صفحه 387 از 755 نخستنخست ... 287 337 377 383 384 385 386 387 388 389 390 391 397 437 487 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,861 تا 3,870 , از مجموع 7544
Like Tree81983تشکر

موضوع: پرتره Portrait

كاربر همراه Hamed Ziyaei آواتار ها
    تشکر کرده
    1887

نام: 1122.jpg نمایش: 826 اندازه: 206.4 کیلو بایت
    kouhsar، Austin.A، MAHosseini و 17 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Hamed Ziyaei آواتار ها
    تشکر کرده
    1887

نام: IMG_9087.jpg نمایش: 799 اندازه: 226.7 کیلو بایت
    Javid، kiavash، sh.khani و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Mistyc_7 آواتار ها
    تشکر کرده
    173

نام: pirezan 2.jpg نمایش: 776 اندازه: 174.5 کیلو بایت

كاربر همراه amparisay آواتار ها
    تشکر کرده
    1389

جزو معدود کارهاییم هست که جرات می کنم بذارمش توی فروم
    دوستان لطفا راهنمایی رو دریغ نکنید، چون ایرادات این کار رو "تا جایی که تونستم" برطرف کردم...

نام: Mohamad-Final-2.jpg نمایش: 837 اندازه: 125.7 کیلو بایت
    jebrahim و hossein137 تشکر می‌کنند.
    امیرحسین

كاربر همراه Ahmad.Najari آواتار ها
    تشکر کرده
    3582

نقل قول نوشته اصلی توسط amparisay نمایش پست ها
    دوستان لطفا راهنمایی رو دریغ نکنید، چون ایرادات این کار رو "تا جایی که تونستم" برطرف کردم...

سلام
    مواردی که به ذهن بنده حقیر میرسند:
    - فضای کلی عکس خیلی کم نور است (که شاید از روی عمد و برای منظور خاصی باشد. اینطور است؟)
    - دستها هردو از جاهای بدی قطع شده اند. کلا کادر بندی جالبی ندارد. پیشنهاد بنده برای کادربندی که امیدوارم ویرایش عکس محسوب نشده و پست بنده حذف نشود انشاالله!:

نام: 40971d1362519679-mohamad-final-2.jpg نمایش: 822 اندازه: 176.2 کیلو بایت

اگر کادر از پایین بازتر بود تا دستها کامل شوند به نظر بنده عکس جالبتری میشد. حیف!
    - ظاهرا سعی شده دود سیگاری که از دهان خارج میشود در عکس ثبت شود که خیلی موفق نبوده.
    + تضاد حالات چهره سوژه و عکس روی جلد کتاب برایم جالب است.
    در کل عکس خیلی جا برای بهتر شدن دارد.
    ببخشید که زیاده گویی کردم.
    ویرایش توسط Ahmad.Najari : Wednesday 6 March 2013 در ساعت 14:46
    Mashhadi Vahid، Hoda Zaeimi، M. Beyrami و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تشکر کرده
    12880

نقل قول نوشته اصلی توسط amparisay نمایش پست ها

عکس خوبی است . فقط یک سوال ؟
    برای شما عنوان کتاب مهم بوده یا چهره ؟
    چون فوکوس روی کتاب است و طبیعی است که وزن بیشتری نسبت به چهره پیدا کرده .
    نورپردازی پیشرفت خوبی داره . و همینطور نور پسزمینه و تنالیته آن .
    اما کنتراستکم است که بیشتر کردن آن عکس را جذاب تر می کند .
    همینطور اختلاف کی لایت و فیل لایت نیز کم است .
    حالت دستی که سیگار رو گرفته ، خیلی جای کار بهتری داشت . ضمن اینکه در این جور عکسها خود دود و افکت آن بسیار کمک می کند .( کمی دود پشت سر هست ولی جای درستی ندارد و خیلی محو است . )
    کادربندی می توانست خیلی بهتر باشد : ( توجه به محل قطع شدن انگشتان ، آرنج و دست و مکان جایگیری سوژه )
    اما در کل پیشرفت محسوسی است و معلوم است که برای خلق آن کار شده .
    suzanfire، M. Beyrami، amparisay و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1389

