خب...
بیشتر عکس ببینید و بیشتر مطالعه کنید ...
Printable View
درود
میشه ایرادات عکس رو بگید؟
ممنونم
درود
عکس ، حس بسیار خوبی دارد
کادربندی خوبست
در مورد ویرایش :
قسمت 1 باید اصلاح میشد
قسمت 2 حذف میشد بهتر بود
قسمت 3 باید با پیراهن از نظر تراز سفیدی ست میشد
قسمت 4 هم رنگ میشد با بخش اطراف خود
قسمت 5 نیزباید اصلاح رنگ صورت می گرفت ( نسبت به پوست اطراف ، به شدت نارنجی است )
کمی وایت بالانس ( حدود 6 واحد ) به سمت سردی برده شده است
فایل پیوست 77070
فایل پیوست 77071
اما در کل با توجه به حس زیادی که نگاه کودک دارد بهتر است مولفه رنگ که مزاحم است حذف شود
فایل پیوست 77072
درود
با نظر جناب مقداری موافقم کمی مطالعه و به ویژه مشاهده زیاد عکس توصیه می شود
در مورد عکستون
1- کادر برای یک پرتره محیطی خیلی بسته است.
2- هنگام زدن شات باید کمی چرخش می کردید تا پشت سر سوژه اصلی سوژه های مزاحم قرار نگیرد و به جای آن در پیش زمینه باشد.
3-در پرتره های اجتماعی فرصت زیادی برای کادربندی وجود ندارد بنابراین در ساده ترین روش سعی کنید پس زمینه ای با خطوط منقطع استفاده کنید
این خطوط می توانید یک جاده باشد که در یک نقطه خطوطش به هم میرسد
یا می تواند خطوط ساختمان ها باشد
در عکس شما هیچ المان دیگری وجود ندارد که سوژه اصلی به آن پیوند بخورد.
ابتدا باید بتوانید به یک تعادل منطقی در کادربندی و ترکیب بندی برسید
بعد از آن می توان در مورد ویرایش نیز بحث کرد.
4- معمولا برای پرتره های اجتماعی فاصله کانونی 35 میلیمتر یکی از فواصل ایده آل است.
سعی کنید بیشتر ، از این فوکال استفاده کنید
نکته آخر :
در پرتره اجتماعی شما باید با کادربندی و ترکیب بندی مناسب سوژه اصلی را با محیط آن پیوند بزنید.
موفق باشید.
با سلام
اساتید لطفا نظر بدهند
این اولین عکسی هست که در پرتره قرار میدم.
نکات برای ادیت هم لطف کنید تذکر بدهید.
فایل پیوست 77088
ممنون از راهنماییتون
ببخشید پس این عکس در چه ژانری قرار میگیره؟
دوست عزیز...خودتون در ابتدا فرمودید که اساتید لطفا {نظر } بدهند !!!
واسه این منظور و خیلی وقت قبل به همت و پیشبینی همون اساتید مد نظر شما تاپیک { لطفا نظر دهید } ایجاد شده... پس لطفا برای ارائه اولین عکسهاتون در هر ژانری اول به اون تاپیک مراجعه کنید و انشالله وقتی اشکالات عکسهاتون تا حد زیادی رفع شد و تجربه کافی کسب کردید عکسهاتون رو در تاپیکهای اختصاصی قرار بدید...
ضمنا روی صحبتم فقط به شما نیست... به بقیه دوستان تازه کار هم همین توصیه رو میکنم ...امیدوارم به این موضوع عنایت بیشتری داشته باشید..
