فایل پیوست 40210
Printable View
با سلام
(دوست ندارم فقط بیننده باشم و به زحمت فقط روی تشکر کلیک کنم...همونطور که دوستان لطف میکنند و درباره کارم و ایراداتش نظر میدند من هم خودم رو موظف میدونم)
جناب چگینی جسارتا.....
در این عکس آخر چیزی که یک مقدار تو ذوق بنده میزنه پسزمینه هست که بنظر میاد برای از بین بردن بافن و کثیفیه اوون بلر شده که این امر در ابتدا باعث شده اینجور بنظر بیاد که گویا عکس رو بریدید و روی یک پسزمینه دیجیتال چسبوندید و همچنین باعث تخت شدن عکس شده.......من حس سوژه رو میپسندم...به نظرم در این زمینه موفق بودید
آقای هراتی.....عکس اول اوونقدر زیباست که هرچی میگردم یه ایرادی بگیرم (فراستی وار :box: ) چیزی پیدا نمیکنم :clap: فقط ایکاش اوون لیبل روی آستین رو هم زحمتشو میکشیدید......عکس دوم به نظرم فیگور خوب و جدیدی داره....یه مقدار اور اکسپوز میبینمش و زیاد روتوش شده....در کل آینده درخشانی برای کارهای استدوییتون پیش بینی میکنم (حالا تو کی باشی که از این پیش بینی ها بکنی.........یکی زد پس گردنم و اینو گفت:::waw::: )
از اظهار نظر و راهنمائی جنابعالی بسیار سپاسگزارم. در حقیقت پس زمینه واقعی نیست یعنی عکس را دوربری کرده ام و پس زمینه را به صورت دیجیتالی درست کرده ام. عکس در اتاق پذیرائی گرفته شده و پس زمینه نامناسبی داشت که به ناچار این کار را کردم.
در خصوص پرتره های مرتضای عزیز بنده هم بسیار پرتره ها را پسندیدم.
وقتی سوژه ما یه وروجک باشه حاصلش این میشه !!!!
فایل پیوست 40428
سلام .پرتره امیریل ارجمند در حال گریم.
جزو معدود کارهاییم هست که جرات می کنم بذارمش توی فروم
دوستان لطفا راهنمایی رو دریغ نکنید، چون ایرادات این کار رو "تا جایی که تونستم" برطرف کردم...
فایل پیوست 40971
سلام
مواردی که به ذهن بنده حقیر میرسند:
- فضای کلی عکس خیلی کم نور است (که شاید از روی عمد و برای منظور خاصی باشد. اینطور است؟)
- دستها هردو از جاهای بدی قطع شده اند. کلا کادر بندی جالبی ندارد. پیشنهاد بنده برای کادربندی که امیدوارم ویرایش عکس محسوب نشده و پست بنده حذف نشود انشاالله!:
اگر کادر از پایین بازتر بود تا دستها کامل شوند به نظر بنده عکس جالبتری میشد. حیف!
- ظاهرا سعی شده دود سیگاری که از دهان خارج میشود در عکس ثبت شود که خیلی موفق نبوده.
+ تضاد حالات چهره سوژه و عکس روی جلد کتاب برایم جالب است.:::happy:::
در کل عکس خیلی جا برای بهتر شدن دارد.
ببخشید که زیاده گویی کردم.
عکس خوبی است . فقط یک سوال ؟
برای شما عنوان کتاب مهم بوده یا چهره ؟
چون فوکوس روی کتاب است و طبیعی است که وزن بیشتری نسبت به چهره پیدا کرده .
نورپردازی پیشرفت خوبی داره . و همینطور نور پسزمینه و تنالیته آن .
اما کنتراستکم است که بیشتر کردن آن عکس را جذاب تر می کند .
همینطور اختلاف کی لایت و فیل لایت نیز کم است .
حالت دستی که سیگار رو گرفته ، خیلی جای کار بهتری داشت . ضمن اینکه در این جور عکسها خود دود و افکت آن بسیار کمک می کند .( کمی دود پشت سر هست ولی جای درستی ندارد و خیلی محو است . )
کادربندی می توانست خیلی بهتر باشد : ( توجه به محل قطع شدن انگشتان ، آرنج و دست و مکان جایگیری سوژه )
اما در کل پیشرفت محسوسی است و معلوم است که برای خلق آن کار شده .
جناب نجاری عزیز، ابتدا ممنونم از پاسخ شما :-)
بله عمدا کم نور گرفتم عکس رو.
کادر پیشنهادیتون وینیت رو از بین می برد، وگرنه خیلی با خودم کلنجار رفتم سر این کادر یا اون کادر... این وینیت که می بینید تا حد زیادی به خاطر نورپردازی ایجاد شده.
در کل این عکس "زیاد" کارگردانی نشد... در حدی که نور رو کمی جابجا کردم، و جای قرارگیری دوربین رو هم کمی... وگرنه هدف عکاسی استودیویی نبود... اما در کل حرفهای شما درست است، اکثر عکسهای من مشکل کادربندی دارند...
جناب کوروش عزیز، ممنونم از اینکه پاسخ دادید :-)
فوکوس 70-200 سیگما کمی گیج بوده، و الان که نگاه می کنم میبینم فوکوس روی دسته. شاید بشه ازش برداشت های دیگری کرد، اما هدفم فوکوس روی چهره بود.
یک ورژن با کنتراست بیشتر از این عکس دارم، که نورش به این خوبی در نمیاد. یعنی موقع ادیت بین نور و کنتراست مجبور شدم یکی رو انتخاب کنم، که نور رو انتخاب کردم...کنتراست رو که بیشتر می کردم، تاریکی بر عکس چیره میشد! :-D دلیلش رو هم اگه بگم دعوام می کنید، پس نمی گم! :-D
در مورد دود و سیگار هم، دودی که میبینید طبیعیه و سوژه متاسفانه (!) واقعا مشغول سیگار کشیدن بود و اصلا حواسش نبود که من دارم عکس می گیرم و نور جابجا می کنم! :-D اما بله، حق با شماست... اما برداشتی که خودم هم داشتم این بود که مشکل عکس کادربندیش هست در مرحله اول. اما در مورد پیشرفت، ممنونم، خیلی خوشحالم که دوست داشتید عکسم رو...
در مورد پرتره 3867
عكس خوبياست جناب پريساي.
غير از قضيه فوكوس كه كوروش عزيز اشاره كردند به نظرم نگاه سوژه ميتوانست بيشتر مشخص كننده كتاب خواندنش باشد (الان زيادي چشمهاي سوژه بستهاست، براي حل اين مسئله هم ميشد از سوژه خواست سرش را پايين تر بگيرد يا عكس را در لحظه ديگري تكرار كرد)).
در مورد كنتراست با ايشان موافق نيستم، اتفاقن اگر منظور نمايش فضايي سرد و مودي باشد با كنتراست كمتر بهتر به دست ميآيد (كار ندارم كه قضيه كنتراست اين پرتره عمدي يا غير عمدي است)
در مورد كامپوزيشن، جايي را كه كادر از پايين قطع شده بسيار مناسب ميدانم (آن مقطع بيس بسيار مناسبي براي كامپوزيشن شما بوده). فقط اگر اشتباه نكنم و نسبت كادر 5 به 7 است ميتواند 3 به 4 هم باشد (اگر 2 به 3 است ميتواند 5 به 7 باشد).
فقط يك نكته در مورد كاهش كنتراست پرتره: هيچگاه اين كار را با كاهش فيزيكي نور انجام ندهيد، با اينكار فقط عكس را اندراكسپوز ميكنيد نه كم كنتراست.
ممنونم از پاسخ شما جناب محبی عزیز! :-)
سوژه چشمهاش طبیعی بود راستش. یعنی واقعا داشت کتاب رو ورق می زد و می خوند، و یه جورایی عمدا معطلش کردم که کتاب جذبش کنه بعد از چیدن نور، که یه کم طبیعی تر بشه...! اما حق با شماست.
در ضمن من کنتراست این عکس رو کم نمی دونم اصلا. شاید به این دلیل کم به نظر می رسه که فضا دود داشت. وگرنه موقعیت به صورت ذاتی کم کنتراست نبود، و اینکه من زیاد هم کردم تازه کنتراست رو...!
در مورد کامپوزیشن هم خودم جای "کتاب" رو خیلی خوب می دونم، اما به شخصه دست رو کمی بیشتر دوست داشتم توی کادر داشته باشم که انگشتها هم بیفتن توی عکس. باز هم بحث اینکه فلان برش "استاندارد" هست و نیست امیدوارم پیش نیاد، چون من هم نظرم اینه که استاندارد تعریف کردن برای این قضیه زیاد از روی مبانی "زیبایی شناسی" نبوده. و اینکه استاندارد تعریف کردن، شاید حتی موجب بشه عکس هایی که بد نیستند، به دلیل پیش زمینه ذهنی ما توی نظرمون پایین تر از آن که هستند جلوه کنند... به نظرم کامپوزیشن عکس خوبه، اما توام کردنش با برش استاندارد پرتره چون ممکن نبوده، این ترکیب مناسب تر بوده.
در مورد نسبت تصویر هم حق با شماست، طول تصویر کمی نسبت به عرضش با توجه به سوژه کمتر بشه بهتر میشه. 2 به 3 هست الان.
کم نوری رو هم عمدا انجام دادم، زیاد قصدم چون نشون دادن دیتیل عکس نبود. قصدم نشون دادن فضا بود. فضای چنین عکسی به نظرم کم نور تر بهتر اومد. چون توی ادیت زیاد هنوز وارد نشدم، منابع نورم رو کم کردم...
