نوشته اصلی توسط
QashQai
کادر انتخابی چیزی مثل همی کادر هست از دیافراگم 1.2 تا 2 روی فوکال لنت 85 و از دیافراگم 4 الی 5.6 از فوکال لنت 150 تا 200 این تاثیر دیده میشه یعنی بنوعی اگر یک نقطه از فکوس محوطه چشم (و موژه وقسمت جزیی از پلک ) رو کاور کنه موژه که به دوربین نزدیک تره ( حتی خیلی جزیی ) ظاهرا فکوس میشه و چون عمق میدان خیلی کمه نه اینکه چشم خیلی وضوح نداشته باشه ولی بیشترین وضوح روی موژه قرار میگیره...
البته اگر مورد خاص دیگری در میان نباشد تعداد نقاط فکوس 51 تا هم باشه من چون فکوس تکی انجام میدم روی اون دوربین ها باز فرق نمیکنه ...
نمیدونم شاید من زیاد وسواس بخرج میدم
این حالتی که شما مد نظرتون هست فکر میکنم فقط در مانیتور دیده بشه و روی کاغذ یا همون چاپ شده عکس تفاوتی نداشته باشه.
این حالت در عکاسی ماکرو متداولتره تا پرتره، من خودم هم مثل شما وسواس دارم روی شارپ بودن عکس ولی خوب همه اینها در مانیتوره :) و در چاپ تفاوتی نداره.
اگر فکر میکنید که دوربین توان این کار رو نداره بهترین حالت استفاده از فکوس دستی هست و اگر هم فکوس دستی براتون سخته که من هم زیاد آدت ندارم پس فکر کنم یک کاره دیگه هم بشه انجام داد اونم اینه که وقتی دکمه شاتر رو نصفه فشار دادیم و فکوس قفل شده به اندازه دلخواه دوربین رو جلو ببریم (مثلا 1.5 یا 2 سانتی متر برای مژه تا چشم) و در ادامه دکمه شاتر رو فشار بدیم.
راه های دیگه هم اینه که کنار چشم فکوس کنیم یا اگه دقت کرده باشین مژه های پایینی کمتر و کوتاهتر از بالا هستن.
من خیلی سمپلهای 85mm دارم ولی 98% دیاف بازتر از 2 ندیدم با اینکه لنزها 1.4 یا 1.8 هستن ولی 90% عکس ها با دیاف 2.8 هست.
شما باید با توجه به لنزتون بدونین که کدوم دیاف بهتر و شارپتر هست.
در review های سایت slrgear.com میشه در result ها دید و دیاف مورد نظر رو پیدا کرد.
مثلا لنز Nikkor 85mm 1.4 همانطور که در result ها دیده میشه بهترین حالت میتونه در دیاف 2.8 پرتره خوبی با شارپ بودن وسط تصویر بگیره.
کد:
http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/99/cat/12
با توجه به 51 نقطه فکوس در تصویر پست قبلی فکر کنم اگه در نقطه سمت راست وسطی فکوس کنیم این مشکل حل بشه.
یکی از پرتره های خوبی رو که دیدم هم میزارم:
عکس در اندازه اصلی