آقای مظهری به نظرم می آید عکس شما بیش از اندازه شارپ شده است. و احساس می کنم اگه حالت ژست صورت به گونه دیگر بود بسیار زیباتر می شد.
موفق باشید.
آقای مظهری به نظرم می آید عکس شما بیش از اندازه شارپ شده است. و احساس می کنم اگه حالت ژست صورت به گونه دیگر بود بسیار زیباتر می شد.
موفق باشید.
با سلام :
نظرتون درباره این چیه؟
My Gears:
Gluttony * Greed * Sloth * Envy * Wrath * Pride * Lust and Other Demons
سلام محمدهادی جان
عکس زیباست و کادربندی نامتعارفی داره که به مفهوم عکس کمک شایانی کرده. خالی بودن سمت چپ بالای کادر روبروی چشمها امید و اینده را نشان میدهد و شاید نشان دادن پشت سر و نمایان نبودن چشمها حالت انزوای مرموزی رو گوشزد میکنه.حالت دست کمی کلیشه ایست اگر به معنی تفکر گرفته بشه.
شاید مشکل مانیتور من باشه چون توی مانیتور من سمت چپ بالای کادر و روی دست (بالا) اوراکسپوز شده...
گوشها فوکوس نیست و اگر عمدیست علتی نمیابم ؟ نمیدونم شاید اگه گوشه چشم کمی پیدا بود عکس قویتری داشتیم؟؟شاید
ممنون
آقای محسن مظهری
عکستون خوب بود ولی نمیدونم چرا صورتشون از حالت طبیعی رنگ خارج شده..
وحس نقاشی داره...
اگه اشتباه نکرده باشم..از فلاش استفاده کردید..اون هم توی شب..
چون پس زمینه عکس مشکی و یه جورایی پرتره شما نمایان تر به نظر می رسه..
اگه امکان داره درباره این بحث توضیحی بدید...
ممنون..
سلام
قشنگه جناب عابديان ولي امان از اين سايه در عكاسي با فلاش !
فرهاد حسيني
حق با شماست آقا فرهاد
داشتم به این فکر میکردم برای عکسهای پرتره که با فلاش مجبورم بگیرم از پس زمینه مشکی (مثلا چادر سیاه) استفاده کنم.
سید زمان عابدیان
Canon A710 Is
سلام
بله جناب عابديان از نظر سايه خيلي خوب شده ولي در واقع شما به نحوي صورت مسئله را هم پاك كرديد :) زمينه ي مشكي پشت موهاي مشكي براي پرتره خوب نيست. سعي كنيد از زمينه ي روشن تر استفاده كنيد و با افزايش فاصله ي سوژه تا مانع رفلكتور زمينه و روشن كردن اون مانع سايه رو حذف كنيد . گود لاك ;)
فرهاد حسيني