People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
با سلام
(دوست ندارم فقط بیننده باشم و به زحمت فقط روی تشکر کلیک کنم...همونطور که دوستان لطف میکنند و درباره کارم و ایراداتش نظر میدند من هم خودم رو موظف میدونم)
جناب چگینی جسارتا.....
در این عکس آخر چیزی که یک مقدار تو ذوق بنده میزنه پسزمینه هست که بنظر میاد برای از بین بردن بافن و کثیفیه اوون بلر شده که این امر در ابتدا باعث شده اینجور بنظر بیاد که گویا عکس رو بریدید و روی یک پسزمینه دیجیتال چسبوندید و همچنین باعث تخت شدن عکس شده.......من حس سوژه رو میپسندم...به نظرم در این زمینه موفق بودید
آقای هراتی.....عکس اول اوونقدر زیباست که هرچی میگردم یه ایرادی بگیرم (فراستی وار ) چیزی پیدا نمیکنم فقط ایکاش اوون لیبل روی آستین رو هم زحمتشو میکشیدید......عکس دوم به نظرم فیگور خوب و جدیدی داره....یه مقدار اور اکسپوز میبینمش و زیاد روتوش شده....در کل آینده درخشانی برای کارهای استدوییتون پیش بینی میکنم (حالا تو کی باشی که از این پیش بینی ها بکنی.........یکی زد پس گردنم و اینو گفت )
از اظهار نظر و راهنمائی جنابعالی بسیار سپاسگزارم. در حقیقت پس زمینه واقعی نیست یعنی عکس را دوربری کرده ام و پس زمینه را به صورت دیجیتالی درست کرده ام. عکس در اتاق پذیرائی گرفته شده و پس زمینه نامناسبی داشت که به ناچار این کار را کردم.
در خصوص پرتره های مرتضای عزیز بنده هم بسیار پرتره ها را پسندیدم.
وقتی سوژه ما یه وروجک باشه حاصلش این میشه !!!!
سلام .پرتره امیریل ارجمند در حال گریم.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II