سلام به همه دوستان...
سلام
سایتی در مورد پرتره دیدم
این سایت مربوط به یک خانوم به نام petrovajulian که ظاهرا روسی زبان هستن
پرتره هاشونم بیشتر پرتره های محیطی هستش و تا اونجایی که من دیدم تمامی عکساشون از خانم ها بودن
لینک سایت:
شاد باشید.....
پ.ن: میخواستم تو تاپیک زنجیره بذارمش، دیدم اینجا مرتبط تره
حلیمه سعیدی - بازیگر
فایل پیوست 41325
نور تابیده شده به سوژه از فلاش نیست و منبع نور مربوط به چراغهای روشنایی داخل پارک هست.
فایل پیوست 41351
یه سوال چند وقتی منو درگیر خودش کرده
چرا سطح عکسهای پرتره سایت نسبت به بقیه بخش ها در حد 0 ـه ؟ :wall:
تمامی عکسها توی همه بخش ها راحت با نمونه های خارجی رقابت میکنه و حتی بهتر هم هست
اما در زمینه پرتره ... :::whistling:::
نه ار شارپنش خوبی برخوردارن
نه ادیت مناسبی
نه حالت خاصی توی چشمای سوژه
و ...
البته یه سری عکسها استثنا هستن :::happy:::
فایل پیوست 41520
تامرومن 17-50 F/8 1/200 iso100
سلام
زاویه نور پردازی شما ایراد داره. اگر می خواستید قسمت فراخ صورت رو نور بدید باید به نحوی بود که گونه سایه ایجاد نکنه . گرچه کلا بهتر بود نور پردازی سمت مخالف باشه. با این نور پردازی شما تمام پرز های لباس رو نمایان کردید و خود لباس هم نا منظمه و اندام سوژه رو خیلی بد نمایش میده
سلام .
پرتره آقای بازیگر.....اسفند91
فلاش 580 و چتر و فقط 3 دقیقه وقت برای من...استاد بعد از عکاسی گفتند.اشکال شما عکاسها اینه که بعد از اینکه عکستونو گرفتید دیگه ادمو نمیشناسید . این عکس منو برام چاپ کن بیار موزه سینما .من عکسهامو جمع میکنم ....حتما قیافه منو باید تو این لحظه میدیدین :-)
به نظرم نقات ضعف کارتون اینها هستن :
نا مرتب بودن شال و اینکه جای کمی اصلاح بافت اون در ادیت خالیه
موهای سوژه کمی نامرتب هست، مخصوصا در سمت راست سر
آستین دست چپ سوژه (سمت راست عکس) آستر کاپشنش پیداست
سایه ای که زیر غبغب افتاده با کمی نورپردازی می تونست بهتر بشه.
روی پوست سوژه کمی لکه هست که می شد با ادیت بهترشون کرد.
سر شونه سمت چپ سوژه هم کمی نا مرتبه
با توجه به بکگراند عکس، به نظر میاد که عکس تراز نیست.
به نظرم کمی هم رفلکس روی عینک سوژه دیده میشه...
فایل پیوست 41679
اولین عکس سال 92
با تشکر از به اشتراک گذاشتن ثبت تون:
با توجه به جهت و زاویه ای که سر سوژه داره اگه از سوژه میخواستین که بجای اینکه بدنش مستقیم رو به دوربین باشه، با زاویه ای مثلا ۴۵ درجه نسبت به دوربین وایسه و وزنش رو صرفا روی پای راستش بندازه پوز جالبتری میتونست داشته باشه.( نزدیک به پوز s میشد)
سلام ...پرتره یک دوست
فون معمولي هست .نقل قول:
با سلام
از چه بک گراندی استفاده کردید ؟
3-5 طوسي .
به راحتي ميتونيد از بازار تهيه كنيد .
از نظرات دوستان استقبال می شود؛ مخصوصا انتقادات!
در یک هوای سرد بهاری
سلام دوست عزیز ؛
نکاتی که بنده به نظرم رسید را خدمتتان عرض می کنم.
کادربندی : فضای بالای سر سوژه زیاد است ، جا داشت کمی کادرتان را تغییر داده و سوژه به سمت بالاتر می رفت. اینکار باعث میشد چشم های سوژه ( که همیشه نقطه حائز اهمیت در عکاسی پرتره هست ) بیشتر به خط یک سوم کادر نزدیک می شد.
نورسنجی : که متاسفانه در قسمت های سمت راست سوژه اور اکسپوز شده و باعث شده بافت صورت و چهره از بین بره.
حالت سوژه : که همیشه گفتن سلیقه ای هست ، اما به شخصه ترجیح میدادم سر سوژه اندکی به سمت پایین بود تا کاملاً چشم سوژه با لنز دوربین در یک راستا باشد.
