سلام آقای فلاح پیشه
من در حد نظر دادن برای عکس های شما و دوستان نیستم، اما عکس قبلی شما رو خیلی بیشتر پسندیدم.
شاید به خاطر طرز نگاه پسر بچه، حس آرومی که القا میکنه.
سلام آقای فلاح پیشه
من در حد نظر دادن برای عکس های شما و دوستان نیستم، اما عکس قبلی شما رو خیلی بیشتر پسندیدم.
شاید به خاطر طرز نگاه پسر بچه، حس آرومی که القا میکنه.
مریم
Canon EOS 400D
Canon EF-S 18-55 f:3.5-5.6
Canon EF 50mm f/1.8 II
Sony Cyber-shot P5
Sony HDR- SR1
هر آنچه نپاید، دلبستگی را نشاید
هادي عزيز
درباره كار اول شما:
- لبخند سوژه بسيار دلچسب و گيراست
- كنتراست خيلي بالاست ( مشكلات به وجود آمده: فقدان جزئيات در قسمت هاي سايه، اوراكسپوزشدن گونه سوژه)
- اگر نگاه فقط كمي به طرف داخل كادر بود سفيدي چشم كمتري داشتيم
- كلاً عكس قشنگي از آب در آمده، چون سوژه به روشنايي چشم دوخته و عكس سادگي زيبايي دارد
- اي كاش از بالا كات نشده بود اينقدر، چون با كراپينگ پايين هماهنگ نيست
با سلام
خانم مریم: ممنون از نظرتون و این که هر کس با دیدن عکس ممکنه از اون چیزی استنباط کنه یا نکته ای به ذهنش برسه یا کاستی ای در عکس ببینه و هیچ چیز برای یه عکاس بهتر از این نیست که کاستی های عکسش بهش گوشزد بشه مثلا مشکل عکس دوم به نظر شما چیه؟
آقای محبی بزرگوار: ممنون از محبت و نظرتون(سعی ام رو می کنم تو عکسهای بعدیم رفع کنم)
اگه بشه شما این بحث کراپ رو باز کنید یا جایی رو معرفی کنید که در این باره باشه بسیار ممنون میشوم
مثلا شما موافقید که اکثر پرتره های خوب سر رو از بالا کراپ کردن یا تو فیلم های خوب اکثر کلوزآپ ها سر از بالا کراپ شده ؟ آیا این تاثیر روانیه یا نه قانونه ؟ فکر مبی کنم بشه روش کار کرد
البته قبول دارم که میشد توی اون عکس سر رو قطع نکرد.
همچنین منتظر نظر دوستان برای عکس زیر می مانم(عکس از آینه گرفته شده , آیا معلوم نبودن چشم ها در این عکس مفید است و نوعی تناقض را می رساند؟)
My Gears:
Gluttony * Greed * Sloth * Envy * Wrath * Pride * Lust and Other Demons
سلام.دوستان در مورد عکس اول آقا هادی(که سوژه داره به نور نگاه میکنه)در مورد کچ لایت(یا کش لایت فرق میکنه؟)توضیهح بدهند.اینکه در اینگونه نور پردازی میشه به کچ لایت ایراد گرفت؟که در محل درست نیست یا مثلا دو تا شده یا اینکه ظاهر درستی نداره.
همچنین در مورد عکس آخرشون که کچ لایت توی سفیدی چشم واقع شده.
ممنون.
ویرایش توسط tonino_baliardo : Monday 22 January 2007 در ساعت 13:43 دلیل: آپدیت
تو عکس دوم به نظر من اگر نگاه سوژه کمی پایینتر بود و عکس کمی هم از بالا و هم از پایین کراپ شده بود (بالای آویز فضای خالی نبود) عکس علاوه بر قشنگی احساس خوبی هم داشت.
عکس سومتون هم به نظرم اگر کمی به چپ نگاه میکرد بهتر بود. اما دیده نشدن چشم ها تناقض مورد نظر شما رو میرسونه.
شاید هم من زیادی گیر دادم به نگاه!!
مریم
Canon EOS 400D
Canon EF-S 18-55 f:3.5-5.6
Canon EF 50mm f/1.8 II
Sony Cyber-shot P5
Sony HDR- SR1
هر آنچه نپاید، دلبستگی را نشاید
ببخشید که آف تاپیک میزنم.
سلام.
آقای نجفی، مدتی نبودید دلمان تنگ شده بود. خوبید ؟
ممنون.
[IMG]http://i9.*******.com/2gwevq0.jpg[/IMG]
خ.نادری
گرافیست..
دوست دارم که یک عکاس باشم..
نوع دوربین:SONY S60(دیجیتال)
جناب آقای نادری عکستون خوب گرفته شده، اما به نظر من اگر سر رو کامل داشتید و کمی از پایین کمی کراپ می کردید بهتر میبود.
مریم عرشی
Canon 5D
A510
1/60s
f 2.6
محسن مظهری