3493
نور پردازی عکس ایراد دارد. نور صورت نیمه و نور پیشانی اریب شده که به چشم زیبا نیست. ارتفاع نور بیش از حد بالاست و و همچنین خیلی عقب بوده
به نظر شما این عکس بدون ویرایش بهتره یا باید روی صورت کار کرد!؟؟
جناب هراتی یکی از بخشهای مهم در پرتره ، پوست صورت هست .به نظر شما این عکس بدون ویرایش بهتره یا باید روی صورت کار کرد!
اینکه نوع پوست صورت خشن و زبر باشه یا صاف و نرم میتونه تاثیر زیادی در نوع دید مخاطب داشته باشه .
برای اینکه پوست صورت زیباتر دیده بشه خیلی ها سعی میکنن با ترمیم یا همون رتوش این زیبایی رو بهتر و حتی بیشتر جلوه بدن .
حال اینکه با اغراق دراین کار به جای ترمیم پوست صورت ، بیشتر تخریب میشه .
روتوش طبیعی بحث دیگریست که همه دوست دارند از این نوع روتوش استفاده کنن .
روتوش به حد کافی میتونه نتیجه بهتری رو هم داشته باشه .
به شرطی که دراون اثری از ویرایش نرم افزاری دیده نشه .
میزان روتوش نباید از حد و اندازه طبیعی بیشتر بشه .
اینکه شما بخواهید اصلا از رتوش استفاده نکنید باید صورت سوژه شما یا گریم بشه یا صورت سوژه شما به صورت طبیعی زیبا باشه .
Nikon D600
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
من یک موردی را در مورد عکس جناب هراتی لازم میدونم اشاره کنم اینه که به نظرم استفاده از نور رنگی بر روی صورت و به عنوان نور اصلی جلوه مناسبی ندارد .
پوست صورت و رنگ آن یکی از شناخته شده ترین رنگهایی است که در ذهن انسان نقش بسته و به هم ریختن این مرجع با رنگهای تند و غیرعادی ، احساس ناخوشایندی ایجاد می کند . شاید استفاده از نور رنگی برای نور مکمل و به صورت باریکه ( کیکرز ) و از پشت و یا بک لایت ، گاهی برای ایجاد حس و حال و مود مناسب باشه ولی برای نور اصلی به نظرم مناسب نیست به ویژه قسمت چشم ها که سفیدی چشمها را نیز از بین برده است .
خب دقیقا نمی دونم این نوع عکس رو باید اینجا پست کنم یا توی تاپیک خیابانی چون posed نیست. امیدوارم ضمن راهنمایی ایرادهای کارم رو هم برام پیام کنین.
Nikon D90 + nikkor AF 50mm f/1.8D + Sigma 24-135mm f/2.8-4.5]
http://perfume.roozemehmooni.ir
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
افشين دليري