جسارت بنده رو ببخشید
سلام
پرتره با لنز تله 400
دوستان لطفا نظر بدید
فایل پیوست 77097
با عرض سلام و خسته نباشید ، تصویر قبلی که نظر و نقد ندادید دوستان ، ولی خب مشکلی نیست
این هم یه تصویر دیگه
http://uupload.ir/files/7642_800hossien.jpg
سایز و حجم درسته ؟ من همیشه این رو نفهمیدم ماکسیموم چقدره ... ( حد مجاز تاپیک )
موفق و پیروز باشید ، خوشحال میشیم نظراتتون رو بگید
منظره بسیار عالی ولی عکس بسیار ضعیف
هدف از عکس چی بوده؟
اگه فقط یه عکس خانوادگی بوده که خب موردی نداره
اگر که هدف از عکس ایجاد یه پرتره زیبا باشه خب خیلی ضعیف هست
اولین چیزی که جلب توجه میکنه صورت و ژست کاملا بی احساس سوژه هست گمونم که بهش گفتید که بایسته و شما ازش عکس بگیرید
زاویه ی عکس میتونست خیلی بهتر ازین باشه و اون شاخه اضافی هم باید برداشته میشد
البته من نه دانشگاه رفتم نه کلاس و نه هیچ چیز دیگه یکی از کارایی که باعث پیشرفت هر عکاسی میشه دیدن کارهای خوب و قوی هست مثل کارای meg bitton یا sandra bianco یا jakeolson ....
امیدوارم که روز به روز پیشرفت کنید و ما هم عکسای قشنگتری ببینیم و لذت ببریم
موفق باشید
اجازه هست اینجا Replay کنم ؟
عکس یه خورده کراپ شده ، ولی خب یه آدم خسته ، اول صبح بیدار میشه .. سیگارشو روشن می کنه نور هم پنجره بود ، نور طبیعی ، کادر هم فکر کردم چیزی نباشه مزاحم تو کادر بهتره
میگم آماتورم ، سعی کردم با عکسم و سوژه ام ارتباط برقرار کنم ...
( عکس تو نقطه طلایی بود در اصل بدون کراپ )
عکس کامل : لینکشو فقط می ذارم
http://uupload.ir/files/gl77_hossien1.jpg
تاپیک عکس ها مخصوصا قسمت پرتره واقعا به چه سمت و سویی می رود !؟
بعضی از عکس ها واقعا اسف بار هستند .
نه به سال های پیش با قوانین محدود کننده ،نه به آزادی عمل این روزها
شدیدا برایم قسمت عکس ها ملال آور شده است .
از مدیران خواهشمندم فکری به حال اوضاع تاپیک عکس های شما بکنند...
شما دوست عزیز هم ، احتملا از پست بنده مکدر شدید ، جسارتا اشکال ندارد ، گاهی لازمه آدم ناراحت بشه ، بد نیست نگاهی به ثبت های قدیمی و موفق بیندازید ، شاید از آپلود عکس های اینچنینی پشیمان شوید .
پیشنهاد بنده این است حد اقل گزینه اسپم در کنار تشکر اضاقه بشود که یه عنوان مثال اگر 5 کاربر ثبتی رو اسپم و غیر مرتبط دونستن پست یا مطلب حذف شود .
نمی دونم ، اسف بار ؟ .. فقط خیلی می خواستم بدونم به این تصویر از چه دیدی نگاه کردید ... مثلا اگر سوژه چیزی تنش بود اسف بار نمی شد ؟
نمی دونم دقیقا منظورتون از اسف بار چیه .. ولی اگر اون چیزی باشه که من فکر می کنم ، که هیچی ... ( واقعا جایه بحث نداره )
**رنوگرافی نیست این عکس ، اندکی برهنگی بالا تنه اونقدر یعنی تاثیر بعدی داشته رو تصویر ؟ خواهشا از دید بهتری ببینید ، من نگفتم عکسم خوبه ، نظر خواستم ( * از نظر فنی * ) .. ولی انگار اینجا همه یه جوره دیگه به عکس نگاه کردن ... اگر کارایه بقیه رو ببینید ( کسانی که اصولا عکاسی در این ژانر می کنند ) چی میگید ؟ یا مشکل از چیز دیگست ؟ مثلا اگر سوژه مونث بود ( مثلا اینجا جاش نیست در اصل ) خوب میشد ؟
یا شخصیت سوژه ما سیکس پک یا ... نداره ؟
من پشیمون نیستم ، رعایت کردم عکسمو .. من نمی دونم شما به چه دیدی تصویر منو دیدین ..
