سلام....نظر فراموش نشود (این تاپیک داره تبدیل میشه به نمایشگاه عکس....دوستان پیشنهاد و انتقاد بفرمایند تا بلکه چیزی ازشون یاد بگیریم)....سپاس
[QUOTE=Digital Lover;321600]سلام....نظر فراموش نشود (این تاپیک داره تبدیل میشه به نمایشگاه عکس....دوستان پیشنهاد و انتقاد بفرمایند تا بلکه چیزی ازشون یاد بگیریم)....سپاس
درود
اولین چیزی که تو ذوقم زد آرایش نامناسب چشمهاست، سفیدی چشم چپ پوشیده شده،تو ویرایش که اینجوری نشده ؟
ادامه موها هم اگر فوکوس بود شاید بهتر بود
در کل عکس خوبیست موفق باشید
مهدی بابائی
سلام اولین موردی که به چشم میاد آرایش چشم چپ سوژه هست که به کار لطمه زده.ویرایش پوست هم در اکثر قسمت ها بیش از حد و مصنوعی شده.موهای سوژه هم سافت شده که بهتر بود شارپتر میبودن.در کل با توجه به پز سوژه دیاف بسته تر به نظر بهتر میاد.
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
من نظرم رو به نسبت تصویر قبلی که از همین سوژه ثبت کرده بودید عرض میکنم (به عنوان یک بیننده کاملاً معمولی!!)
پوز سوژه نسبت به تصویر قبلی خیلی بهتر شده.
ویرایش طبیعی تری صورت گرفته که حرکت مثبتیست !
رنگ پوست طبیعی تره.
توی تصویر قبلی میزان vigent بیشتر بود که توی این عکس هم میتونست کمک کنه به مخفی کردن نامرتبی های موها.
اون دسته ای از موها که از پشت سره سوژه رَد شده ، فکر میکنم توی ادیت Blur کردید که میتونست با الگریتم بهتری باشه (مثلاً اگر با BoxBlur اینکارو کردید، با LensBlur تست کنید)
کلاً پیشرفت قابل توجهی رو در این عکس میبینم و برات آرزوی موفقیت میکنم
حسین محجوب - بازیگر