ارش خان ترکیب دو فریم هست یا ادیت نرم افزاریه ؟
حمید رضا مرادی
G12
آقای آرشخان! این انصاف نیست قابلیت وسایل پستپروسس مارو به چالش بذاری! ما که همه مانیتورمون cinemadisplay اپل نیست که اون جزئیات خوشگلو تو هایلایت ببینیم...البته این مشکل خودماست نه شما.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Friday 9 October 2009 در ساعت 19:24
این یه مورد رو دیگه نمیدونم باید چی کارش کنم!
قسمت همه عکاسا بشه یکی از اینا! که بتونن عکسهاشون رو خوب ببینند.
اتفاقا امروز جایی بودم چندتا LCD سامسونگ و LG دم دست بود. همین دوتا عکس رو دیدم... خیلی جالب بود! تیرگیها تیرهتر و روشنیها روشنتر بود!
یعنی احساس کردم پای چشم تیرست و نصف صورت نیست. و در عکس قبلی که رنگی است طیف رنگ برش خورده دیده میشد! و بازهم پای چشمها تیره بود.
خلاصه این موارد رو اگر میبینید به فرستنده دست نزنید! گیرنده رو عوض کنید
ولی اتفاق جذاب هنگام چاپ میافتد که این جزییات چاپ میشود.(البته عکس جناب شجریان اندکی Over است اما مثلا درتمام پیشانی جزییات باید دیده شود و فقط بخشهای بسیار کوچکی کنار بینی و خط چهره بدون جزییات است.)
مساله مهمی است که بدانیم عکس ما در سیستمهای مختلف چگونه دیده میشود. سوای اینکه مانیتور خوب، در هنگام پروسس و تهیه خروجی بسیار کمککننده است اما اگر بدانیم که عکس نهایی در سیستمهای مختلف، اعم از سیستم عامل و مانیتور و ... چگونه به رویت مخاطبان میرسد، بسیار مفید خواهد بود. مثلا شاید بتوان در توضیحات عکس، برخی موارد را گوشزد نمود تا مخاطب بداند که فرضا اکسپوز فلان منطقه در اصل درست بوده است.
Proof چاپ پیشرفتهای در نرمافزارهای فعلی وجود دارد. اما در مورد مانیتور هنوز جای کار دارد. در حال حاضر میتوان برخی موارد مانند RGB ویندوز یا اپل را شبیه سازی کرد و عکس را در آن فضا دید اما Gamut مانیتورها را نمیتوان شبیه سازی کرد.
فرشته اصلاحی
CANON 6D+CANON 40D
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II - Canon EF 16-35mm f/2.8L II - EF 24-105 f/4L IS - EF-S 17-85 f/4-5.6 IS
بسیار زیبا.
چرا عروسک روکامل در کادر نشوندین؟ مثل اینکه هدفتون نمایش عروسک بوده نه واکنش زیبا و احساسی عروسک گردان.
کاش کمی کادر را به سمت راست و بالا می بستید فوق العاده میشد.