Printable View
دوستان لطفا نظر بدید
فایل پیوست 76245
Nikon D750/24-120
1/125s
F/4
ISO2000
98mm
فایل پیوست 76267
چقدر ساکت
این شما و کارهای پر نقص من
ممنون میشم زحمت نقد این کار و کار های قبلی رو بکشید...
سلام
فایل پیوست 76270
عموی بنده که بسیار اتفاقی این تک شات رو ثبت کردم :-)
فایل پیوست 76278
سلام و درود به اساتید محترم
لطفا در نظر بدید. قطعا نظرات شما در پیشرفت کارما بسیار موثرند
سپاسفایل پیوست 76286
دوستان ای کاش نوع دوربین و لنز و دیگر مشخصات رو هم برای هر عکس ضمیمه میکردند
کارتنرو شوت میکردید از صحنه حذف شه بهتر میشد
بله حق با شماست ، ویرایش جالبی انجام ندادم ... سپاس
سلام جناب لاجوردی
احساس میکنم سوژه فوکوس نیست
تو ادیتور فروم واقعا گیج شدم فکر کردم تاپیک رو اشتباه اومدم
چون صحفه آخر میشد تازه اولین پست !
برعکس بود همه جا
در کل خواستم خسته نباشید به دوستان بگم ، بنده واقعا به عنوان یه عکاس ( بسیار آماتور ) اصلا تصاویر رو دیدم واقعا مبهوت عکس دوستان شدم ، خدا قوت
و بنده عکسام خیلی آماتوریه ( فعلا پرتره کم میگیرم )
آیا اجازه ست من اینجا بگذارم ایراداتم رو بگید
چون واقعا آماتورم
ولی نکته : خدارو شکر به زبان انگلیسی مسلط هستم ، پس مشکلی نیست اگر مقاله یا هر چی میدید انگلیسی باشه
با تشکر از شما
این هم اولین عکسم ( بدون هیج اطلاع از عکاسی تقریبا یک روز بعد از خرید اولین دوربین DSLR ام )
http://uupload.ir/files/n40l_aadada.jpg
دوست گرامی،
با عرض خیرمقدم ، لطفا عکسهای خود را با شرایط ارسال طول و عرض عکس در خود فروم بارگزاری کنید. حداکثر سایز بزرگتر عرض ۷۵۰ پیکسل و حداکثر ۳۰۰ کیلوبایت. البته برای کیفیت بهتر میتوانید پیوند ضمیمه کنید. ارسالهای غیر از این حذف خواهندشد.
ترتیب نمایش پستها را هم میتوانید در کنترل پنل خود عوضکنید.
آف تاپیکه و قبلاً از همه عذر می خوام:
یه سئوالی ذهنمو خیلی درگیر خودش کرده و اونم اینه که آیا بانوانی که عکسشون در این تاپیک قرار می گیره قبلاً ازشون رضایت گرفته شده یا نه؟!
تصورم اینه اغلب عکس ها در داخل میهن عزیزمون عکاسی شدن و با شرایط جمهوری اسلامی ایران، حال چگونه یک خانم راضی شده عکسشون بصورت عمومی در معرض دید دیگران قرار بگیره برام خیلی جالبه!!!
بازم ببخشید از آف تاپیک
خدمت دوست عزیر عرض کنم که حداقل من درمورد عکس های خودم این گونه هست که همگی مدل هستن (به حرفه ای بودن یا این که شرایط مدل شدن دارن یا نه کاری نداریم)
درر خصوص انتشار عکس هاشون آکاهی کامل دارن که امکان داره در همه شبکه های اجتماعی گذاشته بشه
و با این موضوغ مشکلی ندارن
و اگر پیگیر عکس های که در اینستا و یا فیسبوک باشید شاهد رشد روز افرون پیچ هایی هستید که مدل معرفی می کنند
حال که اینجا از همه نظر از دیگر شبکه های اجتماعی بهتر هست حداقل دوستانی هستند که تجربه بالایی دارن و میشه از تجربه ها استفاده کرد.