رتوش : که جا برای کار زیاد دارد و به خیلی موارد دقت نشده است. از جمله تار موهای اضافی سر سوژه که در اطراف سر سوژه به چشم می خورد و خیلی راحت می توانست برداشته شود و به زیبایی کار کمک کند. یا به عنوان مثال به چشم های سوژه اگر دقت کنیم ، چشم سمت چپ تاریک و سیاه ، در حالیکه چشم سمت راست روشن و دچار همان مشکل نورسنجی سمت راست صورت سوژه شده است.
نکته آخر هم شال سوژه می باشد که در این کادربندی بنده ترجیح می دادم سوژه شالی بر سر نداشت . ( پوشش و لباس در عکاسی پرتره همیشه باید با دقت انجام شود. اگر سوژه شال و روسری بر سر دارد باید ماهرانه در کادربندی جا داده شده و به آن اهمیت داده شود ، نه اینکه صرفاً فقط یه شالی روی سر گذاشته شده و عکس گرفته شود. )
در آخر احیاناً اگر نظری به اشتباه داده شد ، عذرخواهی میکنم.
موفق باشید :::happy:::
با تشکر،
از موارد مثبت عکس که بگذریم، میتوان گفت:
موهای سوژه در سمت چپ تصویر خوابیده و نیاز به اصلاح دارد.
دور بودن منبع نور ( چه فلاش و چه منبع نور طبیعی احتمالی) باعث شده گذر از ناحیه روشن به بخش تاریک دفعتا اتفاق بیافتد و transition یکنواختی نداشته باشیم.
وقتی از سوژه میخواهید به دوربین مستقیما نگاه نکند از او بخواهید چشمهایش را بیشتر از سرش به یک سو نچرخاند چون غیر از ایجاد حالت غیر طبیعی سفیدی چشمها را بیشتر آشکار میسازد.
خواهشا نظر بدهید..... خیلی خوب/ خوب / متوسط / بد / [!*%#] ...........
عکس معمولی / به هیچ وجه نظرم رو جلب نکرد / شبیه عکس ژورنال لباس شده / کار خیلی با کیفیتیه / ادیتش بده.خوبه / [!*%#]
فایل پیوست 41833
سلام دوباره
ممنون از نظر کامل و نگاه دقیقتون...
درباره نورسنجی، نمیخوام توجیح کنم، ولی هوای روزای آخر اسفند تهران معلوم نبود! یعنی من تو هوای ابری اومدم بیرون، بعد یدفعه آفتاب شدید شد! و بخاطر کمی وقت نمیشد کار زیادی کرد. درمورد شال هم اینکه همون چندتا عکس رو که گرفتیم، پلیس با ماشینش اومد تو پارک! ما هم جمع کردیم بریم! دیگه اگه ور داشته بود شال رو که الان در خدمتتون نبودیم!
رتوش عکس اولیه ست! باید دوباره اصلاحش کنم؛ و در نهایت بازم ممنون از زمانی که گذاشتید.
بسیار بسیار عالی . . .
خیلی وقت بود که پرتره ای مرا اینگونه جذب نکرده بود! بعضی از مشکلاتی که دوستان گفتند را میپزیرم , از جمله:
1- تفاوت بین دو چشم
2- آشفتگی موهای بالای سر
3- وجود مشکل خیلی خیلی جزئی در کادر بندی
تمام این موارد قابل حل هستند....
و اما نور پردازی: با احترام به نظر دوستان . باید بگویم نور پردازی که گویا طبیعی بوده, بی نظیر است. زاویه نور نیز عالیست.
به نظر بنده همیشه نباید در چهار چوب خاصی عمل کرد یا خود رو ملزم به کاری همیشگی کنیم.
نوع نور موجود و میزان آن درست است که غیر متعارف و غیر اصولیست ولی به نظر من به خاص بودن عکس کمک کرده.
از حق که نگذریم به نظرم چهره گیرا و حالت حسی و نوع نگاه سوژه شما نیز به خوب شدن عکس کمک کرده .
موفق باشید.
سلام .
پرتره داریوش مودبیان.
فایل پیوست 42025
توجه: Nikon Coolpix P510
شیراز-1391 - بهمن ماه
سلام
درود
فایل پیوست 42052
دوستان مرحمت بفرمایند درباره این عکس پست بزنند.......نظر / پیشنهاد / انتقاد پیشاپیش ممنون
فایل پیوست 42055
افشین دلیری عزیز
در مورد عکس ۳۹۱۵
علاوه بر فیگور سوژه که به نظرم اصلا مناسب نیست ( برعکس پست ۳۹۱۳ )، در رتوش پوست به نظرم زیاده روی شده است.
آثارش در لبه ها معلوم است.
خوب باشی.
ممنون از ارسال