خیلی بهتر شد.
عجب چشمهای نافذی دارد سوژه شما.
عکس را با چه نوری گرفتهاید؟ فرمتش چیست؟ Raw است؟ شاید بتوان بهتر پروسس و هایلایت ریکاوریاش کرد.
خیلی بهتر شد.
عجب چشمهای نافذی دارد سوژه شما.
عکس را با چه نوری گرفتهاید؟ فرمتش چیست؟ Raw است؟ شاید بتوان بهتر پروسس و هایلایت ریکاوریاش کرد.
Camera Model: Canon EOS 1100D - Lens: 50-200mm - Focal Length: 95mm - Aperture: f/5.6 - Exposure Time: 1/160 - ISO equiv: 100
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
دوستان لطفا علاوه بر انتقاد .پیشنهاد هم بدن .مثلا اگر رتوش خوب نیست چرا اینجوری شده ؟بافت صورت از بین رفته ؟اگر از بین رفته بهترین و راحت ترین راه برای رفع مشکل چیه؟اگه فلوست چرا؟اگر اوور اکسپوزه چرا ؟اگر اندر اکسپوزه چرا ؟اگه به دل میشینه چرا؟اگر دل رو میزنه چرا؟چکار میکردیم عکس بهتر میشد؟
این یکی را امروز گرفتم و کمتر هم رتوش کردم
سلامدوستان لطفا علاوه بر انتقاد .پیشنهاد هم بدن .مثلا اگر رتوش خوب نیست چرا اینجوری شده ؟بافت صورت از بین رفته ؟اگر از بین رفته بهترین و راحت ترین راه برای رفع مشکل چیه؟اگه فلوست چرا؟اگر اوور اکسپوزه چرا ؟اگر اندر اکسپوزه چرا ؟اگه به دل میشینه چرا؟اگر دل رو میزنه چرا؟چکار میکردیم عکس بهتر میشد؟
این چرا ها را که باید خود عکاس جواب بده!
اما راجع به عکس شما. به نظر من اولین چیزی که توی ذوق می زند رنگهای موجود در عکس است. اگر رنگ بکگراند با لباس سوژه هماهنگی داشت یا حداقل خنثی بود خیلی بهتر بود. حتی به نظر من دقت در ترکیب لباس و رنگ آنها هم وظیفه عکاس است. اون شال به اون لباس نمی خورد! کادر از پایین از بد جایی قطع شده است. یا باید نیم تنه می شد یا از بالای زانو کراپ می کردید. در مورد رتوش با این اندازه مشکل خاصی به نظر نمی رسد اما دست راست کمی نور بیشتری دیده که در پروسس میشه اصلاح کرد. میزان accent light به نظرم زیاد است و یک استاپ می تونست کمتر باشد.
سلام جناب رجایی (امیدوارم درست نوشته باشم)
عرض کنم که اگر کمی صورت سوژه بالاتر بود نور بیشتر به عینک و چشم ها میرسید جذابیت بیشتری داشت
به دست بالایی که دقت میکنم ، کار انگار کمی لبه دار شده بیش از حد (امیدوارم متوجه منظورم شده باشید) و کمی هم اور شده میشد توی ادیت ریکاوری کردش
بریده شدن دست پایین رو نمی پسندم و رگ روی دست پایین به نظرم برای یه سوژه ی خانم زیاد مناسب نیست
من قطعا برش میداشتم
و در نهایت بینی سوژتون فرم جالبی نداره شاید با یکم ادیت روی بینی عکس جالب تر میشد
موفق باشید
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
قبلا این عکس را با ادیت متفاوت و کادربندی متفاوت توی تاپیک عکس کودکان ارسال کرده بودم.این شکل به نظرم بهتر امد.
سلام خدمت همه اساتيد
داشتم عكسهاي عالي اين فروم رو نگاه ميكردم يه سوالي برام پيش اومد وقتي يه عكس پرتره (اكثرا اونهايي كه صورت و قسمتي از شانه توي كادر هست ) ثبت ميشه خيلي زياد ديده ميشه كه قسمت كمي از بالاي سر يا موي مدل توي كادر نيست يا گراف شده آيا اين براي تمركز بيشتر روي سوژه است يا بهتره تا جايي كه ميشه مدل كامل تو كادر باشه؟ آيا اصلا ميشه اينو ضعف عكس حساب كرد؟
البته این عکس رو خیلی نمیشه تو دست بندی پرتره قرار داد.
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever