سلام
عکس قشنگی شده.
ولی قابی که برای اون انتخواب کردید کار رو غیر حرفه ای جلوه میده.
سلام
عکس قشنگی شده.
ولی قابی که برای اون انتخواب کردید کار رو غیر حرفه ای جلوه میده.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
دوست عزیز!
خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و عکس رو ادیت کردین. بعد از فرمایش فرهاد خان دوباره عکس رو با عکس بدون ادیت مقایسه کردم و دیدم که ادیت بسیار نا مناسبی داشتم. البته از ابتدا هدفم ویرایش خاصی بود. که ظاهرا هیچ موفقیتی نداشتم. رنگ و رو رفتگی عکس به خاطر استفاده از مد رنگی سپیا هست که در یک لایه و با اپاسیته پایین اعمال شده بود و همینطور مقداری کاهش اشباع رنگی با استخاده از لایه سیاه و سفید.
اصلا نمی دونم این عکس قابلیت ادیتی که مد نظرم بوده رو داشته یا نه.
این هم لینک عکس بدون ویرایش:
باز هم ممنونم. هم از شما دوست گرامی که اسمتون رو نمی دونم و هم از فرهاد خان عزیز.کد:http://rapidshare.com/files/294559762/DSC_0024.JPG.html
ج.ابراهیمی
سوژه: حمیدرضا مرادی (ahlava)
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
با سلام
135 / اف 2.8 / 1.160 / ایزو 800
واقعا با 135 تو شب و تو فاصله نزدیک کار خیلی سخت میشه ( از سه پایه باید استفاده می کردم ) , هم مشکل لرزش هست و هم شکل خارج شدن نقطه فوکوس از فوکوس تو اف 2
پ.ن
کوروش جان ممنون از اصلاح رنگت چند وقتی هست که رنگ ها تو سیستم من قاطی کرده / تفاوت در عکس ادیت شدت و عکس خودم خیلی کم به چشم میاد , ویروس تمام سیستم را فرا گرفته
ویرایش توسط Hamid Moradi : Monday 19 October 2009 در ساعت 00:05
حمید رضا مرادی
G12
سلام
حمید جان درسته که فوکوس روی قسمت میانی سر انجام شده ( بخاطر عقب و جلو شدن دست شما و احیانا" میثم جان ) ولی به نظر میرسه پوست صورت رو روتوش کردی و این امر باعث شده پوست خیلی صافت به نظر بیاد.
در ضمن تون پوست رو هم خوب از کار در نیاوردی.
تو پلاگین پرتره میتشد warmth رو کمی زیادتر کنی.
میبخشی حمید جان عکستون رو دستکاری کردم.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
f/8
1/40 sec
iso 100
105 mm
امیررضا گلابی
amirgolai@yahoo.com
Canon EOS 5D - Canon ef 24-105 L- Canon Speedlite 580 EX II