با عرض سلام و خسته نباشید آقای کوروش
خیلی ممنون ، الان خیلی بهتر شد ادیت کردم نمایش پست هارو ، فقط برام عجیب بود Default رویه حالت شروع از قدیمی تر بود :-D
فکر کنم این تصویر مجاز باشه درسته ؟
( رنگی اش رو میفرستم تا استاید نظر بهتری بدن * باز هم میگم اولین تصویر من بود پس از دوربین گرفتن ... یعنی اولین باری که DSLR گرفتم .. تظیمات Auto بوده الان دارم Manual کار می کنم گرچه هنوزم مبتدی ام .. ( خیلی مبتدی :-D ) )
فایل پیوست 76418
پ.ن : ادیت نداشته ( جز صورتش یه خورده خیلی کم ) از لحاض رنگبندی طیبیعه
فقط یه نکته دیگه عرض کنم
انتقاد از کارای من ( بزودی میگیرم ) :
1 . تند انتقاد کنید ، نرم انتقاد کنید کلا راحت باشید ، بنده برای بهتر شدن کارم نظر دوستان عزیز و استاتید برام مهمه ... واقعا ممنونتون میشم کمکم کنید ، پس هر گونه انتقاد تندی یا نرم یا هر نظری و ایده ایی بدید بنده استفاده می کنم
2 . متعلقات من هم فعلا خیلی سطحیه ( Canon 700D - 18-35 ) و یک لنز جدایه 50 STM F/1.8 ... و سه پایه ( بزودی رفلکتور هم قراره تهیه کنم یا بسازم ! )
3. مقالات و یوتوب هم دنبال می کنم ولی خب هنر انقدر دنیاش بزرگه ، برای گیج نشدن دارم مرحله به مرحله میرم ( چون تدوین و جلوه های ویژه ویدئو هم ) جزوی از کارای منه .. یه خورده وقت گیر شده
4 . نه قراره از این تصاویر پول دربیارم ( حتی اگر حرفه ایی بشم ) یعنی اگر هر در بیاد در الویت من نیست ، خودم شخصا تو کارام سعی کردم عشق به کار رو اول قرار بدم ، آرامش عکاسی ..
با تشکر از این فروم و سایت خوبتنون .. در کلاس هاتون هم ثبت نام دارم می کنم :-D
اشتباه خیلی بزرگی کردم ، عذر خواهی
منظورم 18-55 بود
ببخشید ...
فایل پیوست 76426
پ ن : ببخشید که سوژه استریت و بداعه ست و فاقد میک آپ و ادیت و پوزیشنهای مصنوعی !
=======
البته که واترمارک شدن اسم یوزر ماهیت اصلی ست و مابقی ماهیت فرعی :redface:نقل قول:
تصورم اینه اغلب عکس ها در داخل میهن عزیزمون عکاسی شدن و با شرایط جمهوری اسلامی ایران، حال چگونه یک خانم راضی شده عکسشون بصورت عمومی در معرض دید دیگران قرار بگیره برام خیلی جالبه!!!
آن هم در کشوری که مدلینگ آنطور که باید تعریف نشده ست و تعاریفی که اخیرا رویت میشه از جانب دوستان 180درجه تفاوت دارد با تعریف قوانین و شرایط جمهوری اسلامی ! *بهپوشی * رکن اصلی قوانین است . و آنان که *بهـ* نپوشیدند در عذابی سخت گرفتارند . . وای بر ما قمر در عقرب خواهد افتاد lol
فایل پیوست 76431
Nikon D5500 l S: 1/400 sec l F: 5.6 l iso: 800 l 35mm Focal length: 202mm
این موضوع بار ها به بحث گذاشته شده
ما باید حدود قانونی و شرعی و عرفی رو رعایت کنیم و هنجار های خوب خودمون رو حفظ کنیم
فرهنگ غنی و دستورات دینی ما اجازه ی هر کاری رو به ما نمیده
هر چیزی که در غرب با فلسفه های مختلف (از قبیل هنر برای هنر) به عنوان هنر شناخته بشه واقعا هنر نیست...
منو ببخشید
ولی رضایت فردی که ازش عکس میگیرید صرفا ملاک نیست نه شرعا و نه عرفا...
شاید فری با رضایت کامل به بد ترین شکل هنجار شکنی کنه...
از نظر شما چون رضایت داره پس هیچ اشکالی نداره
بنده هم از اساتید بزرگوار در این تالار و سایر تالار های عکاسی استفاده میکنم
قصد جسارت به هیچ عنوان نداشتم
ببخشید دیگه:oops:
چون هدف نوع خاص راه رفتن و جای خاص پا در عکس هست و نگاه و تمرکز سوژه هم نگاه بیننده رو به سمت پا و ریل آهن هدایت میکنه پس
کاش از زاویه بالاتری عکس گرفته می شد
که هم سهم ریل آهن در تصویر بیشتر میشد و به نوعی خط موازی آهن و پترن زیبای چوب های بین آن هرچه بیشتر به نمایش در می آمد (در اسمان و بالای خط افق که المان مرتبط با تصویر وجود نداره... پس بهتر که سهم کمتری داشته باشه و اون شلوغ های بالا کمتر هواس پرت کن باشه...)