دید خودمون رو سعی کنیم بهتر کنیم به مسائل ( بحث اُپن مایند بودن این چرندیات نیست ) بحث اینکه شما عکس رو چطور دیدید
یه دقیقه احساس کردم من " گناهی " مرتکب شدم عکس گرفتم ، از فردا دوربینارو بسوزونیم ... :oops:
درود
نباید از دوست عزیزمون ناراحت بشوید
ایشان حق دارند وقتی به این تایپیک سر می زنند عکس موفق دیده و از آن الهام بگیرند.
با چند پرسش از ثبت کننده عکس چند مطلب مهم نیز یاد بگیرند
به همان اندازه نیز شما دارای حق هستید که در مورد عکس خودتون ایرادات را پرسش نمایید و
دوستان و اساتید در مورد آن نظر دهند.
اما و اما
وقتی وارد یک حوزه هنری می شویم باید آستانه صبرمان را بالا ببریم کمی تامل کنیم و در ضمن از همه مهمتر بلافاصله دنبال خروجی نباشیم
به عبارت ساده تر باید نزدیک یک سال مطالعه کنیم تا بخشی از پروسه پیشرفت را که مهمترین بخش آن نیز هست طی کنیم.
این مطالعه می تواند دارای سمت و سو باشد.
برای معرفی منابع لازم نیز می توانید تایپیک مناسب را انتخاب و از دوستان عزیز در فروم راهنمایی بخواهید.
برای مثال اگر در حوزه هنر عکاسی بلافاصله دنبال خرید دوربین و شات های پیاپی نبوده و با صبر و تحمل جنبه های کلی این هنر و سپس جزییات فنی آن ها را در هر ژانر بررسی کنیم و در نهایت بخشی از زمان خود را در نت برای دیدن عکس های موفق سپری کنیم نگاهمان به وقایع و متریال ها تغییر می کند و سبک دیدن آپدیت می شود.
این جاست که تازه باید شروع به شات زدن کنیم و چون هنگام زدن شات نگاه درونیمان در بین عکس هایی که دیده این می چرخد ناخودآگاه دگمه شات را نمی زنیم یا اگر در اوایل به دلیل هیجان های ثبت
شاتری فشردیم قطعا با مروری به عکس های موفق در ذهنمان از انتشار آن عکس و یا حتی نگه داشتن آن در کارت حافظه نیز خودداری کنیم.
تجربه اندوزی در عکاسی تازه از این مرحله شروع می شود.
با اندک نگاه به عکس ارسالی شما ناخودآگاه این احساس درونی در من بیننده مستولی می شود که شما ازجرگه کسانی هستید که با شات های پیاپی و به صورت تجربی دنبال پیشرفت هستید.
این نوع پیشرفت معایب زیادی دارد 1- شتاب آن کند بوده گاها منجمد نیزمی شود.
عکاسان تجربی زیادی را می شناسم که در توهم پیشرفت کارهایشان هستند.
2- در شما غرور کاذب ایجاد می کند این قسمت بحث مفصلی دارد که از حوصله خارج است.
3- ...
با تشکر
اوج مشکل زمانی بوجود آمده که دوستان تفاوت "تاپیک های تخصصی" و تاپیک "لطفا نظر دهید" رو فراموش کردن !!
من به خودم اجازه نظر نمیدم در حضور اساتید، ولی این روند اخیر اینطوری نیست که فقط حرفه ایها ایراد عکسها رو ببیند بلکه من تازه وارد آماتور هم اشکالاتشون رو میفهمم.
شاید منظور از پرتره در این تاپیک استفاده از تجهیزات باشه ولی با این وجود بعضی عکسها هم بودند حس و حال خوبی داشتن هر چند در چارچوب قواعد پرتره نباشن
مثال واضح من عکس دختر کوچولوییه که صفحات پیش بود. دست کم معیار خوبی میتونست باشه.
و گرنه تو آرشیو همه امون عکسهای زیادی هست که میشه براحتی اینجا یا هرجای دیگه آپلود کرد ولی خب آیا انگیزه میشه برای کسی که مشابهشو بگیره؟ یا الگو بگیره ازشون؟
یقین داشته باشید ایشون دیدشون به اون سمتی که شما فکر میکنید نرفته عکس شما ایراد تکنیکی و پردازشی داره از کادر بندی گرفته تا ژست و فوکوس و کراپ و ادیت و......
طبق قوانین قبلی تالار این عکس تو این قسمت پذیرفته نمیشد ولی الان که قوانین تغییر کرده شما راحت این عکس و عکس های مشابه رو پست میکنید
اگه دنبال نقد و نظر هستید و دنبال بهبود شرایط یه تاپیکی داریم با عنوان لطفا نظر دهید
اونجا عکس بزارید خیلی از دوستان نقد میکنن و نظر میدن و راهنمایی میکنن
اما تو تاپیک تخصصی تمایل داریم که عکس یه حداقل هایی رو داشته باشه وگرنه شما خودت تصور کن همه اعضا اینجا دوربین دارن و میتونن از هر چهره ای تو هر حالتی عکس بگیرن و ارسال کنن
در نهایت یه عکس از آیدین عزیز اینجا میزارم که تو صفحات قدیمی همین تاپیک هست ( صفحه 91 )
فایل پیوست 77102
به نظر من اگه تمایل به پرتره دارین صفحات قدیمی تر همین تاپیک رو بیشتر پیگیری کنید
---
تاکیید میکنم عکس ارسالی از آیدین گیویلی ( امیدوارم اشتباه نکرده باشم ) تو صفحه ی 91 همین تاپیک هست و یکی از پرتره های مورد علاقه من
دوستان پیشنهاد میکنم قبل از آپلود عکس نگاهی به پستهای سالهای 2013 و 2014 بیاندازیم.دست کم اگر کار خودمون رو در اون حد و اندازه دیدیم اقدام به ارسال عکس کنیم.
من که تجربم کمه ، ولی خب باشه من عذر خواهی می کنم اگر کسی ناراحت یا .... ولی ای کاش از " لحن " بهتری استفاده می کردند
خیلی حرف هارو ( در کل ) میشه با لحن بهتری گفت ، و خیلی تاثیر گذار یهتری داره
خودمم عکس کم می ذاشتم ، ولی اینطوری Aggressive برخورد کردن ، اصلا در شان یه آدم با تجربه نبود ، خیلی بهتر و راحت تر می تونست بگه ...
بالاخره آدم بی تجربه و آماتور هم باید از جایی شروع کنه نظر سنجی کنه ( به اصطلاح من همین تصویر رو در سایت هایه مثله DigitalRev گذاشتم ) به مراتب بازتاب آموزشی بهتری دریافت کردم
من باز هم عذرخواهی میکنم ، سعی می کنیم بیشتر ببینیم ، موفق و پیروز باشید
خیر دوست عزیز ، بحث برهنگی نیست ، اصلا این عکس برهنگی نداره ، فکر میکنم تعبیر من و شما از برهنگی با هم فرسنگ ها قاصله داره ، بنده از نظر تکنیکی و رعایت کردن اصول پایه ای عکاسی وضع رو نا خوشایند دونستم !نقل قول:
نمی دونم ، اسف بار ؟ .. فقط خیلی می خواستم بدونم به این تصویر از چه دیدی نگاه کردید ... مثلا اگر سوژه چیزی تنش بود اسف بار نمی شد ؟
همین که پشمون نیسیتن یک قدم به عقب رفتین ...بنده از آپلود بسیاری ازعکس هایم در گذشته پشیمان هستم (خیلی از آنها مشکلات فنی بسیاری داشتند)، جدیدا هم وسواس بسیار برای بارگذاری عکس هایم دارم.نقل قول:
یا شخصیت سوژه ما سیکس پک یا ... نداره ؟
من پشیمون نیستم ، رعایت کردم عکسمو .. من نمی دونم شما به چه دیدی تصویر منو دیدین ..
زاویه دیدتون نسبت به عکس تون کلا زاویه درستی به حساب نمیاد ، بحث سیکس پک و اینها به قدری سطحی هستن که بهتره در مورد آن صحبتی نکنیم.
من خیلی از قسمت اول پاراگراف شما سر در نیاوردم .نقل قول:
دید خودمون رو سعی کنیم بهتر کنیم به مسائل ( بحث اُپن مایند بودن این چرندیات نیست ) بحث اینکه شما عکس رو چطور دیدید
یه دقیقه احساس کردم من " گناهی " مرتکب شدم عکس گرفتم ، از فردا دوربینارو بسوزونیم ...
کسی با ثبت عکس گناهی مرتکب نشده ، اما میتواند اشتباه کند ، و راحت آن را قبول کند .شما حق دارید هر عکسی بگیرید اما باید در چای درست خودش اون عکس رو به نمایش بذارین ، عکس شما نهایتا باید در تاپیک نظر دهید قرار گیرد،
برای اینکه آف تاپیک نشود نکاتی رو به عرضتون میرسونم
دوستان خیلی از مسائل را در پست هایشت گوشزد کردن که من تکرار نمیکنم ، اما اگر عکس شما یک پرتره ساده هست ، کوچکترین زیبای بصری در عکس یافت نمیشود (که به نظر من از حد اقل های یک عکس پرتره هست)
اگر ثیتتون هم به زعم شما کمی زاویه ای مفهومی دارد ، که آن هم در نیامده است .
فایل پیوست 77109
؟ = کلا عکس هیچ نوع حس ، فضا و احساسی رو به بنده منتقل نمیکنه ، فرم موها جای سوال دارد ، نگاه سوژه نگاهی تصنعی و نا مربوط هست ، حد اقل کاش نگاه و سر به سمت نور بود
فرمز :کلا فلسفه وجود سیگار رو درک نمیکنم ، اول اینکه اگر یکی از المان های اصلی عکس شماست ، چرا چنین ابتر ثبت شده است ، نه در کادر به صورت کامل وجود دارد ، نه عمق میدان به قدری مناسب هست که بتوان براحتی آن را تشخیص داد ، سیگار هم که شکلو شمایل سیگاری روشن شده را ندارد ! حتی استایل گرفتن سیگار در دست سوژه هم غلط است
سبز :
قسمتی که با رنگ سبز هم مشخص کردم ، باز هم المان های مزاحم و ناقص در کارد شما هستند .
فایل پیوست 77110
اگر وارد بحث فنی ادیت و کار با دوربین هم بشویم که کراپ 100% بیانگر نقاط ضعف هست ، فوکوس اشتباه (که روی گوشها است)
فوران نویز هم در iso 400 آن هم با بادی مانند 700D جای تامل دارد !
دوست من وضع وقتی اسف بار میشود ، که ما پایه ای ترین اصول عکاسی رو رعایت نکینم ، و بعد هم بگوییم عکس من خوب است (منظورم در لفافه است ) و پشیمان نیستم از ثبتم و همه چیز را رعایت کردم و ....
