Canon EOS 550D
Sigma 17-70 mm f:2.8-4 @ 70mm f:11
1/200
ISO 100
S&S Flashes x 3
Canon EOS 550D
Sigma 17-70 mm f:2.8-4 @ 70mm f:11
1/200
ISO 100
S&S Flashes x 3
Canon 5D Mark III + 24-105 F4L + 70-200mm f/2.8L Mark II + Samyang 85mm T1.5 Cine
با سلام خدمت دوستان عزیز... از اینکه عکسهای من اینگونه مورد نقد قرار می گیره واقعا خوشحالم و سعی می کنم اشتباهاتم رو تکرار نکنم .. اما استثنا من راجع این نورپردازیه این عکس نظر آقای صفرزاده رو ( که من واقعا برای ایشون در ژانر پرتره احترام بسیار زیادی قایلم ) رو پرسیدم و ایشون تایید کردند واسه همین باعث شد عکس رو بذارم ... چون این عکس با پست قبلی من در یک روز گرفته شده بود ....
و اما در مورد پست 3135 : بن نظر من بیشترین ایراد این عکس گودی و سیاهی بیش از اندازه زیر چشمها است که بنظر عمدی ایجاد شده چون زاویه نور به نظر پروانه ای می اید ( با توجه به کچلایت و نوع ادیت ) ..دومین ایراد وجود موهای پراکنده در اطراف سوژه است ....و اخرین ایراد هم به نظر من اینکه سر از بد جایی بریده شده کاش کمی کادر باز تر بود تا حس بیشتری القا می شد
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
1. اديت بد صورت كه باعث ازبين رفتن جزئيات صورت شده است.
كچ لايت ميتونه كمك كنه كه ما زاويه نور رو بفهميم ولي نميتونه بگه چون نور در زاويه بالا وروبروي سوژه است اين نورپردازي پروانه اي است.نور پروانه اي به اين خاطر به اين نام نامگذاري شده كه در پائين بيني سايه اي تشكيل ميشود كه شبيه بالهاي پروانه است كه در اين عكس چيزي پيدا نيست.چون زاویه نور به نظر پروانه ای می اید ( با توجه به کچلایت و نوع ادیت )
2. انقدر صورت اديت شده كه نميشه در مورد نورپردازي نظري داد كه كدوم باعث تخت شدن صورت سوژه گرديده.
3.در مورد سايه اي زير چشم هم با سهراب موافقم. كه البته بازم نتيجه اديت بد است.
4.در مورد حالت سوژه وموها به نظر من خوب هستند.
با احترام به نظر سهراب عزيز. ولي من فكر ميكنم نكته مثبت اين عكس كادربنديش است (يك نماي كلوزآپ خوب)و اخرین ایراد هم به نظر من اینکه سر از بد جایی بریده شده کاش کمی کادر باز تر بود تا حس بیشتری القا می شد
موفق باشيد.
مجید صادقی
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
بهنام جان
یه لطفی میکنی با پلانی چیزی، نورپردازی عکس بالا رو توضیح بدی؟
فلاش، مدیفایر نور و ...
مشتقام بدانم چه اتفاقی افتاده که عکس خوبی شده!؟
البته زیادهخواهی است.
ممنون
.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
محمدرضا عزیز: به نظر بنده.... نورپردازی رامبراند یک نورپردازی پرکنتراست است که فضایی خاص را ایجاد میکند ...در این عکس که سوژه شما روسری به سر دارد، شما از یک طرف این فضا را ایجاد کردهاید از یک طرف آن را با یک روسری که به طور کامل روشن و رنگی است این فضا را قاب گرفتهاید که به نظرم کار نمیکند. من لوپلایتینگ معمولی را برای این کار ترجیح میدهم
جناب قابزلو: کامپوزیشن و پوز سوژه در ترکیب با نقوش روی تکیهگاه خیلی خوب از آب درآمده. فقط ایکاش پستپروسس بهتری انجاممیدادید.