی پست نکردم. امروز بعد از ۶ ساله یاد این سایت افتادم که خاطراته خوبی از سال ۲۰۰۶ با این سایت دارم. گفتم شاید د نباشه یکی از کارا هم رو پست کنم.