و هم فرم سوِژه تقویت می شد تا تمرکز عکس بیشتر روی پاها باشه
همان طور که میدونید در عکس سیاه و سفی رنگ سفید چشم رو می دزده و به خودش جلب میکنه
اینکه قسمت عمده ای از تصویر کاملا سفیده به نظرم جالب نیست
شاید با همان تقییر زاویه این مشکل هم حل می شد
ارادت مند شما
بهتره يک به نظر من به جملتون اضافه کنيد
بد نيست اين مطلب رو هم بخونيد ببينيد فرهنگ غنی و دستورات دينی چه به روز مردم آورده
https://www.facebook.com/tavaana/posts/1093707704008575
سلام بر شما بنده فقط نظر شخصی خودم رو بیان میکنم
به نظر من ما فقط باید حدود قانونی رو رعایت کنیم مابقی داستان نظر و عقیده شخصی میشه و خود اون مابقی باعث ناهنجارینقل قول:
" ما باید حدود قانونی و شرعی و عرفی رو رعایت کنیم و هنجار های خوب خودمون رو حفظ کنیم"
یک مثال ساده و هنری هم میزنم براتون یک فیلمساز قبل از ساخت فیلم باید برای فیلمنامه مجوز ( قانون ) بگیره برای ساخت باید پروانه ساخت ( قانون ) بگیره برای اکران باید مجوز اکران ( قانون ) بگیره و همه رو هم طبق قوانین همین مملکت انجام میده فیلم اکران هم میشه ولی اون بخش مابقی تشخیص میدن که این فیلم مناسب نیست و خیلی راحت بعد از یک هفته فیلم از اکران خارج میشه ( نیازی هست نام فیلم ها رو هم ذکر کنم ؟ ) حالا مورد اینجاست که فیلمساز ( هنرمند ) که مرحله به مرحله طبق قانون جلو رفته و طبق همون قانون باید فیلمش به راحتی اکران بشه ( که نمیشه ) باید بره از حاکم شرع هم مجوز بگیره ؟ این مورد تو قانونی که شما به بهش اشاره میکنید ذکر نشده و بی قانونی از جانب شرع میشه
چون عرف و شرع و دین و این موارد همه و همه شخصی هستن قانون برای همه یکسان هست اما عرف و شرع و دین و کیش و آیین من و شما امکان داره متفاوت باشه
محمدجان من فک نمیکنم حتی یک نفرهم تایید کنه که این شکل از عکاسی جزو ان "بدترین هنجارشکنی ها" باشه که میفرمایید. قبل ازدیدن عکس فک کردم لابد عکس مورد بحث بسیارمشکلدارهست! اما واقعابه نظرمن این عکسها برای این فروم مشکلی ندارند. اینجا که فرومی متعلق به اماکن مذهبی نیستش محمدجان;-) اغماض بفرمایید. کسی نیست که علاقمندبه عکاسی باشد,زیادعکس ببیند وعکسهایی چندین پله...تررا نبیند!
فایل پیوست 76445
canon 760d
50mm.f1.8
Exposure Time = 1/160
F Number = F3.5
ISO Speed Ratings = 100
فایل پیوست 76448
Nikon D5500 l S: 1/125 sec l F: 6.3 l iso: 320 l 35mm Focal length: 217mm
با عرض سلام و احترام اماده انتقادات سازنده شما هستم
فایل پیوست 76463
در کل نظری در مورد پرتره های خیابانی ندارید؟! ! ما که مدل بهپوش نداریم چه کنیم :(
فایل پیوست 76468
1. جدای از حس و حالی که دوست داشتید با این عکس القا کنید، عمق میدان اصلا مناسب نیست. بکگراند خیلی تو ذوق میزنه. حداقل میتونستید اون تکه شاخه سبزرنگ کنار چشم سوژه رو در ادیت حذف کنید.
