دوست عزيز وقتی شما به عنوان يک عکاسی برای modeling agency کار ميکنيد و قبول پروژه ميکنيد شما هستيد که تعيين ميکنيد چه سبک عکاسی از مدل بگيريد و portfolio مدل رو درست کنيد .
حرف شما مثل اين هست که بگيد برای ساختن فيلم سينمايی کارگردان از هنر پيشه ميپرسه شما چه نقشی دوست داريد بازی کنيد بعد با توجه به سليقه هنر پيشه فيلم رو درست ميکنه در حالي که به هيچ عنوان به اين صورت نيست .
فکر ميکنم قبلاً به اين موزوع اشاره کردم ولی 2 باره عنوان ميکنم.
اصولا شما به چند حالات ميتونيد عکاسی کنيد :
1-يک اتليه داريد و مخاطب شما مردم هستند .در اين صورت شما از اونها عکس ميگيريد يا با توجه به سليقه و شخصيت اونها يا خودتون بهشون نظر ميديد که تو ايران تقريبا 90% اينطوری هست همونطور که خودم بودم .
2-شما به عنوان عکاس با يک اژانس کار ميکنيد که در اون صورت برای مدل ها پرفايل عکس درست ميکنيد که اين شما هستيد که مشخص ميکنيد چه نوع عکس از مدل بگيريد .در حقيقت اژانس به شما يک پيشينه از مدل ميده و شما با توجه به فيزيک مدل متوجه ميشيد که بايد روی صورت مدل تاکيد بشه يا فيزيک مدل .
3-شما به عنوان عکاس يک شرکت تبليغاتی مشغول به کار هستيد و در اين صورت وقتی شرکت پروژ اي
رو ميگيره يک تيم مشغول به کار ميشند .
فرض کنيد عکاسی برای يک کاتالوگ لباس هست .پس تيم زير عبارت هستند از :
1-عکاسی
2-مدل
3-آرايشگر مو
4-آرايشگر صورت
5-ديزاينر لباس
6-کارگردان عکس
7-دستيار عکاس
اين نحوه انجام دادن يک پروژه حرفه اي هست .
در مورد فرمايش اول شما هم ،اگه از طريق گوگل اژانس های مدلينگ معتبر دنيا رو پيدا کنيد و در قسمت ثبت نام به عنوان مدل وارد بشيد تمام استاندارد ها رو ميتونيد ببينيد .
موفق باشيد