بنده دو نمونه از عکس های قدیمی خود رو که با تور پنجره ، و لنز 50mm گرفته شده را برای شما به نمایش میگذارم ، چون فکر میکنم بی شباهت به عکس شما نباشد .آن هم نه اینکه بگویم عکس های بنده خوب هستند ، بلکه غرضم این است بگویم با اینکه این عکس از قطعا از ثبت های شما شرایط بهرتی دارند (و در زمان خود توسط مدیران تایید شده بودند)، اما امروز که به این ثبت ها نگاه میکنم ایراد های بیشماری میبینم ، اما در آن روز ها هم امکان نداشت ، به محکمی شما از عکس هایم دفاع کنم .
فایل پیوست 77114
موفق باشد
قابلیت Tag نداره فروم ؟
واقعا تشکر از شما آقا " آیدین " بنده عذر خواهی می کنم ، ببخشید برای قضاوت کورکورانه من ( خودم دیشب تو Mood خوبی نبودم ، تاثیر گذاشت )
متاسقانه یکی از مشکلات فضای مجازی متوجه نشدن لحن طرف مقابل هست
من با شناختی که از اعضا دارم مطمئنم کسی با لحن ناراحت کننده صحلت نکرده احتمالا برداشت شما اینطور بوده که البته حق دارید
خب از صحبتهای شما معلومه که روحیه شما روحیه ی لطیف و هنری هستش
به قول دوستمون عکسایی که تو این تاپیک تخصصی هست باید دارای حداقلهایی باشه
یا اگه شما تو عکست قانون شکنی میکنی باز اون عکس یسری مخاطبو به خودش جذب کنه
بر فرض مثال من میخوام طراحی رو یاد بگیرم قطعا یسری وسایل ابتدایی رو میخرم
خب حالا من میرم بدون هیچ اطلاعات پایه طراحی میکنم و میبرم به دوستای طراحم نشون میدم میگم که ایرادات کارو بگید تا من پیشرفت کنم
خب بنظر شما این کار معقولانس؟
روش درست اینه که من مطالعه و تحقیق و تمرین کنم حداقلهارو یاد بگیرم بعد برم سراغ ایرادات کارم.
فکر می کنم با دیدن این پست عکاس خودکشی کند! استفاده از واژه اسف بار در پاسخ به ارسال یک عکس خیلی شوکه کننده است.
من شخصا چند ایده از عکس ایشون گرفتم که کمتر در میان عکسهای روتین دیده می شود.
ولی خوب، اساتید پرتره این تاپیک نظرشان معتبرتر است. دریافت تعداد زیادی تشکر از این اساتید ارزشمند است.
درود
نیما جان روی سخنم مستقیم به ایشان نبود ، وضعیت کلی رو عرض کردم ، کافیست 20-10 صفحه اخیر تاپیک پرتره را ببنید . (فکر میکنم وضعیت در قسمت ها دیگر مثل منظره و ماکرو بهتر باشد)
قطعا هم قصد بی احترامی به فرد خاصی نیست ، اما چون پرتره جزژانر هایی هست که دوستان فعال تر هستند، عکس های ضعیف تر به مراتب بیشتر ارسال می شوند .
دوست عزیزم شما که کاری نکردید که از بنده عذرخوا هی می کنید ، فکر کنم از شانس بد شما ، عکس شما آن قطره آخر برای لبریز شدن صبر بنده و اعتراض بابت عکس های ارسالی اخیر بود.نقل قول:
واقعا تشکر از شما آقا " آیدین " بنده عذر خواهی می کنم ، ببخشید برای قضاوت کورکورانه من ( خودم دیشب تو Mood خوبی نبودم ، تاثیر گذاشت )
بنده هم اگر باعث دلگیری شما شدم عذرخواهی میکنم .
دوستان و اساتید خوبی در حال حاظر در فروم و قسمت پرتره فعال هستند ، مانند حامد عزیز ، جناب رجایی ، آقای حیسن پور...... و مخصوصا جناب معانی دوست داشتنی که شدیدا برای نقد عکس های ارسالی وقت میگذارند و نکات آموزشی و کلیدی خوبی را گوشزد میکنند، امیدوارم با کمک دوستان کارهای خوبی از شما رو در فروم شاهد باشیم .
موفق باشد
فایل پیوست 77130
صرفا جهت رعایت حجاب و عفاف و امر ب معروف و نهی از منکر
سلام
پس از مشاهده چند صفخه قدیمی احساس کردم تایید این تصویر محتمل است.
در صورت اشتباه لطفا ایردات را گوشزد بفرمایید.
فایل پیوست 77157
دورد
عکستون تا حد زیادی under exposure شده
کلا تا آنجایی که کارهایتان را دیدم سبک ادیت هاتون فرمی است ، که کمی با نور کم کار رو میبندین ، که در ثبت های قبلیتان این کار چشم نوازتر بود و کنترل شده این کا رو کرده بودین (درضمن به شدت علاقه مند به عکس هاتون هستم)
در این کار جسارتا کمی زیاده روی شده ، هم در کاهش exposure و هم افزایش vignetting....
من با اجازه ادیت کوچیکی روی ثبتتان انجام دادم و برایتان به صورت خصوصی ارسال کردم .
نقاط ضعف کارتون به نظر بنده :
شارپ کردن بیش از انداره و به موازات آن فکر میکنم بالا بردن کنتراست همراه با افزابش کلاریتی (که به صورت غیر مستقیم این موارد میتونانند شارپنس ثبت رو هم افزایش دهند)، همه این موارد دست به دست داده اند که نمونه بازر یک ادیت تخریبی رو شاهد باشیم .
هیستوگرام عکستون رو هم اگر چک کنید در جاهای over exposure مشاهده میکنید .
موفق باشید.
آیدین جان اول از همه باید بگم که شما لطف داری خودمم تا حدودی متوجه شدم فکر میکنم بخاطر این بود که تو لپتاپ ادیت کردم و زاویه دید صفحه نمایش اصلا مناسب ادیت نبود
فایل پیوست 77158
اینم عکس اصلی هست که بخاطر حالت دستها ترحیح دادم که کراپ کنم
الان که دقت میکنم میبینم که واقعا مقدار vignetting خیلی بالاس:think:;
والبته ادیت شما:
فایل پیوست 77159
فایل پیوست 77164
سلام به دوستان
فایل پیوست 77169
هر چند که بک سیاه اصلا متناسب نیست...
با سلام خدمت اساتید بزرگوار بنده حدودا یک ماه پیش دوربین حرفه ای یکی از آشنایان را دیدم و بسیار به هنر عکاسی علاقه مند شدم قبلا فقط با موبایل و دوربین معمولی و برای سرگرمی عکس می گرفتم اما حالا خیلی علاقه مند شدم و می خوام به صورت جدی وارد این هنر بشم البته به علت مشکلات مالی نمی تونم دوربین حرفه ای بخرم فعلا دوربینی را امانت گرفته و با آن عکس می گیرم امیدوارم اساتید و دوستان عزیزی که در این انجمن عضو اند بنده رو راهنمایی کنند از اساتید بزرگوار می خوام که از کلمات فنی در نقد عکس استفاده نکنند چون با بعضی از اصطلاحات هنر عکاسی هنوز به خوبی آشنا نیستم
http://s6.picofile.com/file/8254369268/IMG_1124.jpg
ويگنتينگ، وقتي كه سوژه اصلي وسط كادر نيست المان اصلي رو از نقطه تمركز ديد خارج ميكنه.
من فكر ميكنم استفاده از ويگتنيگ براي اينه كه نگاه بره به نقطه مركزي اون. و اين نقطه تو اين عكس چهره كودك نيست.
راستي... چرا بنظر مياد سرشونه لباس بالاتر از شونه كودكه؟ يه چند سانتي. ؟
فایل پیوست 77237
با سلام.