جناب نجاری عزیز، ابتدا ممنونم از پاسخ شما
    بله عمدا کم نور گرفتم عکس رو.
    کادر پیشنهادیتون وینیت رو از بین می برد، وگرنه خیلی با خودم کلنجار رفتم سر این کادر یا اون کادر... این وینیت که می بینید تا حد زیادی به خاطر نورپردازی ایجاد شده.
    در کل این عکس "زیاد" کارگردانی نشد... در حدی که نور رو کمی جابجا کردم، و جای قرارگیری دوربین رو هم کمی... وگرنه هدف عکاسی استودیویی نبود... اما در کل حرفهای شما درست است، اکثر عکسهای من مشکل کادربندی دارند...
    جناب کوروش عزیز، ممنونم از اینکه پاسخ دادید
    فوکوس 70-200 سیگما کمی گیج بوده، و الان که نگاه می کنم میبینم فوکوس روی دسته. شاید بشه ازش برداشت های دیگری کرد، اما هدفم فوکوس روی چهره بود.
    یک ورژن با کنتراست بیشتر از این عکس دارم، که نورش به این خوبی در نمیاد. یعنی موقع ادیت بین نور و کنتراست مجبور شدم یکی رو انتخاب کنم، که نور رو انتخاب کردم...کنتراست رو که بیشتر می کردم، تاریکی بر عکس چیره میشد! دلیلش رو هم اگه بگم دعوام می کنید، پس نمی گم!
    در مورد دود و سیگار هم، دودی که میبینید طبیعیه و سوژه متاسفانه (!) واقعا مشغول سیگار کشیدن بود و اصلا حواسش نبود که من دارم عکس می گیرم و نور جابجا می کنم! اما بله، حق با شماست... اما برداشتی که خودم هم داشتم این بود که مشکل عکس کادربندیش هست در مرحله اول. اما در مورد پیشرفت، ممنونم، خیلی خوشحالم که دوست داشتید عکسم رو...
    کوروش و Ahmad.Najari تشکر می‌کنند.
    امیرحسین

كاربر همراه 6319 آواتار ها
    تشکر کرده
    752

نام: image.jpg نمایش: 1013 اندازه: 59.7 کیلو بایت
    Digital Lover، mSafdel، ali759 و 10 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

در مورد پرتره 3867

عكس خوبي‌است جناب پريساي.

غير از قضيه فوكوس كه كوروش عزيز اشاره كردند به نظرم نگاه سوژه مي‌توانست بيش‌تر مشخص كننده كتاب خواندنش باشد (الان زيادي چشم‌هاي سوژه بسته‌است، براي حل اين مسئله هم مي‌شد از سوژه خواست سرش را پايين تر بگيرد يا عكس را در لحظه‌ ديگري تكرار كرد)).
    در مورد كنتراست با ايشان موافق نيستم، اتفاقن اگر منظور نمايش فضايي سرد و مودي باشد با كنتراست كمتر بهتر به دست مي‌آيد (كار ندارم كه قضيه كنتراست اين پرتره عمدي يا غير عمدي است)
    در مورد كامپوزيشن، جايي را كه كادر از پايين قطع شده بسيار مناسب مي‌دانم (آن مقطع بيس بسيار مناسبي براي كامپوزيشن شما بوده). فقط اگر اشتباه نكنم و نسبت كادر 5 به 7 است مي‌تواند 3 به 4 هم باشد (اگر 2 به 3 است مي‌تواند 5 به 7 باشد).
    فقط يك نكته در مورد كاهش كنتراست پرتره: هيچ‌گاه اين كار را با كاهش فيزيكي نور انجام ندهيد، با اين‌كار فقط عكس را اندراكسپوز مي‌كنيد نه كم كنتراست.
    nmroshan، A_Maddah، K_NMT و 10 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

تشکر کرده
    1389

ممنونم از پاسخ شما جناب محبی عزیز!
    سوژه چشمهاش طبیعی بود راستش. یعنی واقعا داشت کتاب رو ورق می زد و می خوند، و یه جورایی عمدا معطلش کردم که کتاب جذبش کنه بعد از چیدن نور، که یه کم طبیعی تر بشه...! اما حق با شماست.
    در ضمن من کنتراست این عکس رو کم نمی دونم اصلا. شاید به این دلیل کم به نظر می رسه که فضا دود داشت. وگرنه موقعیت به صورت ذاتی کم کنتراست نبود، و اینکه من زیاد هم کردم تازه کنتراست رو...!
    در مورد کامپوزیشن هم خودم جای "کتاب" رو خیلی خوب می دونم، اما به شخصه دست رو کمی بیشتر دوست داشتم توی کادر داشته باشم که انگشتها هم بیفتن توی عکس. باز هم بحث اینکه فلان برش "استاندارد" هست و نیست امیدوارم پیش نیاد، چون من هم نظرم اینه که استاندارد تعریف کردن برای این قضیه زیاد از روی مبانی "زیبایی شناسی" نبوده. و اینکه استاندارد تعریف کردن، شاید حتی موجب بشه عکس هایی که بد نیستند، به دلیل پیش زمینه ذهنی ما توی نظرمون پایین تر از آن که هستند جلوه کنند... به نظرم کامپوزیشن عکس خوبه، اما توام کردنش با برش استاندارد پرتره چون ممکن نبوده، این ترکیب مناسب تر بوده.
    در مورد نسبت تصویر هم حق با شماست، طول تصویر کمی نسبت به عرضش با توجه به سوژه کمتر بشه بهتر میشه. 2 به 3 هست الان.
    کم نوری رو هم عمدا انجام دادم، زیاد قصدم چون نشون دادن دیتیل عکس نبود. قصدم نشون دادن فضا بود. فضای چنین عکسی به نظرم کم نور تر بهتر اومد. چون توی ادیت زیاد هنوز وارد نشدم، منابع نورم رو کم کردم...
    Amir Mohebi و A_Maddah تشکر می‌کنند.
    امیرحسین