كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام
در مورد پرتره مربوط به پست 2922، چیزی که واضح است نگاه، حالت، ژست و زاویه دوربین همه "کارمیکنند" و پرتره را به یک کار خوب بدل کردهاند. (چیزهایی که در پرتره از مسائل فنی مهمتر هستند)
اما در مورد نور...از سایههای ایجاد شده و کچلایتها می توان فهمید که نورپردازی مشکلاتی دارد...زاویه تابش نورها از بالا نیست، نور اصلی حکم واحد نداردو...
بهتر است مجید عزیز خود در مورد چیدمان و ارتفاع نورها توضیحی بفرمایند.
سلام حمید جان
میبینم که یه کار خوب دیگه آپلود کردی و ما رو حسابی سر شوق آوردی
بشدت این پرتره رو دوست میدارم
این سوژه هم (که شاید از اقوامت باشن) مثل پسرعمه جانتون یه کاریزمای خوبی دارن که آدم بدون اینکه دلیل خاصی نیاز داشته باشه از دیدن عکسشون حس رضایت میکنه!میدونی،خیلی خودشونن!ژست نگرفتن!واقعی اند! (نه مثل اون عکس قبلیه که چنگی به دل نمیزد)
این عکست رو دوست دارم
اگر دلت خاص یکم توضیح بده که در مورد ژست گرفتن چطور سوژه هات رو راهنمایی میکنی!چی میگی و ازشون چی میخوای!
ممنون که عکست رو ارسال کردی
پ.ن : مگه برای دیگران عکاسی میکنی که با نظر ندادنشون میخوای بیخیالش بشی؟ما همه اول راه هستیم...بسیار عکس باید بگیریم...حالا حالاها مشق باید کرد...
سلام . کمی اور شدگی روی صورت هست که با تنظیم هایلایت روی فایل خام قابل اصلاحه. ضمناً خرده موهای پشت سر هم میتونه با کمی دقت حذف بشه. کمی حرکت فلاش به سمت راست می تونست صورت رو کشیده تر نشون بده.
سلام
ممنون از اظهارات! لطف دوست عزیز احمد ابایی (مطمئن نیستم فامیلشون رودرست نوشتم یا نه...)
درباره راهنمایی دادنبه سوژه هام که فرمودند باید عرض کنم:
همیشه قبل از رفتن پشت دوربین و تنها گذاشتن سوژه با لنز ترسناک این نکات رو با تاکید فراوان بهش گوشزد میکنم و اینجوری آمادش میکنم(البته قبل از اوون بهشون توضیح میدم که به پروسه ای
که برای گرفتن عکس طی میشه نخندند وگرنه سرو کارعکساشون با ابزار liquify فتوشاپ هست):
هرچی بیشتر ژست بگیری و سعی کنی خودتو شبیه تام کروز کنی کار رو خرابتر میکنی...جلو دوربین فیگور نگیر...راحت باش...
یه خورده جدی شو...چشمات خیلی بازه...راحت بزارشون...حالا اخم کن...ابرو ها توهم...وحشی...وحشی تر....چیلیک (بنگ...شترق...زرت...یا هر چی)
البته اینو بگم عموم سوژه هام تا حالا دوستان و نزدیکان بودن به همین دلیل جلوی من و دوربین احساس راحتی میکردند یه خورده هم توضیحات من تو راحت تر شدنشون نقش داره...
یه کار دیگه که به نظر خوب جواب میده اینه که سوژه رو مشغول به انجام کاری میزارم مثلا بهش میگم موبایلتو در بیار اس ام اس بخون یا برای کسی بفرست و توجهی به من نکن...در همین حین هم راهنماییهای اندکی بهش میدم
(چونه بالا..بالاتر...اوکی)
زیاد تجربه پرتره رو ندارم (همونطور که تو عکاسی هنوز تجربه ای ندارم) اما خدا رو شکر تو مسیر خوبی افتادم که اگه کمبود امکاناتم جبران بشه فکر کنم خوب پیشرفت کنم...
پروسه عکاسی من برای گرفتن هر فریم:
دوربین: Sony H5 SLR-Like لنز غیر قابل تعویض بدون کفشک فلاش
تنظیمات دوربین: ایزو 100 سرعت شاتر 1 ثانیه!!! دیاف تا اوونجایی که ممکنه باز
فلاش: 2 و بعضی مواقع 3 عدد فلاش آنالوگ قدیمی که فقط دکمه روشن خاموش دارند
مکان و زمان: حیاط تاریک منزل...ساعت 9 شب به بعد
فوکوس: یه چراغ کم نور میدم دسته سوژه و ازش میخام که هر وقت گفتم تو چشماش بزنه! تا بتونم با دوربین که فوکوس منوال نداره ویه فوکوس گیج داره رو چشماش فوکوس کنم)
طریقه شلیک فلاش: تایمر روی 2ثانیه تنظیم میشود بعد از باز شدن شاتر فلاش هارو (با سیمهایی که به انتهاشون! وصل هست و سر دیگرشون به همراه یک دکمه جهت برقراری اتصال در دست من!) شلیک میکنم.
این پروسه بین 10ثانیه الی 1دقیقه برای هر شات طول میکشه...تو هر جلسه 2ساعته عکاسی اگه سوژه خوب همکاری کنه 50 عکس بیشتر نمیتونم بگیرم...
دوستان قدر داشته هاتون رو بدونید....
ببخشید سرتون رو درد اووردم امیدوارم پست بی خاصیتی نزده باشم....
و در ادامه يه نيگا به اين بندازيد...پيشاپيش از نظراتتون سپاسگذارم
درود ...
این عکس ها باعث شد که موضوعی را به خاطر بیاورم ... نظر شما را هم به آن جلب می کنم.
دوستان عزیز ممنون که عکس میگیرید و عکس اپلود می کنید ولی جون هر کی دوست دارید هر چی دم دستتون رسید رو اینجا نذارید. قرار بود اینجا عکس فنی گذاشته بشه و بحثی بشه و امثال من استفاده کنند ولی چند وقته این تاپیک خیلی از مسیر اصلی خودش منحرف شده.
دوستان می بخشند.
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Wednesday 8 February 2012 در ساعت 14:43