بله جناب محبی ، عکس ، بدون کراپ است ، ممنون از راهنماییتان ... و همچنین قشقایی عزیز ، جالب بود
بله جناب محبی ، عکس ، بدون کراپ است ، ممنون از راهنماییتان ... و همچنین قشقایی عزیز ، جالب بود
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
با سلام
در مورد پست 2172:
سلام محسن عزیز
خسته نباشی
من این چند نکته به ذهنم رسید که تو شکل هم مشخص کردم :
1- نیمه دیگر عینک دودی معلوم نیست و با کلاه یکی شده
2- یه برق سفید روی بینی هست
3- حالت دست چپ سوژه چندان خوشایند نیست
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
[Canon A-1 + many FD lenses] & [Fujifilm X-E1 + Fujinon XF 14mm f2.8 R + Fujinon XF 27mm f2.8 + Metabones FD-XF]
راجع به پست 2178
سلام
عکس هاتون اگزیف نداره ولی حس میکنم که تو عکسها و به خصوص عکس دوم سرعت پایین شاتر باعت کمی محو شدن سوژه شده است.
احتمالا عکس در نور اتاق و بدون فلاش ثبت شده درسته؟ پیشنهاد میکنم که نور پردازی بهتری برای داشتن عکس های بهتر انجام دهید.
پایدار باشید.
با سلام
خوشحال میشم از بعضی نظرات
ولی بعضی از نظراتو هم نمیشه بدون جواب گذاشت شاید دلیل حضور کم رنگمم تو سایت همین باشه
در مورد پز این عکسی هست که سوژه دوست داشته و از مجموعش انتخاب کرده
در مورد دست تنها راحل برای جلوگیری از جلوه نامناسب ..... بهترین موقعیت انتخاب شده
ولی نور بینی باید در ادیت حذف بشه
جناب شهیدی، به خاطر مطلب ارسال شده برخی اعضا از شما عذرخواهی میکنم، مخصوصاً که این پستها دیر پاک شدند.
امیدوارم باعث نشود تا روزی از دیدن پرترههای بسیار زیبای شما محروم شویم.
مطمئن باشید این فورم هرگزجایی برای شوخیهای توهینآمیز نخواهد بود.
از دوستان خوبم خواهش میکنم وقتی مطلب توهینآمیزی میبینند بدون نقلقول جواب بدهند که ناچار از حذف پست آنها نشویم.
[Canon A-1 + many FD lenses] & [Fujifilm X-E1 + Fujinon XF 14mm f2.8 R + Fujinon XF 27mm f2.8 + Metabones FD-XF]
جناب شهیدی سلام
ممنون که تجربیات خودتون رو با ما به اشتراک می گذارید.
من متوجه این قسمت از صحبت هاتون نشدم.خوشحال میشم از بعضی نظرات
ولی بعضی از نظراتو هم نمیشه بدون جواب گذاشت شاید دلیل حضور کم رنگمم تو سایت همین باشه
-----
ویرایش»
از پست جناب محبی فهمیدم ظاهرا صحبت های نا مربوطی شده است.
-----
درسته که شما شغل حرفه ای تون عکاسی است و از مشتری ها عکس می گیرید ولی وقتی شما عکسی رو در فروم قرار می دهید، من نوعی ، برداشتم این است که، این عکسی است که شما برای نمایش در فروم انتخاب کرده اید. یعنی سلیقه شماست.در مورد پز این عکسی هست که سوژه دوست داشته و از مجموعش انتخاب کرده
آیا خودتان عکس اولی را دوست ندارید؟
ویرایش توسط Navid7h : Sunday 10 January 2010 در ساعت 21:04 دلیل: اضافه کردن توضیح
سلیقه سوژه رو که نمیشه کاریش کرد تصور کنید چه فاجعه ای است وقتی مجبور می شوید عکسی را که دوست ندارید و از نظر خودتان ایرادات نابخشودنی دارد برای چاپ 100در70 آماده کنید و چه قدر خودتان را لعنت می کنید که همان اول تو دوربین عکس را پاک نکرده اید.در مورد پز این عکسی هست که سوژه دوست داشته و از مجموعش انتخاب کرده
در مورد دست تنها راحل برای جلوگیری از جلوه نامناسب ..... بهترین موقعیت انتخاب شده
این ها در باره عکس های اخیر نبود.
فقط عطف به موضوع عرض کردم.
در باره عکس ها : من عکس دوم را می پسندم با دیدن عکس پست 2172 آقای شهیدی به این حالت افتادم :
از نظر فنی ایرادتی که میثم گفت وارد می دانم. به اضافه اینکه به نظرم بکگراند کمی زیادی روشن شده (مثلا نیم استاپ) که عادی است و پیش میاد اما از نظر غیر فنی با رخت و لباس سوژه شدیداً مشکل دارم: دستمال سر عینک کراوات سنجاق کراواتی که ول شده و به جایی وصل نیست شلوار جینی که به نظر من رنگش در عکس اضافه است ... البته می دونم که می تونست بد تر باشه و احتمالا آقای شهیدی تذکر داده اند که ساعت و دستبند و خودکار کنار گذاشته شده!
متاسفانه اغلب افرادی که میان آتلیه موارد زیر را همراه دارند: (دست کم سه مورد)
1 یک دست ساعت + یک دستبند
2 اون یکی دست یک دستبند دیگه معمولا الف : آقایان چرمی ب: خانم ها سنگی
3 خانم ها چند گوشواره همزمان (که بعدا از شما می خواهند به گوشواره هایشان برق ستاره ای اضافه کنید!)
3.5 بعضی خانم ها هم چند گوشواره غیر همزمان که مدام عوض می کنند
4 آقایان کمربندی که سگکش حتما باید در عکس دیده شود
5 خانم ها سگک چکمه شان دیده شود چون تک است و کلی دنبالش گشته اند
6 خانم ها و آقایان گردنبند های مختلف که مال خانم ها ازین مهره ماری ها است و سایه های عجیبی ایجاد می کند!
7 همه عینکشان را فراموش کرده اند و شما عینک دودی خودتان را می دهید عکس بگیرند (مشتری مداری)
متاسفانه اش از این جهت است که بیش از خودشان به فکر این هستند که موارد فوق خوب تو عکس بیفته.
البته موارد معمولی هم هست ولی اینها غالب است