D610 + 28-80G
Speedlight + Softbox (wireless trigger), reflector
Frequency separation + high pass contrast
سوژه فوتوژنیکی است. حیف که بکگراند شلوغ و کراپ بد از محل شانه و نیز عدم اصلاح کنتراست این شات را تا حد یک شات معمولی پایین آورده است.
ضمنا به اعتقاد من اگر عکس سیاه و سفید ثبت میشد به گیرایی کمک بیشتری میکرد. نگاه سوژه جداب است و در پایان ای کاش دست سوژه حالت بهتری داشت بلافاصله تمرکز نگاه را از چشمها منحرف میکند.
پیروز باشید
فایل پیوست 77407
Nikon D3300
Lens: 162 f/5.7
Shot at 55 mm
Exposure: Auto exposure, Aperture-priority AE, 1/200 sec, f/5.6, ISO 200, Compensation: +2/3
Flash: On, Return not detected
فایل پیوست 77414
با سلام و احترام
با عرض سلام
ثبت بسیار حس خوبی داره، فقط کاش افکتی رو که روی تصویر ایجاد کردید در سمت چپ تصویر هم اعمال می کردید، یه نور قرمز رنگ هم داخل چشم چپ سوژه هست که بنظرم حذفش کنید بهتر باشه، اگه سافت کردن پوست کمتر انجام می شد بهتر بود تا حدی که بافت پوست آسیب نبینه، کمی هم CAروی هردو شانه وجود داره که اگه اونو بگیرید خیلی بهتره
جسارت منو ببخشید، با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
سلام لکه های غبار را با فتوشاپ ایجاد کردم
انگار نور افتاب باعث دیده شدنشون شده
سلام بر شما
فکر میکنم اشتباه میکنید
عکس تمرین عکاسی Low Key بوده...
با تشکر
فایل پیوست 77555فایل پیوست 77556
توی لو کی يک طرف نور کافی داره طرف ديگه تو سايست
اما توی عکس شما طرف روشن هم کم نوره
اگر به هيستوگرام عکس ها نگاه کنيد واضح تره
عکس آخری با استفاده از level عکس شما رو اصلاح کردم
فایل پیوست 77557
فایل پیوست 77558
فایل پیوست 77559
6D / 70-200 F4 Canon
درود
برای ارسال به این تاپیک کمی مردد بودم...در نهایت تصمیم به ارسال گرفتم:::whistling:::
فایل پیوست 77587
فایل پیوست 77605
خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم
متشکرم دوست عزیز از نظرتون، من خیلی به ندرت عکسی قرار می دم و راستش به دیدگاه مدیر این بخش در تایید و رد عکس های ارسالی احترام می ذارم- حتی اگر منجر به ریجکت عکس - بشه. با کمال احترام باید عرض کنم حذف موی زاید که به نظر من کاری عجیب در این وضعیت هست، یعنی وقتی تار مویی از روی صورت به بیرون امتداد پیدا کرده درسته که برای برجسته سازی حذف بشه؟:think:; روتوش زیاد یا استفاده از نور اتلیه ای اون هم در فضای آزاد موضوع این عکس نیست، این عکس در واقع ثبت یک لحظه کاملا طبیعی است که ازچهره ای بدون آرایش گرفته شده و فقط کمی روی دندان ها کار شده،(سوژه چندان متوجه عکاسی نبود) قصد من از این عکس دقیقاَ مخالف چیزی هست که شما می فرمایید یعنی حالتی کاملا بی آرایش و بی تغییر برای رساندن پیام سادگی زیباست. از نظر حقیر پرتره علیرغم سادگی کار بری رساندن مفهومی فرای ظاهر کار سختی هست، و فقط مباحث تکنیکی مطرح نیست. در مورد کادربندی تصور می کنم حق با شماست و اگر کمی از فضای زاید بالای سر رو حذف می کردم بهتر بود. باز هم ممنون که نظر دادید.