سلام به همه دوستان عزیز :)
عشایر قشقایی
ISO: 140
Aperture: f 5.6
Focal Length: 135 mm
Exposure: 1/40 sec
سلام به همه دوستان عزیز :)
عشایر قشقایی
ISO: 140
Exposure: 1/40 sec
سها تفرشی
:)
ISO: 100
Exposure: 1/160 sec
ممنون ميشم اگه ايراد عكسها رو بدونم :)
ویرایش توسط Soha.T : Monday 9 June 2008 در ساعت 11:26
سها تفرشی
[IMG]http://i28.*******.com/ap8sv9.jpg[/IMG]
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام:)
ISO: 100
Aperture: f 2
Focal Length: 85 mm
Exposure: 1/125 sec
سها تفرشی
من برای اولین باره که توی این فروم عکس آپلود میکنم. امیدوارم خوشتون بیاد. عکس را با 400دی و لنز 24-105 سری ال گرفتم. دیاف 4 و سرعت 160/1
Grandpa
سلام آقاي ديناروند.. عكس لطيفيه به خصوص جهت نگاه خانم كوچولو و دست مهربان پدربزرگ. اما صرفنظر از نور نامناسبش (در مانيتور من خيلي تاريك ديده ميشه) كراپ خوبي هم نداره و دست خانم كوچولو از بدجايي قطع شده. ممنون از به اشتراك گذاشتن عكستون :)
سها تفرشی
آقاي ديناروند باز هم سلام. exif عکس را کاش گذاشته بوديد. عکسي بسيار لطيفه. اما چقدر سنگينه دست پير. آنقدر سنگيني کرده تو عکس که به نظر مي آد ، به نظر مي آد دختر را ترسونده باشه. فريز شده با اينکه آرامش خاصي داره. خدا حفظش کنه. چقدر خوشگله.
i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see
دقيقا همينطوره زيباي کوچولو دختر خانم امير گلابي خودمونه و دست پيرمرد هم دست آقاي شاهروديه تو نمايشگاه دوربين ديجيتال امسال بله دخترک يکم ترسيد
در خصوص اگزيف هم چشم مينويسم الان ندارم چون اصل عکس خونس فردا براتون اطلاعاتش رو ميزارم
عکس رو با لنز 70-24 جديد نيکون گرفتم خدا خير دهد نيکون و مهيار رو که دست مار به اين لنز رسوند و خدا صبر دهد ما رو که نميتونيم فعلا اين لنزو بخريم