Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
جناب عظیمای عزیز!
به گمانم عکسهای شما بیشتر مربوط به تاپیک "عکس با موضوع انسان" است تا اینجا!
سیمایی
Nikon D50 (body) + Nikkor 18-70 f/3.5-4.5
Pentax SV (analog) + Asahi Super-Takomar 1:1.8/55 + Taira Tele 2.8/135
سلام.
اگر به شما تصوير پشت يك دست يا تصوير يك حشره له شده روي چراغ جلو يك موتور سيكلت رو نشون بدن و بگن اين عكس پرتره هست چه نظري ميديد؟///
اما دقيقا اين مثالهايي كه زدم جزو بهترين عكسهاي پرتره در يكي از سايتهاي معتبر خارجي بود..............
ممكنه يك عكس رو بشه در دسته بندي هاي مختلف جاي داد و به نظر من اين به نظر خود عكاس بستگي داره و سبكي كه عكاسي ميكنه
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
با سلام و خسته نباشید.
به خاطر سایز کوچک عکس هم عذر می خام
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
DorDanI عزیز ثبت زیبایی هست
می خواستم بدونم بکگراند عکس دقیقا چی بوده یعنی از ابتدا به همین رنگ بوده یا ویرایش شده
با سلام
Haire Light مربوط به نورپردازی است و به نوری که برای روشن تر کردن و جلای موها به موهای سوژه تابانده شود اتلاق میشود.که عموما به صورت spot و از زاویه بالا و پشت انجام میشود.
اگر اشتباه میکنم لطفا دوستان راهنمایی کنند.
در مورد تکنیک ویرایشی HairLight چیزی نشنیده ام . اگر بیشتر توضیح دهید ممنون میشوم.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
با پندار عزیز موافق هستم اضافه میکنم که مثلاًبرای عکاسی سوژه روی بک مشکی برای جدا کردن موها از بک از hair light یا به عبارت دیگه top light استفاده میکنید
دوردانی عزیز عکست زیباست ولی با روتوش بیش از حدت موافق نیستم قسمت بالا سمت چپ بکتون هم اگر مثل سمت راست یکنواخت و تیره میکردین بهتر بود