ياد وايكينگ ها افتادم
ياد وايكينگ ها افتادم
سعيد
CANON A620
CANON PowertShot S3 IS
افشين جان جالب از آب درآمده، چهره بور مرد با طرح كلاهخود گونه كه از صورت قابي جالب گرفته بسيار خوب كار ميكند. بد نيستحاشيه باريكي از بالاي عكس را كه در سايه قرار دارد حذف كنيد. در ضمن عالي ميشود كه عكس را كاملاً صاف كنيد
ممنونآقا افشین ایده پرتره شما جالبه، البته خیلی نو و بدیع نیست اما جالبه
دوستانم خیلی نظرات مشابه نظر شما را دارند ... وایکینگ ها گلادیاتور ها و .....ياد وايكينگ ها افتادم
بله جناب آشتیانی درسته...... شما لطف داریدافشين جان تا اونجا كه يادمه (يه جايي نوشته بودي) شما معماريد نه؟
پرتره معماريه خوبيه!
جناب محبی ممنونم ...داریم درس هامونو پس می دیم! اما متوجه منظور شما از صاف کردن عکس نشدم.افشين جان جالب از آب درآمده، چهره بور مرد با طرح كلاهخود گونه كه از صورت قابي جالب گرفته بسيار خوب كار ميكند. بد نيستحاشيه باريكي از بالاي عكس را كه در سايه قرار دارد حذف كنيد. در ضمن عالي ميشود كه عكس را كاملاً صاف كنيد
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
افشين عزيز، بد نيست قسمت بالا سمت راست عكس با ابزار skew تصحيح شود تا عكس هيچ گونه ديستورشني نداشته باشد.
من خودم روي عكسهايي كه برجسته تر هستند و با ارزش تر ، بيشتر متوجه جزئيات ميشوم، شايد به اين خاطر باشد كه همه دوست داريم تا كاري برجسته، بي عيب يا كم عيب تر باشد.
ویرایش توسط asa_59a : Thursday 21 December 2006 در ساعت 14:08
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
حالا پرتره حتما باید از آدما باشه؟
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
آقا افشین عکس اولتون خیلی قشنگه(از لحاظ تکنیکی کاری ندارم)..خیلی قشنگه...خیلی قشنگه...خیلی حال کردم..خیلی حال کردم...اگه یه همچین دری گیر بیارم حتما یکی مثل این میگیرم..
گرچه رنگ پوست و رنگ ریش و مدل ریش خیلی به فضای عکس کمک کرده.
اگه بخواهیم زیادی اشکال بگیریم میشه به متقارن نبودن عکس ایراد گرفت.
تبریک میگم.
عکس دومتون اور اکسپوز شده که کمی چشم رو اذیت میکنه.راستی اون کش لایت رو خودتون اضافه کردید؟
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
سلام به همه دوستان
اين دختر كوچولوي منه كه تموم زندگيمه.