Canon
rezvanv@yahoo.com
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب قبادی منظورتون این هست که از اول باید جوری نورپردازی میشد که این کچلایت ها بوجود نیاد یا اینکه در
ادیت حذف میشد ؟ چون به شخصه برای من در بعضی از عکس ها وجود این کچ لایت های دوگانه اجتناب ناپذیره..
پـوریـا ارشدی
باتشکر از آقای قبادی عزیز و آقای ارشدی بابت سوال ....
آقای قبادی من تجربه ام در پرتره نگاری خیلی کم هست این عکسم چند ماه قبل گرفته بودم که از آرشیو درآوردم بیرون تا ایراد ها اشکال ها رو بیرون بکشیم. ممنون میشم اگه نکته ای دیگه ای رو که باید رعایت میکردم و نکردم رو بفرمایید.
Focal Length: 120 mm
Aperture: f/8
ISO: 100
Shutter Speed: 1/200 s
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
نکات ریز راجع به عکس است ولی فقط به دو مورد واجبش اشاره می کنم....1- در ادیت ( به احتمال زیاد ) دیتیل مربوط به کت رو از بین بردید که جالب نیست به نظرم ...2- کچ لایت رو عینک که واقعا هر کاری می کنه جز اینکه توجه رو به اونجا جلب کنه!...... یه نکته ریز دیگه که می بینم سایه ها و لکه های نا منظم در صورت سوژه هستند...
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
سلام
@ آقاي مقدم: همانطور كه آقاي قبادي گفتند كچ لايت را اديت كنيد (البته اونجوري كه كاوه گفت مرا آزار نمي دهد ) در هر صورت پرتره ي متفاوت و زيبايي بود. ممنون از اشتراك
@ دوست ديگرمان كه اسمشان را نمي دانم و حتا آيدي شان را نمي توانم بخوانم (شايد منظور كوه Aconcagua بوده) : يك جور شلختگي ناراحت كننده در عكس هست: دست راست سوژه تصنعي در فضا مانده. آستين كت پيچ و واپيچ و چروك است. كراوات كوتاه و نامنظم است. نور اضافي و بي خودي روي دست راست سوژه پخش شده. رفلكس شيشه عينك و سايه هاي اضافي صورت رو هم جناب قابزلو اشاره فرمودند.
فرهاد حسيني
کچ لایت دو گانه ناشی از قرار گیری نا صحیح منابع نوری ( اینجا فلاش ) در مقابل سوژه است.
کچ لایت دو گانه باعث انحراف نگاه سوژه و عدم تمرکز بیننده نسبت به صورت ( که مهم ترین المان پرتره است ) می شود.
به همین دلیل هیچ وقت عکسی با کچ لایت دو گانه را نمی پسندم و به شدت به آن آلرژی دارم.
با بازی کردن با ارتفاع و زاویه نور ها به راحتی می توانید این موضوع را رفع کنید ( امیر خان محبی می توانند راهنمایی های بسیار بیشتری بکنند )
ولی باز هم در شرایطی که این موضوع مرتفع نشد و نتوانستید با نور ها کنار بیایید باید یکی از آنها ( ترجیحا در پرتره دو نفره یک جفت ثابت را ) را حذف کنید.حذف هم به استامپ به راحتی انجام می شود.در حذف کردن توجه کنید که تا به تا ! حذف شان نکنید مثلا در یک چشم سمت راستی و در یک چشم سمت چپی را حذف کنید که باعث می شود چشم سوژه دو از جان شما چپ شود.همیه یک جفت برابر را حذف کنید
حالا یک وفت هایی یک گچ لایت مربعی است ( سافت باکس ) و یکی دایره ای ( چتر ) مثلا...
اینکه کدام را حذف کنیم باز هم به هنر عکاس و سلیقه بستگی دارد که اغلب بنده مربعی را نگه می دارم
اینکه کچ لایت بزرگ تر را حذف کنیم یا کوچک تر را به نظرم باز هم به هنر عکاس است و آن کچ لایتی که جای مناسب تری دارد و در کره چشم ( عنبیه ) قرار گرفته است بهتر است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson