به نظر من سهم سفیدی چشم زیاده و اگه از سوژه میخواستید اینقدر چشمش رو چپ نکنه بهتر بود ( با یک ویرایش ناقص که نمیتونه با نگاه واقعی برابری کنه سعی کردم منظورم رو برسونم، البته شاید دوستان دیگه موافق این امر نباشن):
به نظر من سهم سفیدی چشم زیاده و اگه از سوژه میخواستید اینقدر چشمش رو چپ نکنه بهتر بود ( با یک ویرایش ناقص که نمیتونه با نگاه واقعی برابری کنه سعی کردم منظورم رو برسونم، البته شاید دوستان دیگه موافق این امر نباشن):
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
رتوش شده، قبول دارم، در سایه زنی زیاده روی کردم، البته میخواستم کنایه ای به آرایش صورت یک لیدی باشه!!!!
البته در آرايش وسايه زني هم به اين صورت وبا اين رنگها اين كار انجام نميشه
به نظر من سهم سفیدی چشم زیاده و اگه از سوژه میخواستید اینقدر چشمش رو چپ نکنه بهتر بود
اين كار ضرورتي ندارد كه حتما يك تعادلي بين سفيدي چشم و مردمك چشم برقرار شود . در اديتي كه شما انجام داديد يك حس معصومانه تري در مدل پيدا شد در حاليكه در عكس اصلي اون حالت نگاه حس شيطنتش بيشتر بود.
مجید صادقی
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
نظر فراموش نشود....آیا پرتره قابل دیدنی هست؟ آیا توجهتون رو جلب کرده؟ آیا...........
سلام.....به نظرم این تاپیک همیشه باید بالا باشه....یه چند روزیه داره خاک میخوره....ناچارا یه پست دیگه میزنم بیاد بالا
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام .
پرتره فریدون محرابی
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II