ویرایش توسط AkonegaGua : Thursday 27 August 2009 در ساعت 02:13
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
سلام
آقای خلیلی عکس زیبا با تنوع رنگی جالبی دارید که به من احساس آرامش می ده ولی صورت و بدن ها کنتراست شده اند که کمی چشم را می زند در کل زیباست و جسارت بنده را ببخشید.
و شما آقای بیات لو که البته نام شما را از امضای عکستان پی بردم تصویر زیبایی را کلوزآپ کردید اما در عکس احساس نویز می کنم که شاید به دلیل دیفیوز یا ISO بالا باشد و کنتراست غلیظ روی گونه نزدیک و بینی که البته کار شما را تا حدودی منحصر به فرد کرده ولی در پرتره کمی غیر مرسوم است بنده که لذت بردم.
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
آقا آرین واقعا عکسهای جالب و بی محدودیتی دارید که باعث پیشرفت ما در کارهای بانوان و جدبد می شه البته هم لباس سوژه زیباست و هم ژست جالبیه
موفق باشید
ویرایش توسط DorDanI : Thursday 27 August 2009 در ساعت 00:47 دلیل: غلط املایی
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
ممنون دوست عزيز ولی من به ياد ندارم کسی تو ايران لباس سنتی هند رو پوشيده باشه که دمده شد باشه ! اين لباس يکی از لباس های سنتی هند هست که در عروسی های هند از اين لباس استفاده ميشه و اين عکس قسمتی از يک پروژه برای نشان دادن لباس های سنتی هند بود .
قيمت اين لباس 4000$ هست چون کار دست هست و مدل هم هندی هست.
لطفا قبل از اظهار نظر با اين صراحت کمی تحقيق کنيد .
با تشکر
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
ممنون از توجهتون، فقط در مورد نویز تصویر باید عرض کنم که این موضوع عمدیه و من فکر می کردم که 2 تا حسن داره:
- راهیه برای فرار از پلاستیکی شدن صورت بعد از روتوش.
- فضا رو کمی Vintage میکنه، منظورم یه چیز قدیمیه که احساس خوبی رو القا می کنه.
که معلومه خیلی هم اینطور نبوده و باید یه روش بهتری برای رسیدن به این اهداف پیدا کنم.
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
ادریس خان عکس زیبایی شده
فقط از یه سافت باکس در سمت چپ استفاده کردید ؟
حمید رضا مرادی
G12
بله دوست عزيز ولی يک سافت باکس بزرگ چون عکس قدی هست .
در مورد سؤال شما هم در ضمينه چيدمان نور ،به نظر من الگو خاص نميشه برای اون قائل شد و هم چيز بستگی به نوع عکس داره.
در ضمينه اديت هم همينطور .فقط به طور تجربی ميتونم بگم هنگام گرفتن عکس های کلوز اپ سعی کنيد از عدد های بالای دياف استفاده نکنيد چون موقع اديت پوست دچار مشکل ميشيد .
ممنون
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever