بنام خالق رنگها
این عکس هم روی بک های کشوئی آتلیه گرفته شده
بنام خالق رنگها
این عکس هم روی بک های کشوئی آتلیه گرفته شده
سلام
اينم نتيجه دوئل دو عكاس (البته ببخشيد فضولي كردما)
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
در پست 1903 نورپرداز هم نقش بسزایی داشت و نیز سر جای خود نمیتونست وایسه
ویرایش توسط Hamid Moradi : Wednesday 23 September 2009 در ساعت 18:13
حمید رضا مرادی
G12
همیشه مهربان.. همیشه نگران...همیشه عاشق...[مادر]
در مورد پست شماره 1904
جناب آروین خسته نباشید.
اول احساس میکردم اشکال از تنظیمات مونیتور من هست به خاطر این عکس دوبار مونیتور رو با Spyder 3 Pro ، کالیبره کردم.
از نظر من عکس ارسالی شما مقدار بسیار زیادی Under Expose شده است و وجزئیات فراوانی از دست رفته.
میشه در این مورد توضیح بدهید.
در ضمن میشه در مورد نحوه عکاسی در این شات بگویید.
RAW یا Jpeg.
به نظر از یک منبع نوری پیوسته استفاده شده است.؟؟
با تشکر
اول احساس میکردم اشکال از تنظیمات مونیتور من هست به خاطر این عکس دوبار مونیتور رو با Spyder 3 Pro ، کالیبره کردم.
با سلام در مورد Spyder 3 Pro بيشتر توضيح بدين من دنبال يه همچين چيزي مي گردم . نرمافزار و يا چيزه ديگه با تشكر و سپاس:confused::confused::confused:
سلام حضور شما.
ممنون از توجهتون.بله.منم نظرم اینه که اندر اکسپوز هست اما وقتی روشنترش میکنم هم عکس دلچسب نمیشه.باید از اول یعنی موقع عکاسی نور بیشتری میدادم.به دلیل نبود 3پایه و لنز دیاف باز سرعت شاتر بالا میخواستم که..تازه اینم 1/13 ثانیه رو دست هست.با یک عدد چراغ مطالعه نور دادیم.امکانات کم و 1001 دردسر..اگر احیانا رو نور عکس کار کردید و نتیجه مطلوبتری گرفتید ما رو بینصیب نذارید.ممنون
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima