من پست 4494 رو با یک پترن بافتی خاص میبینم که به نظرم روی عکس اصلی تاثیر منفی داشته
دوست گرامی این عکس تمرین یه سری از فیلترهای فتوشاپ با استفاده از یه سری از آموزشها از جمله قسمتی از این آموزشه
http://www.youtube.com/watch?v=TxVx6...5C5684A36B2700
قرار نیست با کلمات از یک کار ضعیف جلوه قوی تری نمایش دهیم.هرآنچه میبینید و به نظرتان میرسد همان است و اگر به نظرتان کار ضعیفی است بنده عذرخواهی میکنم.
به نظرم جسارت خارج شدن از کلیشه ها حتی اگر به اصل کار صدمه وارد کند ارزش بیشتری دارد و از آن مهمتر خود را در معرض نقد گذاشتن.و نظرات شما برای بنده مهمتر از کار است.
با تشکر از نظر شما
چرا در اين تاپيک عادت شده كه از شمارهى پست به جاى "پاسخ با نقل قول" استفاده شود؟
مزيتى دارد؟
محمد رحیمیزاده
درود
تلاش برای برای ارائه و نمایش بهتر کار اقدام خوبی هست . اما تمرکز اصلی میبایست بر ویژگی عکس و عکاسی باقی بماند ، پیشنهاد میدم کارهاتون رو بدون المانهای متعدد گرافیکی ارائه کنید. من به عنوان یک عکاس و در پیج پرتره ترجیح میدم نگاه عکاسانه مورد بررسی قرار بگیره نه پوستر یا کار گرافیکی
سلام
علی اسدی
سلامنوشته اصلی توسط shayan shad
راستش میخواستم این عکس رو در قسمت سلف پرتره بزارم ولی گفتم با توجه به صحبت دوست عزیزم هم به چند نکته اشاره کنم و هم عکسم رو آپلود کنم.
نکته اول اینکه من کارهای پستری ( گرافیکی حتی ) در این قسمت دیدم که بسیار مورد توجه دوستان واقع شده ، کسی هم چیزی نگفته اگر چه دارای نقاط ضعف متعددی بود ولی مورد توجه قرار گرفت !!! خب خیلی هم عالیه چه ایرادی داره ؟ ولی اگر یک نوار و چند نوشته و یک لوگو المان گرافیکی بحساب میادو کل کارهای نور پردازی و ویرایش رو کنار میزنه و مرکز توجه قرار می گیره ...... خب چشم اگر اینها عامل حواس پرتی هستند و نمیزاند که شما نگاه عکاسانه داشته باشید ، نصیحت شما را گوشه جان میسپارم.
نکته بعدی اینکه آیا مشکل منی که میخواهم در این فروم چیزی یاد بگیرم اینه که ببینم چرا در اين تاپيک عادت شده كه از شمارهى پست به جاى "پاسخ با نقل قول" استفاده شود؟ مزيتى دارد؟
من تقریبا هر روز به فروم سر مزنم و از مطالبش استفاده میکنم ، اگر عکسی داشته باشم آپلود میکنم ... ولی تا الان ندیدم کسی نقد درستی از عکسی در قسمت پرتره داشته باشه !! چرا ؟
لطفا کمتر به حاشیه بپردازید و قسمت پرتره رو گرم کنید . بزارید از شرکت در بحثها لذت ببریم و چیزی یاد بگیریم و اگر مطلبی بلدیم بدون کنایه یاد بدیم.
این هم عکس خودم
ارادتمند شما پدرام