2. متعلقات ( تجهیزات ) سهم کمی در ارائه یک کار خوب داره، زیاد به این موضوع فکر نکنید. همان 50مم اف 1.8 رو اگر درست بکار بگیرید، عکس های بسیار خوبی ثبت خواهید کرد.
3. کار خوبی میکنید.
4. پول :::angry:::
در جواب دوستمون که سوالی در مورد انتشار عکس بانوان پرسیدن، نظر بنده اینه:
دو حالت داره:
1. طرف راضی نیست > در این مورد اصلا بانو و آقا و کودک و پیر و جوان نداریم، راضی نیست آقا جان !
2. طرف راضیه > خب راضیه دیگه
خیلی خیلی ممنون
اینم یه تصویر دیگه ...
فایل پیوست 76496
( منتظر نظرات / انتقادات ( تند یا شیرین ) شما هستیم :::whistling:::
من روتوش تازه شروع کردم ( فتوشاپ کارم تویه ساخت اشکال و چارت و ... اینفوگرافی بود )
ولی خب چرا حس می کنم اغراق شده تو تصویرم .. خودم شخصا زیاد روتوش گرا ( اسم گذاشتم روش lol ) نیستم ..
when u can smoke & Fly? :::blushing:::
فایل پیوست 76501
پ ن : در ماهیت *پرتره* میگنجد؟!
ریزه کاری های زیادی رو از قلم انداختید:
1. از بین رفتن بافت لباس، تی شرت به عنوان یک لکه سیاه رنگ بزرگ ظاهر شده
2. بافت صورت نیز از بین رفته
3. کراپ نا متقارن آرنج ها، یکی قطع شده، دیگری از لبه کادر فاصله داره.
4. متوجه حس سوژه نشدم اصلا و ابداً
5. واترمارک به این بزرگی هیچ کمکی به زیبایی عکس نمیکنه
به امید پیشرفت شما دوست عزیز....
خیلی خیلی ممنون
1 . آره منم حس کردم
2 . باز هم حس کردم ( جو گیر شدم اولین روتوش lol )
3 . آره بهتر بود سوژه میرفت سمت چپ تر ولی یه آرنج به صورت کامل
4 . منم نشدم :| حقیقتش :|
5 . ریسایز می کنم حتما
خیلی خیلی ممنون ازشما ، واقعا لطف می کنید وقت میذارید :::love2:::
سلام
اخیرا عکسهای پرتره بانوان بدون حجاب زیاد شده. همه ما حساسیتها در این مورد را میدانیم. مشخصا دو مشکل ممکن هست که به وجود بیاید. یکی از طرف مصادیق مجرمانه فیلان برای سایت ایمیل بیاد! مشکل دوم که محتملتر هست از طرف صاحب عکس هست. کافیه که رضایت نداشته باشه، یا در ابتدا داشته باشه اما بعدا به هر دلیلی مثلا مشکل با عکاس! بره پلیس فتا گزارش بده! لطفا حداقل عکسها، بدن پوشیده داشته باشند.
ممنون
فایل پیوست 76567
Nikon D5500 l S: 1/100 sec l F: 4.8 l iso: 5000 l 35mm Focal length: 240mm
اینجا داره شبیه به تاپیک اسنپشات از کودکان میشه :oops:
سلام
والا داستانش طولانیه. مفصل هم در تاپیک نظرخواهی در مورد بهبود کارایی فروم صحبت شده و موافقین و مخالفین صحبت کردند و دلایل تغییرات عنوان شده. فعلا فارغ از مفید یا غیر مفید بودنش، امکان اجرای سیستم قبل نیست.
لطفا به خاطر اینکه مسیر تاپیک منحرف نشود، این بحث را هم اینجا ادامه ندهید، اگر مایل بودید نظرتان را در همان تاپیک مرقوم بفرمایید.
ممنون
ار لطف شما بسیار سپاسگزارم. مطمئنم میشد خیلی بهتر ازین نورپردازی برای این عکس انجام داد منتها چون من فعلا در مرحله ای هستم که قصد دارم نور و سایه و ابزار را بشناسم فکر میکنم باید ابتدا نورپردازی صحیح و اصولی را با یک منبع نوری تمرین کنم و بعد به سراغ عکاسی با منبع های متعدد بروم. همین حالا هم تلاشم برای این است که با یک منبع نوری و یک رفلکتور نورپردازی را انجام بدهم.
ارادت
فایل پیوست 76608
نورپردازی با یک اسپیدلایت 430II + رفلکتور