اسد خان ببخشید که فضولی میکنم
این مورد رو من قبلا برخورد داشتم پیگیر قضیه شدم ظاهرا داستان از این قرار است:
زمانی که سنسور میخواهد ثبت( دیتیل هایی را که از تراکم بیشتری نسبت به پیکسل ها برخوردارند) انجام دهد این پدیده رخ میدهد. در این موضوع از دیده من چند مورد دخیل است مگاپیکسل + سنسور سایز + پیکسل سایز + ریسایز + شارپنس.
چیزی که اتفاق می افتد الان حضور ذهن ندارم که به چه نام شناخته میشود:( به نوعی موج تعبیر میشد)) این تنها درD70 نیست مربوط به همه دوربین ها است نسبت به تراکم دیتیل ها.... شاید چون D70 از مگاپیکسل پایین تری برخوردار است شما بیشتر این موضوع را میبینید.
من با دوربین خودم این موضوع را داشتم زمانی که شارپنس را بیشتر از حد نرمال انجام دهم یا ریسایز کنم اثر آن بیشتر است بخاط اینکه تاپیک به بیراهه نرود از گذاشتن آن عکس صرف نظر میکنم
در عکس ادریس عزیز هم اگر دقت شود در عکس ریسایز شده اثر آن زیاد است در عکسی هم که کپچر شده از سایز واقعی است من با ادریس موافق نیستم که کاملا حذف شده اگر دقت کنید اندکی هنوز اثر آن روی آستین هست! که نشات گرفته از بافت های ریز و موازی کت میباشد اگر با یک 1دی اس عکس گرفته شود یا با مدیوم فرمتهایی چون هاسلبلاد قطعا اثر آن کمتر خواهد شد یا کلا از بین میرود
به هر حال اسد خان این چیزی بود که به ذهن من رسید میشود اثر انرا کمتر کرد ( اثر آن روی ریسایز بحثی است جدا صحبت اصلی من بیشتر سر سایز واقعی عکس است که آنجا هم احتمال دیده شدن این موضوع است) ولی با کاهش شارپنس مواجه خواهید شد
ارادتمند شما دوست خوب