سلام
عرض بنده ارتباط مستقیمی به اقای صباغی نداره اما چون فعلا بحث در اینجا در مورد ایشون آغاز شده عرض میکنم که :
جناب mehran m فرمایشتون متین هم بنده هم کوروش عزیز و هم جناب حسینی و بقیه دوستان قبول داریم که اگر عکسی خوب نقد بشه به دانش ما هم اضافه خواهد شد اما این نکته را هم در نظر بگیرید یک وقتی من مهدی مرادی میام و تو هر تایپیکی ( حالا خاصه این تایپیک ) شروع میکنم به آپلود عکس میبینم دریغ از 2 3 تا تشکر دوستان خب با خودم میگم لابد زمان مناسب آپلود نکردم شاید بچه ها ندیدند و از این حرف ها دو روز بعد دوباره همین کار را انجام میدهم اما باز همان آش و همان کاسه در این خلال دوستانی هم عکس های خودشان رو آپلود می کنند که هم باز خورد خوبی دارد و هم احیانا مورد نقد سازنده دوستان قرار می گیرد اما عکس های من مهدی مرادی انگار نه انگار حالا به نظر شما نباید من بیایم و با خود به این بیاندیشم که ایراد کار از کجاست ؟؟؟نباید بیایم و حد اقل نوشته ها و نقدهای دوستان در مورد آثار دیگران را بخوانم ؟؟؟نباید عکسهای دیگران را ببینم ؟؟؟؟و نباید به خودم بگویم عزیز دل برادر خب حتما عکسهام یه گیر اساسی داره که هیچ کس حتی نگاه چپ هم بهش نمیکنه چه برسه به اینکه بیاد نقدشون کنه و بعد باید به خودم بیایم و اگر واقعا دنبال کسب مهارت و بهتر شدن مهارتم هستم بیایم و تمرین و ممارست کنم تا به حد بالا برسم مشابه این مطالب بنده رو جناب عاشوری نیا در تایپیک نظر خواهی در مورد کارائی بهتر فروم فرمودند که تمرین کنیم عکس هم بگیریم اما دقت کنیم که آیا این عکس ارزش نمایش در این سایت را دارد یا ندارد.؟؟؟؟؟
و به قول عزیزی کمی بیاندیشیم..........
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
در مورد پست 3085 با اجازه اساتید، من چند نکته که به نظرم میرسه عرض میکنم:
1- فکر میکنم با توجه به اینکه تمام کادر پر شده و فضای خالی ندارید و همه چی یا کاملا یا تقریبا فوکوس هست، و اختلاف نور و سایه دراماتیک ندارید و ... سیاه و سفید بودنش امتیازی براش محسوب نمیشه و شاید رنگها بیشتر جذابش میکردند.
2- تصویر اصلی نقطه فوکوسه، اما نه تنها به لبه کادر چسبیده، بلکه از روی شونه برش خورده ... اما به سمت راست انعکاس، که فوکوس نیست یه مقدار فضای مثبت دادید و وزن بیشتری پیدا کرده
کاش عمق میدان رو بیشتر میکردید که انعکاس فوکوس بود، یا کمتر میکردید که کاملا بلور بود، الان یه چیزی این وسطه که نظر بیننده بلا تکلیف میمونه
3- خطهای اریب سمت راست و بالا-چپ باعث شدن کل کادر کج به نظر بیاد و حتی چشم رو به خطا بندازه که خط وسط هم کجه
4- قاب عکسی که گوشش سمت چپه عکس دیده میشه، کاش برمیداشتید قبل عکاسی
ارادتمندم.
Canon 50D, Canon lens 18-200, Canon Speedlite 580exII, Photix remote flash trigger
در عکس بد نکته ای از نظر نقد شدن وجود نداره.اگر يك عكس بد به خوبي نقد بشه مطمئن باشيد به دانش شما هم اضافه ميشه. (از جمله فوايد نقد عكس)
حداقلهایی از نظر مبانی عکاسی باید وجود داشته باشه.
فکر کنم قبلا" هزاران بار این موضوع مطرح شده...
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
قسمتهاي از يك عكس كه به بد بودن عكس كمك ميكند قابل نقد است. عكس خوب كه قابل تشويق است ونقد نميشود كه دوست عزيز.در عکس بد نکته ای از نظر نقد شدن وجود نداره.
صد در صد چون كسي كه مباني نميداند نبايد اصلا عكاسي كند.حداقلهایی از نظر مبانی عکاسی باید وجود داشته باشه.
ولي يك نكته: اگر كسي هم يك عكس گذاشت كه مباني رو هم رعايت نكرده بود با شلاق دنبالش نكنيم وميتونيم در بهش گوشزد كنيم آقاي صباغ زاده اول مباني بعد نقد عكست.
ممنون دوست عزیز
کاملا" حق با شماست.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
من اصلن معتقد نیستم که باید همیشه رنگها واقعی باشند . حتی معتقدم که گاهی باید از واقعیت نیز چشم پوشی کرد در راه ایجاد فضا ، حالت ، احساس و .... .
اما در مورد توضیح شما باید بگم ، از اتفاق به نظرم از روی همون دندان ها میشه فهمید که ته رنگ زرد داره . چون اینجا عمدی یا غیر عمدی بودن اون مبهم میشه . من از دوستان دیگه هم تقاضا میکنم که در این باره نظرشون رو بگن . شاید اشکال از مونیتور من باشه . من که هر چقدر دقت کردم دندانها نیز به زردی می زنند .
ویرایش توسط کوروش : Thursday 5 April 2012 در ساعت 18:50