دوستان عزيز مشکلی که قبلا هم گفتم قرمزی عکس در بيشتر عکس های ارسالی هست .به طور تجربی راه حال اين مشکل رو پيدا کردم .
اگه در استديو عکاسی ميکنيد طبيعتا لايت های ثابت داريد .با قرار دادن وايت بالانس در مد k از منو دوربين درجه های مختلف رو از 4900 تا5500 تست کنيد تا به بهترين رنگ دلخاه برسيد .يکی از بهترين راه های داشتن رنگ پوست اصلی و رنگ های زنده هم راه است .البته راه های ديگه اي هم وجود داره که اين يکی از راه هاست .
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام.
با تشکر.
آرش سلطانی
در مورد پست 1892 :
جناب آریان (یا ادریس) زاویه تابش نور چطور بوده که بازتاب نور داخل عینک سوژه نیست ؟
(البته اگر غیر از ویرایش دیجیتالی بوده باشد)
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
ببخشید که من نظرم رو میگم ....
میتونه به صورت مایل با زاویه ی تقریبی 60-70 از دست راست سوژه نور تابیده باشه ... ارتفاع لایت مثل اینکه کمی بیشتر از قد سوژه است چون پیشانی خیلی پر نور شده ...
چون در انتهای عینک یک انعکاس دیده میشه . البته دقیق نمیبینم که انعکاس نوره و یا جسمی دیگه ...
البته قسمت چپ عینک هم شاید کمی ادیت داشته باشه ...
مقدار کمی رفله در عينک بود که اديت شده .
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سوالی برای من پیش امده که از این قرار است
همانطور که جناب روشن در پست #225 تاپیک عکس با موضوع بوکه فرمودند :
وقتی با لنز 85 در حال عکاسی با دیاف 1.8 هستیم و فوکوس بر روی چشم می باشد , گوشها به خاطر حضور در منطقه خارج از فوکوس دچار کشیدگی می شوندبرخی لنزها تمایل دارند که در مناطق خارج از فوکوس، جابجایی ایجاد کنند و برخی نوعی کشیدگی.
که بسیار می تواند در زیبایی بوکه موثر باشند.
این سوال مطرح میشه که آیا راهی برای کنترل این کشیدگی وجود دارد یا خیر ؟
حمید رضا مرادی
G12
ادریس عزیز وقتی چند عکس اخیر شما در این تاپیک رو دیدم به وبلاگ شما رفتم و واقعا از عکسای زیبا و حرفه ایی که انداخته بودید به وجد اومدم
واقعا کارتون حرف نداره..امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم چون رشته مورد علاقه من پرتره گرافی هستش.
My cams
Canon eos 500D +18 55 IS+UV Filter kenko
Canon ixy25(ixus 85
در مورد پست 1892 :
ادریس خان از بین بردن بازتاب نور در عینک دودی به نظرتون بد نشده ؟ (و یا کلاً از بین بردن بازتاب نور در عینکهای دودی ؟)
چون در واقعیت ما بازتاب نور خورشید رو در عینک های آفتابی اطرافیان میبینم
اینجوری بیشتر شبیه چشمبند مشکی شده
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش