Focal Length: 150 mm
Aperture: f/8
ISO: 100
Shutter Speed: 1/200 s
Focal Length: 150 mm
Aperture: f/8
Shutter Speed: 1/200 s
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
یه سوال داشتم به عنوان مبتدی
اینکه دستها از آرنج کراپ شده اند یا اینکه انگشتها کراپ شده اند کار استانداردی است؟
و اینکه اور شدن سمت راست سوژه اگه اصلاح می شد بهتر نبود؟
یکی هم اینکه دکمه پیراهن در قسمت روی سینه سوژه حس می کنم کمی به خاطر تنگی چروک افتاده.
این مسائل به نظر اساتید آیا از ارزش کار کم نمی کنه؟
من چند وقتی است پیگیر پرتره گرفتن خوب هستم. اما نمی دانم چه کنم و از کجا شروع کنم!
اما پوز و حالت نگاه به نظرم بسیار بسیار عالی است، ممنونم از به اشتراک گذاشتنتون.
امیرحسین
سلام
امیرحسین خان گل گاهی سر سوژه هم در کادر کامل در نمی آید (خواست عکاس)بعبارتی سرسوژه می بینیدقسمتیش کراپ شده است ولی به عکس لطمعه ای نزده است.
البته این موضوع هم گاهی وبندرت در مورد دست ها هم صدق می کند البته نه در مورد این عکس.مثلا قطع شدن انگشتان در این عکس به عکس کمکی نکرده است.
در مورد اور شدن هم گاهی عکاسان بعمد این کار را انجام می دهند ولی باید دید خروجی نهایی موفق خواهد بود یا خیر.در این عکس نیاز به کنترل بهتر نور احساس میشود.
اما لباس سوژه. عکاس قبل گرفتن عکس باید به لباس سوژه توجه کند اما در این عکس لباس سوژه بقول معروف اندامی بوده و این بد نیست اما عکاس قبل از عکس باید به چروک ها توجه می کردکه ظاهرا توجه نکرده است.اغلب پس گرفتن عکس در مرحله ادیت گرفتن چروک های لباس مشکل ساز خواهد بود.
در پرتره نگاه سوژه و انتقال حس از مواردی هستند که بسیار حائز اهمیت می باشد.
انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
اسدالله مداح
بسیار متشکرم آقای مداح عزیز.
اگر بخواهیم مثبت نگر باشیم، به نظرم اما بسیار پوز و نگاه سوژه عالی است.
به نظرم لباس سوژه کمی باید بهتر انتخاب می شد. هم تنگی لباس و هم چروک روی سینه و سر شانه به نظرم اگر نبودند بهتر بود. البته باز هم می گویم که مبتدی هستیم و نظرمان شاید کمی مشکل داشته باشد. اما در کل اگر من چنین عکسی را چه می گرفتم و چه از من گرفته می شد، همانجا خودکشی می کردم، چون دیگر از زندگی آرزویی نداشتم...!
نوری که از سمت چپ به سوژه تابیده چگونه تولید شده؟
امیرحسین
3395
نور پردازی روی صورت صحیح نیست. بهتر بود یا چشم کاملا در سایه باشد و یا نور داشته باشد . سایه سمت چپ یکنواخت نیست و چشم رو آزار میده. کمی چرخش گردن همراه با جابجایی نور اصلی این ایراد رو اصلاح می کنه. (به چاله روی صورت سمت چپ دقت کنید)
Focal Length: 50 mm
Aperture: f/10
Shutter Speed: 1/100 s
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
خلا نبود یک چشم کاملا احساس میشه!
کلا خیلی به ندرت یادم میاد پرتره ای دیده باشم که یک چشم را محو کرده باشند و نبود آن احساس نشود.
موفق باشید
حمید رضا مرادی
G12